- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- DannaJ
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

Jak byłam w szpitalu, akurat mój gin był na ostrym dyżurze, to nawet dostałam mocniejszą - w zastrzyku.
Dziewczyny, wiadomo, że każdy lek, to chemia i nie ma się co nimi faszerować. Ale nie raz jest tak, że zażycie leku łagodzi objawy i ma większe działanie pozytywne, niż negatywne.
Zdrowy rozsądek

KaRoLiNaaa - powodzenia! Dużo siły fizycznej i psychicznej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- marynarka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- Otrzymane podziękowania: 0

Ja wczoraj u lekarza byłam... Popatrzył na zdjęcie szyjki z 15.01i na długość (2,4 cm.) Zbadał, zrobił USG dopochwowo, stwierdził, że z zewnątrz wszystko ok, ale od wewnątrz tak trochę się rozwiera

Dziewczyny ja nie wiem jak dam radę

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
ja powtórzę co mi powiedział gin o tabletach!!!!gorsza dla naszych maluchów jest jakakolwiek infekcja...choroba itp niż same tabletki!!!a nospe to mi pozwolił brać w pierwszym trymestrze(wydaje mi się,że to najgroźniejszy okres)więc pewnie jest ok
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
KaRoLiNaaa nie martw się
Na pewno szybko ustabilizują sytuację i wrócisz do domku.
Ja wczoraj u lekarza byłam... Popatrzył na zdjęcie szyjki z 15.01i na długość (2,4 cm.) Zbadał, zrobił USG dopochwowo, stwierdził, że z zewnątrz wszystko ok, ale od wewnątrz tak trochę się rozwierano i muszę leżeć
za tydzień jak przyjdą wyniki wymazu i się okaże, że nie ma żadnego zakażenia to czeka mnie założenie pessara
Od początku biorę leki przeciwzakrzepowe dobrzusznie, teraz doszedł od nowa duphaston...
Dziewczyny ja nie wiem jak dam radęMam leżeć i się oszczędzać, cieszę się, że mogę w domu. Tylko mój M w poniedziałek wylatuje na statek do Norwegii na miesiąc i co ja pocznę...? To moje leżenie będzie takie prowizoryczne. Bo kto mi obiad ugotuje, śniadanie zrobi? Dobrze, że po zakupy będę mogła siostrę wysłać, może mi czasami posprząta mieszkanie, ale przecież ona też ma pracę i swoje życie, do tego mieszka godzinę drogi ode mnie... A reszta rodziny 200 km dalej. Trochę się boje i martwię o Matyldę, niech skubana siedzi w brzuchu chociaż do połowy maja...
Kurczaki już 3 pessar w majówkach... Jesteśmy z Tobą marynarka. Jakbym mieszkała bliżej to bym pomogła ale klops daleko jak pieron... Coś te dzieciaczki się pchają na świat za wcześnie... Ja mam wizytę 19 .02, kupa czasu jeszcze, brzuch troche twardnieje, ale zwalam na to że się nie oszczedzam zbytnio... Z jednej strony fajnie że możesz leżec w domu, ale z drugiej w sytuacji jak mąż wyjeżdza bezpieczniej byłoby w szpitalu... tak źle i tak niedobrze!!!! W każdym razie trzymaj się ciepło i dzielna bądź

- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
to może przeprowadź się do siostry????
sprzątaniem to ja zbytnio bym się nie martwiła!!!są ważniejsze rzeczy..
Karolina trzymaj się!!!!
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
w pon idę na szkołę rodzenia!!!!
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kiniaczek mamy wizytę tego samego dnia!!mi brzuch twardniał jakieś dwa tyg temu!!!lekarz powiedział,że w tych tygodniach są już odczuwalne skurcz(zapomniałam nazwy),ale to normalne...kazał brać nospę,ale ja wolał poleżeć z nogami do góry...i przeszło!!!
w pon idę na szkołę rodzenia!!!!
No ja też się kłade jak tylko mi twardnieje !!! ale zaraz musze iśc na pocztę i do apteki kupić glukoze na poniedziałkową ucztę w przychodni

Jeszcze w sobotę mamy bal u męża w pracy!!!!!! Jak mi sie nie chce to chyba nie muszę Wam mówić! Atrakcja wieczoru Kinia z brzuchem

- marynarka
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kinia a ten bal to przebierańców???ja przeszłabym się gdzieś na imprezę...ale zostaje mi chyba tylko balik dla dzieci..bo w tych godzinach to mnie nogi nie szarpią i spać mi się jeszcze nie chce!!!!
- Urszula
-
Autor
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Elizia 16.06.2011, Amelka 07.05.2013

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img
- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
Trzymaj się cieplutkoHej ja tylko na chwile sie przywitac, bo jestem w szpitalu. Ciaza przebiegala ksiazkowa a tu nie wiadomo skad plamienia i szyjka zaczela sie skracac synowi spieszy sie na swiat ale caly czas dostaje leki na potrzymanie wiedz mam nadzieje ze bedzie dobrze

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kinia a ten bal to przebierańców???ja przeszłabym się gdzieś na imprezę...ale zostaje mi chyba tylko balik dla dzieci..bo w tych godzinach to mnie nogi nie szarpią i spać mi się jeszcze nie chce!!!!
Kochana gdyby to był bal pzebiereńaców to przebrałabym się za Dynię