- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
lalka na kiedy masz termin? Co do cycków mam ten sam problem i stały się boleśnie wrażliwe Nie martw się brakiem objawów u mnie jest tak samo w pierwszej ciąży zarówno i teraz mam tak samo tylko brak @
pauluska daj znać jak po wizycie
acha lalka suwaczek jak już utworzysz skopiuj załączony do niego kod i następnie wklej go w swoim profilu w miejscu gdzie znajduje się podpis.
MoNiaaa i jak tak u Ciebie w pracy zamierzasz dochować tajemnicy do lutego?
Studentkaae odezwij się co u Ciebie??
Miłego dnia Dziewczyny
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- sanwro
- Wylogowany
- gaworzenie
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
mamcia2013 dziękujemy serdecznie i pozdrawiamy Ciebie również
lalka to Ty już masz jeden poród za sobą?? i to 10 lat temu wow Kochana to Ty masz doświadczenie....ach tam zaraz ciąża urojona...po prostu nie brakuje Ci witamin w organizmie pewnie dlatego nie masz wymiotów skoro wspomniałaś o wieku mogę zapytać ile masz lat?
sanwro witam super, że obchodziliście urodzinki Zuzi i to już drugie my mamy 15 miesięczną Córeczkę Nie martw się, że nie masz objawów swiadczy to o tym, że jej u Ciebie wszystko w porządku (żadnych niedoborów)
U mnie zazwyczaj samopoczucie swietne z tym, że dziś mam mega zawroty głowy i lekko mnie mdli...biore witaminki więc mam nadzieję, że wszystko ok. 21 września mam wizytę w szpitalu u połoznej pewnie będą mi pobierać krew muszę się psychicznie nastawić bo jestem straszną panikarą Pierwsze USG 29 październik.
Zaraz moja Mysia pójdzie spać więc i ja się położę trzeba się oszczędzać
Miłego popołudnia!
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
Urszula - 04.05.2013r.
sanwro - 06/08.05.2013r.
Natka - 08/09.05.2013r.
lalka - 09.05.2013r.
pauluska - 06/07.05.2013r.
MoNiaaa - 14.05.2013r.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ulka ja z kolei mam straszny problem z pobraniem krwi bo mi zyly pekaja i nie z kazdej mozna pobrac krew ile razy juz sie pielegniarkji meczyly i szukaly jakis malych zylek a wtedy boli strasznie:(
super ze jest nas juz troszke wiecej
a co do mojej pracy to moje kolezanki wiedza ze jestem w ciazy ale kierownikowi nie zamierzam narazie nic mowic.
zreszta ustalilysmy ze najprawdopodobiej w grudniu juz na l4 pojde bo kolezanka z macierzynskiego wraca i bylo by nas za duzo:)
a tak szczerze to juz bym mogla isc
jeszcze ta przeprowadzka pewnie tez mnie wykonczy
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Normlanie jeden dzień mnie nie było i odrobić się nie mogę . Rozpisałyście się cudownie
Lista coraz wieksza , co bardzo cieszy
Zazdroszcze Wam tych piersi ...tzn , że juz się powiększyły Moje po karmieniu i odstawieniu znacznie zmalały i ta tendencja się utrzymuje niestety
Lalka żadna ciąża urojona !!! Prawdziwa i wyczekana i moze temu taka niewiarygodna
Paulusak czekamy an wiesci po wizycie
Moniaaa dobrze , ze kierownikowi nic nie mówisz , nie wiadomo jak zareaguje . Bylebyś tylko do tego grudnia wytrzymała w pracy . I przy przeprowadzce się nie przemeczaj !!!
Studentkaae co z Tobą Kochana ??
Natka mówiłaś już Mężowi ???
Sanwroo wszystkiego dobrego dla Zuzanki
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sto lat dla Zuzi tak wogole piekne imie sama nad nim sie teraz zastanawiam
no wlasnie Natka ty powiedzialam mezusiowi czy nie?dzis wizyta?zdaj relacje co i jak i czy usg bylo i co widzialas ?
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciekawe co ja zobacze na usg ale ja w pon bede miala 5tc i 6 dzien oby juz serduszko bylo
a masz fotke??wklej i sie pochwal!
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
przepraszam Was bardzo, że się nie oddzywałam, ale jakiegoś mega doła złapałam... testy owulacyjne wyszły pozytywne... ale co z tego skoro 2 dni temu mąż wrócił do domu tak późno, że już spałam, więc nic nie było, a na drugi dzień wyjechał służbowo i wróci może jutro wieczorem... czujecie to - właśnie teraz! teraz kiedy jest "ten" czas.... załamana jestem wszystko przeciwko nam, nawet praca
ale nie wiem co o tych testach myśleć. w poniedziałek wyszedł pozytywny, ale ta druga kreska nie była taka mocna jak kontrolna, a we wtorek, w środę i dziś obie są bardzo wyraźne, a dziś to nawet ta testowa wyraźniejsza niż kontrolna. to kiedy ja tą owulkę w końcu będę mieć?? bo przecież w ulotce pisze, że od 24 do 36 po wyniku pozytywnym... no tak - tylko którym? andzia_zg - jak Ty miałaś? pytam, bo Ty tutaj najbardziej doświadczona z nas w stosowaniu tych testów jesteś.
no i martwię się czy jak Mężuś wróci jutro to czy już, aby nie za późno będzie... mój czerwiec się oddalił... bardzo buuuuuuu - płakać mi się chce... zresztą już wczoraj z tego powodu ryczałam...
sorry, że tak smucę, bo Wy wszystkie takie szczęśliwe z powodu fasoleczek w brzusiu, a ja Wam truję... sorki..no, ale napisałam, żebyście nie myślały, że Was opuściłam. nawet jakby dopiero rok 2014 (odpukać) miał być mój to z Wami przejdę te całe 9 miesięcy, aż do maja a potem tylko fotki maleństw będę oglądać i słuchać Waszych opowieści poporodowych, hehe