- Otrzymane podziękowania: 43
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Dave
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Carpe Diem
sanwro - spokojnie, nic maluszkowi nie będzie. Tylko wiadomo lecz się domowymi sposobami.
CO do lenistwa.... robota czeka a ja nie mam ani siły, ani ochoty...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
a w ciazy chyba wlacza sie cos takiego ze skoro i tak przytyjemy to czemu sobie odmowic ..
jutro mam wizyte i nie moge sie juz doczekac mam nadzieje ze zobacze serduszko i dostane sliczna fotke
!!!
a co do schozy to mnie to jeszczd nie dopadlo srednio do mnie dochodzi jesczze ta ciaza i w sumie nic nie zmienilam do tej pory i nie mam jakis czarnych mysli i mam nadzieje ze tak zostanie
:_)
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
Oczywiście czekamy na obszerne relacje z wizyty i na fotki usg jak będziesz miała
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Lalka współczuje bólu piersi ...mnie w ogole nie bolą . Ale nie roztrząsam tego i zamartwiam sie na zapas
A waga synka imponująca !!! Jak Ty dałaś rade przy porodzie ??? Bardzo dobrze , ze masz w planach szybkie L4 , dobrze Ci to zrobi Teraz czas na odpoczynek i zbieranie sił , a już na pewno na spokój
Pauluska a Ty zamierzasz długo pracowac ?
Sanwro oj przy takich 2 latkach , to rzeczywiście cieżko o odpoczynek . Moja Ami co prawda młodsza , ale chwilami tez bardzo absorbująca .
Kuruj sie domowymi sposobami i nic o dzidzię się nie martw . Nic mu nie będzie , jest dobrze chroniony.Tylko spróbuj nie dopuścić do pogorszenia samopoczucia .
Co do mdłości , to miałam też tak , ze mnie naciągało i nie mogłam zwymiotować , czułam sie fatalnie , ale "wspomogłam" ten proces palcami (wiem , ze to obrzydliwe), ale poczułam sie o niebo lepiej .
Moniaaa jutro an wizycie będzie cudownie Mam nadzieję , ze trafisz na świetnego lekarza i zobaczysz serduszko Maleństwa Koniecznie daj znac jak po wizycie
I widze , ze lenistwo opanowało Nas wszystkie Mam nadzieję , ze jutro zbiorę się w kupę i nadrobie zaległości w prasowaniu
Miłego wieczorku
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- MoNiaaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Julka :* 04.08.2010r. Zuzia :* 19.12.2013
- Otrzymane podziękowania: 46
wszystko mnie boli po tym weselu i jeszcze dorobilam sie bolu gardla:(((
wizyta dopiero o 19 caly dzien musze czekac:P
obawiam sie tylko tej lekarki ona dosc specyfioczna jest i pewnie jak sama nie bede miala pytan to jakas wylewna nie jest;/ mam tylko nadazieje ze bedzie juz serduszko!!!!!!
mnie tez ogarnia lenistwo a mialam remont przedpokoju i wszystko skurzone i balagan jak nie wiem;/
oj chcialabym sie wyspac!
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pauluska faktycznie pisałaś o swojej sytuacji Wypadło mi z głowy . W takim razie trzymamy kciuki,żeby Fasolinka zechciała współpracować Plany ambitne i oby udało ej się spełnić
Moniaaa przygotuj sobie listę pytań do lekarza. Tak jest najlepiej , skoro Ona nie jest wylewna , to Ty będziesz przygotowana , o niczym nie zapomnisz i wyjdziesz spokojniejsza
Mam nadzieję , ze serducho zobaczysz
Ja mam dziś lepszy dzień , wiec od rana działam Ocyzwiscie stopniowo
Miłego poranka
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
lalka wow poród tylko trzy godziny??? Jak to jest możliwe Ja sama dobrze wspominam swój porób ale trwał kilkanaście godzin
pauluska ambitne plany ze swoją działalnością tylko jak dasz radę prowadzić biznes i zajmować się Maleństwem? Pisałaś, że działalność chcesz otworzyć pod koniec ciąży. Chyba, że będziesz miała mego pomoc Życzę powodzenia by plany się spełniły. Wazne by je mieć i dążyć do nich
Odnośnie witamin brałam cały czas kwas foliowy, który towarzyszy mi jeszcze od przed ślubu. Brałam go codziennie nieprzerwanie aż przeszłam na witaminy dla kobiet w ciąży gdzie dzienna dawka kwasu również jest zawarta jak i inne niezbędne witaminy do prawidłowego rozwoju dzidziulka.
sanwro w poprzedniej ciąży startowałm z wagi 57 kg i przytyłam 11 kg w całej ciąży. Po urodzeniu Elizi szybko wróciłam do swojej wagi. Teraz mam na plusie 3 kg i zobaczymy jak będzie dalej Lekarz mi powiedział, że ciąża to nie jest czas gdy je się za dwoje ale jak tu sobie odmówić gdy tak podwójnie smakuje jak na razie ciągnie mnie tylko na owoce i bardzo dobrze
studentkaae cieszę się, że i u Was weekend udany oby okazał się owocny trzymam kciuki Kochana i nie daj się w pracy
MoNiaa powodzenia u lekarza wyciągnij od Pani Doktor ile się da
U nas weekend upłynął na spokoju i rekaksie milutko i rodzinnie spędziliśmy czas. Chwile spędzone razem są dla nas bezcenne. Lenistwo owszem i mnie dopadło czasami robię coś na siłę, czasami na raty lub w ogóle
Miłego dnia!
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz już troszkę wrzuciłam na luz . Jest lepiej , ale bez porównania z poprzednią ciążą . NIe wiem czy temu , ze jest już Ami i nie mam czasu na przeżywanie swego stanu , czy nadal tłumię obawy . Cieszę się , bo bardzo pragnęłam tej ciąży , ale nadal jakaś niepewnosć jest .
Przez ostatnie dni czułam się tragicznie , mdłości od rana , wymioty,bóle głowy i to masakryczne i to potęgowało moje przygnębienie . Dziś obudziłam sie bez mdłości , bóli i w super humorze . W ogóle nie czuję sie jakbym w ciaży była ( no dobra , brzuszek wystający mi o tym przypomina ) i wolę tysiąc razy ten stan od ciągłych wymiotów i leżenia plackiem . Kochana ciesz się , ze nic Ci nie dolega
Mam nadzieję , ze umówisz się do lekarza i uspokoisz po wizycie
A synek ile już ma ?
Ulcia super , ze weekend mimo pracy tak miło Wam minął Teraz spokój i relaks sa na wagę złota Oczywiście szczypta lenistwa też jest potrzebna
Ja wykorzystuje chwilowego powera i dobrze mi z tym
Miłego dzionka
- pauluska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Natka
- Wylogowany
- budujemy zdania
przepraszam ze się nie odzywałam ale na weekend mieliśmy znajomych aby opić nowa nowinę
Agi-p mnie nadal czeka prasowanie i tak mi sie nie chce ale dzis chyba sie juz za to wezme
co do porodu to lekarz mi mowil ze na 100% bede miala kolejna cesarke ! w sumie sie ciesze bo wiem co mnie czeka
jak narazie czuje sie bardzo dobrze tylko na wieczor szybko juz ide spac
Moniaa czekamy na wiesci !!!
pauluska to nakrecanie to tak tylko poczatkowo
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa