- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ikasiulla wiam na forum
Kiniaczek ja bez mojej poduszki rogala tez nie usne dobrze ze takie cos wymyslili
Byłam dzis w lumpku i znowu pokupowałam rzeczy dla małegoale narazie robie stop bo mam tego za duzo a i dorwalam nowe spodnie ciazowe za 20zl ciesze sie jak dzwonek
Gratuluje udanych zakupów:) Ja też póki co przystopowałam bo za każdym razem jak wejde do lumpka to wychodze z siatką rzeczy dla małego:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Gratuluje udanych zakupów:) Ja też póki co przystopowałam bo za każdym razem jak wejde do lumpka to wychodze z siatką rzeczy dla małego:)
wstyd sie przyznac dziewczyny ale z takich zakupow to ja nie mam jeszcze nic. i mam w planach je zaczac dopiero na poczatku maja.
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
wstyd sie przyznac dziewczyny ale z takich zakupow to ja nie mam jeszcze nic. i mam w planach je zaczac dopiero na poczatku maja.
Kochana ja korzystam teraz póki mieszkam w centrum... w kwietniu najprawdopodobniej przeprowadzamy się już z na nowe mieszkanie które znajduje na obrzeżach Poznania ( czytaj wieś

- pauluska
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny a jakie miałyście badania robione w ciąży które wykryły Wam problem z tarczycą ? Ja jutro idę na glukozę ale mam złe przeczucia coś ,od rana do nocy jem słodycze mięso może nie istnieć, dopiero będzie jak się okaże że mam cukrzycę
Tak poza tym u nas ok dzisiaj dogadałam z lekarzem jego obecność przy porodzie i jakoś mi lżej
TSH FT3 FT4
- lkasiulla
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-

- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Ja weekend spędziłam na półaktywnie, dostałam mandat za parkowanie na parkingu, ale zastawiłam bramę. Głupota

Ja jutro idę na glukozę albo w środę ... zobaczymy co wyjdzie, ale specjalnie się tym nie stresuje ...
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Witam nową przyszłą mamusie im więcej tym lepiej, później będziemy oglądały nasze szkrabki malutkie

Co do samopoczucia to mi też ciężko, chyba już koniec mojej ciążowej aktywności się zbliża:) Ale to nic, wykorzystam te 3 miesiące na odpoczynek i niech przyszły mąż się trochę wysili

No i maruda się stałam...czybyłam wcześniej? hmmmm nie zauważyłąm a teraz sama się pilnuję żeby nie zrzędzić

- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

co do nocnych pozycji to ja śpię na jednym, albo drugim boku. Tak mi najwygodniej, więc mam nadzieję że mojej córeczce też

- Kasia87
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
Powiem wam ze już rozwija swój gust muzyczny:)) przy niektórych piosenkach tańczy, przy niektórych się buntuje, a inne z kolei go nudzą i zasypia;)
Wczoraj pół godziny tańcował o 2 w nocy, więc nie spałam razem z nim;) ale to przemiłe uczucie wiec niech sobie skacze kiedy chce;)
Ewela jak Ciebie cos bierze to wypróbuj Prenatal Gripcare, lekarz mi polecił i poskutkowało natychmiastowo, a to bezpieczne, niby sama natura;))

Na diecie cukrzycowej strasznie głodno=pp i wszędzie pachnie czekoladą, ale czego sie nie robi;)

- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
A ja trafilam na.izbe przyjec. Zaczelam plamic a moj gin na urlopie wiec zglosilam sie do szpitala. Na razie po pierwzzej serii badan wszystko ok tylko maly caly czas glowka w dol i na szyjke uciska a szyjka w pessarze i krwawi prawdopodobnie. Mam nadzieje ze jutro po drugiej serii mnie wypuszcza.
Trzymaj się dzielnie Demonique !! Trzymamy kciuki żebyś jutro wyszła do domku... Jesteśmy z Tobą

U mnie napinający się brzuch a mały po dzisiejszej dawce glukozy wariuje w brzuchu straszliwie...

- DannaJ
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 1

Dziewczyny, czy coś przegapiłam, czy Olka nadal się nie odezwała?
- Alex_87
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 13
Demonique trzymaj się!
Kurde ja to dzisiaj też jakaś obolała jestem, mam wrażenie jakby mi się spinał brzuch ale jak go dotknę to zawsze miękki jest, a jak chodzę to jakoś mnie tak ciągnie. Nie wiem czy to dziecko się tak przesuwa i ja mam takie wrażenie...
- Sylwia26081982
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-