- Otrzymane podziękowania: 33
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie MAJ 2013
Mamusie MAJ 2013
- tysiiiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 17.05.2013 przywitaliśmy Kubunia

Z katarem dziś trochę lepiej ale i tak nie czuje się rewelacyjnie... Dobrze ze jest jakas minimalna poprawa

Witaj marcioszka

Ale nas dużo się porobilo

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- lalka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 3
noc tragedia.....ani zasnąć ani się wyspać....o 3 w nocy zdjęłam i poskładałam pranie...rozwiązałam krzyżówkę!!!!chciałam nawet poprasować,ale hałasu bym narobiła!!!!!
noc okropna...samopoczucie jeszcze gorzej!!!!niby chciałabym już urodzić...ale tak cholernie boję się tego co będzie po porodzie,że wolałabym jeszcze nosić Malutką w brzuchu!!!!nie wiem czy sobie poradę z tym co mnie czeka!!!!
- demoniqe
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 2

od przedwczoraj przeżywam wielką frustrację wózkiem. Już niby wiem co kupić, przeczytam jakąś opinię i znów nie wiem. U nas w mieście można obejrzeć tylko polskie wózki czyli Tako Graco i Tutek

Ten Tutek Grander całkiem fajny jest i leciutki.
MOże do Wawy skoczę w sobotę pooglądać, może w M1 coś znajdę o potestowania.
Wczoraj byłam na pierwszych urodzinach córeczki koleżanki. Była koleżanka która ma termin dzień po mnie ale słuchajcie brzuszko ma jak w 5 miesiącu. Wszyscy się śmiali, że ja to z takim brzuszkiem na porodówkę powinnam jechać porównując z nią

- sisina
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 0

witaj MARCIOSZKA

Pogoda do kitu ja chce już wiosne mam dosyć tej szarówki

Ja musze też wkoncu sie wziasc za pranie ubranek małego ale musze poczekać jak maż zjedzie i skreci mi komode co bede układała już
a własnie w jakiej temperaturze prać ubranka bo nie wiem i czy w samym proszku bo mam jeszcze płyn do płukania
- anek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
wspólczuje porannych pobudek.ja znowu mam odwrotnie bo nie moge zasnąc i codziennie do 24-1 w nocy ogladam filmy a pozniej juz spie do 8-9.
Witam Marcioszka!
demoniqe znam ten ból.juz mam upatrzony wózek , bardzo mi sie podoba, wejde na jakies forum i odradzają i klops, dalje nieiwem co robic.wczoraj byłam w sklepie i babka mi zachwalała bardzo cadet navington.faktycznie bardzo ładny ale z przodu kułka piankowe a z tyłu pompowane.z tego co czyłam takie rozwiazanie wielu mamom pasuje bo wózeczek leciutki i
skrętny.
u ans leje deszcze pogoda mega depresyjna, nawet nie chce sie z łózka wychodzic.
hehe to chyba wszystkie czekamy na komody.ja tez czekam i to mnie jakos blokuje z dalszymi zakupami i pranie ubranek.
Sisina wiekszosc dziewczyn prało w samym proszku/płynie do prania bez płynu do płukania.
- Sevilla
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Zdeterminowanie i wiara w lepsze jutro :)
- Otrzymane podziękowania: 36

Sisina, ja ubranka będę prała w 60, a pościel i pieluchy w 90.
Witaj Marcioszka, pisz o sobie

- tweety
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chyba nie nadrobię tego co opuściłam bo pokazuje mi 600 postów!! a chyba i tak nie byłam na bieżąco. Mam więc nadzieję że u was wszystko ok i nadal sobie spokojnie czekamy na nasze dzidziusie.
Ja już czuję że mój Mąż zaczął się stresować. Kolega, którego żona ma termin na 10 maja był z nią u lekarza i dowiedział się że żona będzie rodzić w ciągu 2 tygodni. Więc mi M o tym opowiada to się go pytam czy też się już stresuje. Mówi że tak. Dobrze bo nie jestem sama.
Ja zostałam sobie tydzień po świętach w domu rodziców a M maluje pokoik

Zrobiłam więc zakupy, wanienka, termometry, pieluchy, smoczki, ciuszki (SUPER!). Dzisiaj zamawiam materac. Moje łóżeczko jest bardzo niestandardowe więc muszę mieć materac 116x66. Myślałam w ogóle że takich nie ma ale na szczęście coś się udało znaleźć.
Pozdrowienia dla was dziewczyny. Niech nam kwiecień będzie łaskawy i wreszcie przyniesie piękna pogodę bo bym sobie pospacerowała.
- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Ja zasnęłam koło pierwszej, bo oglądalismy z mężem Pulp Fiction, a wstałam na siku razem z nim jak wstawał do pracy czyli o 6stej..

Mi też allegro nie chce się załadować, a wszystkie inne strony śmigają

Coraz częściej boli mnie podbrzusze i dół pleców

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzień dobry:). melduję sie jako pierwsza:). Dziś nie śpię od trzeciej... uroczo:).
Ale za to zjadałam z moim mężem śniadanko, wypiłam ciepłe kakao i będę próbować walczyć ze snem:).
Kurczak od wczoraj nie działa mi allegro, czy Wy też macie ten problem? Zamawiałam wczoraj trochę rzeczy, a tu taki klops.
Miłego dzionka:)
Moniak wczoraj był problem z Allegro ,coś tam im się podziało,ale nie wiem jak dziś...
- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Lalka nic się nie martw będzie dobrze

My tutaj wszystkie trzymamy mocno kciuki

- lania
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.

Lalka, nie stresuj się, będzie dobrze

U mnie z kopniakami jest różnie, czasem cisza, a czasem tak silnie kopie i się wypina, że pokrzykuję... wtedy mąż mówi do małego "nie kop mamy, mama się przyda

Czytając posty gdzieś któreś z Was skarżyły się na swędzenie ciała, jeśli to nie brzuch i skóra rozciągająca się to pochwalcie się lekarzowi... na wszelki wypadek

- Kiniaczek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Demenique doskonale rozumiem Twoją frustrację wózkami przechodziłam dokładnie to samo jakieś 2 miesiące temu... Co jakiś upatrzyłam ,wlazłam na forum i klops ....ale po miesiącu w końcu znalzałam to co chciałam

Marcioszka witamy ciepło

Domiś ja podejrzewam że to zwiastuje zbliżający się poród... Mam tak samo także ni9c się nie stresuj

- Domiś91
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Gabi31
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Chciałam się nieśmiało przywitać, przyznam się szczerze, że podczytuje Was od jakiegoś czasu.
Mam nadzieję, że mnie tu jeszcze przyjmiecie.Termin mam na 11 maja- będzie dziewczynka - Pola
Mnie również Allegro od wczoraj nie działa, dziś hulało, chciałam zamówić koszule do karmienia i znów jakieś błędy wyskakują

Domiś te bóle to ewidentnie znak zbliżającego się porodu, mnie przez ostatnie dwa dni bolało własie podbrzusze i w krzyżu i brzuch dziwnie się nastawiał co jakieś czas, najpierw myslałam, że już rodzę,potem klełam w duchu że jak to tak będzie do końca ciąży to zwariuję, ale przeszło. Organizm nam się przygotowuje. Swego czasu leżałam na patologii ciąży to się naoglądałam tych wszystkich dziewczyn z bólami, rodzących przez tydzień- masakra, wiec z drugiej strony te moje bóle to jeszcze nic. No ale mój mąż się przeraził, a ja w końcu spakowałam torbę do szpitala. Pozostała jeszcze tylko jedna koszula do kupienia, więc niech to allegro zacznie działać.

- ewela86
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
współczuje Wam z tymi nocnymi przygodami... ja na szczęście śpię jak suseł z małymi przerwami na siusiu.
Witajcie nowe mamuśki!
Ja dalej męczę allegro w poszukiwaniu łóżeczka... chciałabym już coś zamówić - a tak ciężko się zdecydować...
KINIACZEK ja chętnie też bym już spakowała rzeczy do szpitala ale po prostu nie mam w co