BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #546310 przez Kiniaczek
Lalka do której poradni w Poznaniu masz skierowanie??? Na polną czy Raszei ??

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #546312 przez Kiniaczek
Tweety rozumiem Twoje sampoczucie, wczoraj ja miałam dzień do ryczenia, masakraaaa jakaśś...... Hormony buzują czy co.. dziś co prawda też lepiej nie jest, ale zganiam na pogode :) zabrałam się za sprzątane, może jak się troche poruszam będzie lepiej...

Generalnie jak to mówią " SZAŁU NIE MA, DUPY NIE URYWA " :laugh:

11 lata 10 miesiąc temu #546314 przez Kiniaczek
A w ogole to tak się przejełam tą Twoją cukrzycą Lalka że nawet przyśniło mi się że i ja ją mam :) Jesteśmy z Tobą !!

11 lata 10 miesiąc temu #546315 przez lalka
na Polną!!ale do kogo nie wiem!!!a znasz tam kogoś???ale musiałam przełożyć..bo M nie pasowało!!

11 lata 10 miesiąc temu #546318 przez joasia10015
Witamy Orihime -widzę że masz jeszcze pozniej termin jak ja(myslałam że będe ostatnia ;-) )Ja też mam przeczucie że urodzę póżniej-tymbardziej ze pierwszego synka urodzilam tydzien po terminie i to jeszcze poród wywoływany ;-( Napisz cos wiecej o sobie i pisz smiało wszystko na co masz ochote ;-P

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546320 przez Kiniaczek
lalka napisał:

na Polną!!ale do kogo nie wiem!!!a znasz tam kogoś???ale musiałam przełożyć..bo M nie pasowało!!

Moja koleżanka też leczyłą się na Polnej to moge zapytać u kogo ! Zresztą z tego co wiem to Polna specjalizuje się właśnie w cukrzycach ciązowych także bedziesz pod dobrą opieką ( nie koniecznie miłą )

11 lata 10 miesiąc temu #546324 przez lalka
LASKI...ogólnie nie jest źle tyko nie potrzebnie wczoraj czytałam w necie na ten temat!!!

M się śmieje,ze to znak z nieba!!!!bo przecież nie chciałaś znowu przytyć 25kg!!

ale mam dzisiaj lenia...w końcu się wzięłam i zmieniłam pościel...ale się nawku...m przy tym!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #546326 przez joasia10015
Achhhh dziewczynki mam pytanie troszke hmmmm ,,niesmaczne,, Od dawien dawna mam hemoroidy ,a teraz w ciąży to jakas masakra-szczególnie ostatnio.Do mojego gina mam wizyte za 1,5 tyg.i do tego czasu boje sie że mi ,,tyłek urwie,,Czy miałyście/macie z tym też problem? Moze cos stosujecie???Wiem,wiem że dieta duzo daje ale wydaje mi sie jem duzo owoców,warzyw-czekolady,słodyczy jem naprawde mało.DO tego też woda mineralna...a mimo wszystko odwiedziny w kibelku na tzw.,,dwójke,,to jak bym na poród szła ;-((((((

11 lata 10 miesiąc temu #546331 przez joasia10015
Kiniaczek ty mnie nie stresuj-jaką ,,nie koniecznie miłą,,obsługą??? Wiesz że też chce tam rodzic-i slyszałam już takie rzeczy o POlnej że jak teraz ty to potwierdzasz to już mam nerwy ;-(

11 lata 10 miesiąc temu #546337 przez lalka
joasia10015..współczuję...wiem co przechodzisz,bo u nas ojciec ma!!!ale co do hemo.w ciaży to niestety nie wiem!!!a stosujesz jakieś maści???

11 lata 10 miesiąc temu #546340 przez Kiniaczek
joasia10015 napisał:

Kiniaczek ty mnie nie stresuj-jaką ,,nie koniecznie miłą,,obsługą??? Wiesz że też chce tam rodzic-i slyszałam już takie rzeczy o POlnej że jak teraz ty to potwierdzasz to już mam nerwy ;-(

Kochan ja też tam rodzić będe i to przed Tobą także nic się nie martw:) To Poznań kochana i specyficzny typ ludzi... Koleżanka rodziła i mowiła że po porodzie te wszystkie pielegniary są okropne, ale ja to mam w dupie!! Ja urodze napewno przed Tobą - bedziesz miała opis dokładny całej otoczki porodowej i także tej po porodzie!!!!!!!

11 lata 10 miesiąc temu #546341 przez Alex_87
Dzień dobry dziewczyny :)

Ale miałam sen, śniło mi się, że wszystko majówki z forum leżały na jednej sali i każda pokolei wg swojego terminu się rozpakowała :D normalnie takie jaja, ale przynajmniej wesoło było :D

Lalka gratulacje córki i trzymaj się z tą cukrzycą, napewno dasz rade, my babki jesteśmy silne :)

Tweety musisz zadzwonić do producenta, teraz firmy nie pozwalają sobie na stratę klienta, a tym bardziej na to, żeby ktoś rozsyłał złą opinie na ich temat, więc raczej powinni Ci wymienić sprzęt.

No i witam wszystkie nowe mamy :)

11 lata 10 miesiąc temu #546344 przez Kiniaczek
Ja miałam skubanego ale przed ciążą... smarowałam ..czopki wpychałam... uciekł albo wszedł z powrotem do środka. Póki co się nie pokazał ,ale odkąd zaczęłam przyjmować żelazo w tabletkach zaparcia idą wielkim krokiem i podejrzewam że hemoroid też :/ :/

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #546390 przez Kasia87
Tu obiecane zdjęcia :)

plus.google.com/photos/11292089277659494...hkey=CPaDhvrdjbP1kQE

nie umiem tego wrzucić inaczej;) mam nadzieje ze tak przejdzie;) Jak nie to czekam na męża i on to wrzuci, bo jak to mówiłyście mozg w ciąży się obkurcza;)

11 lata 10 miesiąc temu #546426 przez lania
Witam nowe mamuśki :) :) :) :)

Ja dziś śniłam, że przez brzuch mały złapał mnie za palec...niezła faza :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Ja hemoroidów nie znam, ale od kilku dni odczuwam kłucie w boku... niby nie mocno...nie wiem czy to kolka jelitowa czy co... jem błonnik i w ogóle chyba zwracam uwage na diete (ze względu na wzdęcia)...to moje nie ruszanie się mi nie pomaga :angry: :angry: :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka