BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

11 lata 10 miesiąc temu #548415 przez JoannaL
Witam. U nas nocka w miarę spokojna i przespana. Trochę dokuczał mi ból bioder, muszę poprosić M żeby zamówił mi tego rogala do spania, może troszkę ulży
Gusia witaj i rozgość się :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #548523 przez Gusia
Dzień Dobry :)
Dziękuje za miłe przywitanie :side:
Ja dzisiaj zdążyłam sie przespac 3h i Julcia znów zaczęła sobie używać :lol: robi sie coraz bardziej temperamentna :cheer:
Mamusie miłej soboty Wam życzę :side:

11 lata 10 miesiąc temu #548539 przez lania
Witaj Gusia, wiedze że masz podobną przerwę między dziećmi, moja Oliwka w marcu skończy 11 lat i też czeka na małego braciszka z utęsknieniem.

Tak się cieszyłam, że udało mi sie uniknac grypy gdy wszyscy wokół chorowali :silly: :silly: :silly: a dzi s obudziłam sie z bólem gardła i ogólnie ciezko mi sie oddycha...oby tantum verde pomogło :angry:

Nasza sypialnia już jaśniejsza, błękitna laguna...miejsce na łóżeczko jest :) :) :)

Miłej soboty kobitki B)

11 lata 10 miesiąc temu #548588 przez lalka
witaj Gusia!!!!mamy taką samą różnicę między dzieciakami.....z tym ,ze mój Jędrek 10 lat kończy teraz 13!!!!
syn jak urodziłam też dużo ważył,bo 4150!!!!!a teraz mam na plusie 11kg,ale prawdopodobnie przez cukier!!!

uczulenie(teraz do tego doszłam)też miałam od cukru...wczoraj zjadłam całą pomarańcze i dzisiaj nic mi nie jest!!

Kinia,Joasia10015...właśnie rozmawiałam z laską,która rodziła na Polnej dwa razy z powodu cukrzycy!!!ogólnie"obsługa"niezbyt miła....na pokoju leży 6 kobiet(u nas w szpitalu na pokoju max.2 kobiety)...i musisz być twarda..nie ugięta..bez względu na to co ma to znaczyć!!!ale jest bardzo zadowolona!!poczekamy do maja...zobaczymy!!!

moja noc znowu koszmarna!!!!przesypiam całą noc jak mam swoją kołdrę...i jak mam coś między nogami...hi..hi..hi..tzn poduszkę albo zrulowany koc!!!miłej soboty!!!

11 lata 10 miesiąc temu #548608 przez joasia10015
Witaj Gusia-coraz nas więcej ;)
Ja mam termin na 28 maja -ale po cichu licze że urodze jednak w czerwcu ;-P
Dziewczynki co to za paskudna pogoda-szok!!!
Ide podawac obiadek (zrobilam dla swoich mężczyzn zapiekankę :blush: ),dzis pewnie na forum bedzie pusto(jak co weekend :blink: ) No to miłej soboty kochane ;)

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #548627 przez aleksiaa88
(...)Tu cichosza tam cicho
szaro brudno i zima.
Jednym zdaniem opisze dzisiejszy dzień.

Przeczytałam sobie wypowiedź jednej dziewczyny i co się dowiedziałam, że szwy trzeba jeszcze ściągać jak potną na dole . A ja głupia myślałam, że dają rozpuszczalne :dry:

11 lata 10 miesiąc temu #548816 przez lalka
aleksia88 to pewnie zależy od szpitala!!!!!u mnie w szpitalu dają szwy rozpuszczalne...nikt mi nic nie wyciągał!!!!
joasia10015 masz zupełna rację dzisiaj weekend..więc cisza!!!!

moi panowie oglądają mecz....

laski dlaczego tak się dzieję,że właśnie wtedy jak nie można czegoś zjeść to się chce najbardziej!!!

11 lata 10 miesiąc temu #548846 przez lalka
DOBRANOC!!!!
Załączniki:

11 lata 10 miesiąc temu #548849 przez Alex_87
Lalka bo zakazany owoc najlepiej smakuje :D

Dziewczyny czy was też bolą czasem pachwiny:( ja co kilka dni mam takie rwanie w boku (głównie lewym) nie wiem czy to kłucie czy ciągnięcie, sama nie wiem jak to opisać, ale kilka dni temu w nocy nie mogłam przez to spać i tej nocy też nie, biorę Nospe troche pomaga. Zwalam to na więzadła, bo byłam w tamtym tyg na USG i nic nie wykazało, lekarka też mówiła, że to nic niepokojącego. Ale jednak troche się tym denerwuje, głównie czuje to przy leżeniu, aż się dzisiaj boje położyć ;)

11 lata 10 miesiąc temu #548889 przez ewela86
Alex_87 mam dokładnie to samo z tymi pachwinami!!! też lewy bok i tak jakoś piecze, rwie, kłuje :unsure: dzisiaj to już cały czas prawie - może dlatego że leżę, bo wtedy najbardziej ból dokucza. Też się trochę denerwuję ale podobno to normalne więc na zapas nie denerwuję się. Zapytam lekarza na następnej wizycie dla pewności.

dobranoc lalka rozczulają mnie takie zdjęcia maluszków:)

11 lata 10 miesiąc temu #548920 przez Alex_87
No ja zauważyłam, że jak dzisiaj więcej pochodziłam to przeszło, zastanawiałam się czy to może skurcze, ale raczej nie bo to taki ciągły ból no i na dodatek dzidzia się przewalała razem ze mną z boku na bok razem ze mną i to chyba jeszcze bardziej potęgowało ten ból. Oby dzisiaj było lepiej :)

Jak ja już bym chciała wiosnę, ale nie taką pochmurną i mokrą zimę :(

11 lata 10 miesiąc temu #548950 przez Anabelle
Mi pachwiny nie dokuczały, chociaż to bardzo popularna dolegliwość w ciąży.

U mnie dziwna sprawa - mocz mam rewelacyjny, a co jakis czas zaboli mnie cewka moczowa jak sie schylam czy coś. Zastanawiam sie czy to nie od ciaglego sikania. Sporo piję a w nocy czasami sie budze bo mnie mały kopnie w pecherz po czym sikam i przestać nie mogę - tak pełny pęcherz miałam. W ciagu dnia czasami sie wysikam, przytutptam do pokoju i znowu chce mi sie sikać.
Moze pecherz ma dość ?:P Skoro w moczu nie ma bakterii...

Nie wiem ;)

Dobranoc mamusie :)

11 lata 10 miesiąc temu #548986 przez Urszula
Witam !

Witam Nową Majową Mamusie:-)

Kochane pachwiny bolą bo zwyczajnie się rozciagamy :-)

Miłej niedzieli :-)

http://davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img[img] davm.daisypath.com/1xEIp1.png[/img

11 lata 10 miesiąc temu #549015 przez aleksiaa88
Mam pytanie czy któraś czuła ruchy dziecka jakby od środka chodzi mi,że jeszcze wczoraj jak kopał to czułam to wyraźnie na skórze nawet czasem się podniosła a dziś czuje ruch ale nie mogę go precyzyjnie zlokalizować jakby był i do środka się rozchodził ale czuje? Czyżby mały dziwnie się ułożył czy ja schizuje?

11 lata 10 miesiąc temu #549017 przez sisina
Witam dziewczyny :) jak minęła wam nocka bo ja spałam błogo :laugh: .U mnie słoneczko zaświeciło wkoncu bo człowiek zaraz inaczej sie czuje :laugh: .Wczoraj puszczałam małemu kołysanki na you tube i zaczą sie wiercic :lol: a pózniej chyba zasnął bo już nie dawał znaku az sie poryczałm.Dzis wyjde troche na spacerek szkoda takiej pogody wezme moją siostrzenice i pójdziemy :laugh: .Miłego dnia kobitki :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka