- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- Urszula
- Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013
Sisina nie udusisz dzidzi ale Tobie może robić się słabo bo uciskamy jakąś tętnicę, sama już nie mogę spać na plecach....najlepsza pozycja jest na lewej stronie na prawej z kolei mamy nasze narządy które też nie mogą być uciskane....w pierwszej ciąży spalam tylko na lewej stronie i Elizia miała lekko odwapnione bioderko. Pomyślałam, że to właśnie przez to...teraz staram się zmieniać pozycję z prawej na lewą...
http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dajcie znac jak badania albo co powiedzial lekarz. u mnie w tym tygodniu glukoza ale w myslach ja odwlekam. moze w czwartek?
- sisina
- Wylogowany
- rozmowna
- Gusia
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ❤Oles 30.05.2003, Julcia 25.05.2013❤
Ja już po pierwszym pobraniu, dostałam cała butelkę lucozady bleeee,pierwszy kubeczek poszedł gładko bo pić mi sie chciało strasznie a reszta już ciężej,a pielęgniarka siedziała koło mnie puki do końca nie wypilam masakra
Dobrze ze mieszkamy niedaleko szpitala więc wróciliśmy do domu,leze teraz w lozeczku a za półtorej godz pojedziemy na drugie badanie
- demoniqe
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry
Ja już po pierwszym pobraniu, dostałam cała butelkę lucozady bleeee,pierwszy kubeczek poszedł gładko bo pić mi sie chciało strasznie a reszta już ciężej,a pielęgniarka siedziała koło mnie puki do końca nie wypilam masakra
Dobrze ze mieszkamy niedaleko szpitala więc wróciliśmy do domu,leze teraz w lozeczku a za półtorej godz pojedziemy na drugie badanie
Ja właśnie wróciłam z glukozy... Dramatu nie było bo wcisnęłam sobie cytrynkę... tyle że głodna jestem jak pieron a tu jeszcze 20 minut musze poczekać aż się euthyrox wsiąknie, choć nie wiem czy po tej glukozie w ogóle zadziała, ale łyknęłam:) Brzuch mi się trochę spina, więc leżę i marzę o kanapce:) Reka pokiereszowana od igieł bo nie dośc że po pierwszym pobraniu żyły popuchły to na dodatek u mnie z jakością żył szału nie ma:)
Jutro wyniki zobaczymy!
A wizyta dopiero 19 - troche długo ale wytrzymam!
Joasia trzymam kciuki, trzeba było do mnie pisać to bym Wam pomogła w orientacji terenowej Poznania !!!!
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurcze ja też mam glukoze do zrobienia, ale nie mam kiedy na nią iść, 3 godziny w pracy stracę.
Może w sobotę idź Demonique ? Masz tam jakieś labki w sobotę otwarte?
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na szczęście o do snu to ja nie potrafię zasnąć inaczej niż na lewym boku, no ale czasem i na plecach czasem zdarzy mi się pokimać myślę że córci tym nie zaszkodzę.
idę zaraz robić leniwe gołąbki i prasować ciuszki malutkiej:D
życzę wszystkim mamuśkom miłego dnia!
- Daarikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie z żyłami też jest masakra, kiedyś jak leżałam w szpitalu dłuższy czas to miałam welfron w szyi...;/;/ więc nie za fajnie, ale to była jedyna żyła która nie pękła.
- JoannaL
- Wylogowany
- budujemy zdania
Joasiu ja również trzymam kciuki, będzie dobrze
- Kiniaczek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czesc! Ja wizyte mam w środę i pewnie wtedy dostanę skierowanie na glukozę;/ już się boję wyniku....
Krzywą robi się mi miedzy 26 a 28 tygodniem ciąży, także teraz pewnie jeszcze nie dostaniesz skierowania, chyba ze cukier na czczo masz podwyższony to wtedy każą Ci zrobić wcześniej! Póki co się nie stresuj:)
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Joasia10015 mocno...ale to bardzo mocno trzymam kciuki!!!!musi być dobrze..niema innej opcji!!!!
laski jaka ja głodna chodzę na tej diecie.....nieporozumienie jakieś!!!!ale 12go jadę do poradni i mam nadzieję,że dostanę jakąś konkretniejsza dietę!!!!!moje pragnienie sięgnęło zenitu!!!!wczoraj pojechaliśmy do mamy na kawę...M wypił kawę...a ja w tym czasie 1,5l wody
- tweety
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lalka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 3