BezpiecznaCiaza112023

Mamusie MAJ 2013

12 lata 1 dzień temu #610568 przez lkasiulla
Olga60 ostatnio jak byłam na usg to główka na dole a tyłek pod zebrami z lewej strony ale czy sie nic nie zmieniło to nie wiem może sie przekręciła

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 dzień temu #610572 przez lkasiulla
oj ale imprez sie szykuje :) a ja pod koniec kwietnia albo na początku czerwca zostanę matka chrzestną i co ja mam na chrzciny kupić to nie wiem

12 lata 1 dzień temu #610575 przez ewela86
annabelle dobre :lol: chociaż myślę że z jednorożca łatwiej byłoby się wykręcić :laugh:

lkasiulla rzeczywiście sporo tych imprez... może coś z wygrawerowanym imieniem... chociaż jak na crzciny to może za wcześnie - nie mam pojęcia

12 lata 1 dzień temu #610586 przez tysiiiak
Dziewczynhy wspolczuje z tymi remontami. My tak planujemy dopiero za 2 lata cos kupic swojego narazie wynajmujemy ... Ale jak juz sie uporacie z tym bajzlem to bedziecie mialy piekne wlasne mieszkanka :)

Kubuś ostatnio tez sie tak wypina jakby chcial juz przez brzuch wyjsc :)

Ewela mi sie podoba lozeczko nr 1 :D a jak Ci pasuje do mebli to tymbardziej :)

Ane sliczna sesja :) fajna pamiatke bedziecie mieli :)

Co do prezentow to tez zawsze mam problem :( zawsze cos na ostatnia chwile kupuje :) moj brat ma w tym roku rocznice komunii wiec cos tam tez trzeba bedzie wymyslec :) o ile nie bede na porodowce :P

Moj M. sie ze mnie smieje ze wygladam jakbym pila tanie wino przez moj czerwony nos od smarkania :( nawet nielicze ile juz husteczek zuzylam. Mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej bo sie pochlastam :(

12 lata 1 dzień temu #610697 przez Domiś91
Też myślałam nad łańcuszkiem albo z "A" (pierwsza litera jej imienia) albo z krzyżykiem :) Albo jakąś książke.. Tylko jak tu trafić w gust? :)

Na chrzciny, może coś takiego:

allegro.pl/ramka-ramki-zdjecie-zdjecia-g...cja-i3088355540.html

Na komunie nie mam pojęcia, ale mam ten sam problem!! W tym roku mój kuzyn ma komunie ;( :(

12 lata 1 dzień temu #610728 przez Alex_87
Ja w lipcu też zostałam chrzestną i kupiłam małemu srebrnego aniołka stróża z kryształkami swarovskiego w drewnianej ramce, teraz wisi mu nad łóżkiem. Wydaje mi się, że na chrzest kupuje się bardziej takie właśnie pamiątki. Na Komunię częściej jakieś łańcuszki itd, a na bierzmowanie to nie mam pojęcia :P ja dostałam od mojej świadkowej na bierzmowanie książkę.

12 lata 1 dzień temu #610736 przez lkasiulla
domiś super ta ramka może kupie taka i jakąś biżuterie z grawerem i bedzie ok :)

12 lata 1 dzień temu #610742 przez ewela86
z tymi prezentami to jakaś masakra rzeczywiście, niewiadomo co wybrać...a czasu niewiele zostało

12 lata 1 dzień temu #610747 przez Ane88
ewela86 napisał:

zanim odrobiłam zaległości w postach już mnie kręgosłup zaczął boleć i zapomniałam o czym mialam napisać...

mam dylemat z łóżeczkiem :( Które bardziej wam się podoba?

1. allegro.pl/lozeczko-dla-dziecka-z-matera...ada-i3119187309.html

2. allegro.pl/arus-lozeczko-z-szuflada-roxa...46760.html?source=oo

Oba są ładne. tylko chciałam wypowiedzieć się na temat tego pierwszego. Szwagierka je kupiła i po miesiącu czasu zaczęła schodzić jej farba z tej górnej deski co są szczebelki. nie wiem czy trafiła na jakiś do dooopy egzemplarz czy coo... ale była niezadowolona. Fakt, ze łóżeczko jest ładne.

Przyszedł czas na nową miłość...;*

12 lata 1 dzień temu #610759 przez sisina
Ja tez byłam świadkowa mojej siostry i kupiłam jej łancuszek z kolczykami srebrny bo chciała

A na chrzest kupiłam obrazek i dałam kase :)

Jestem dziś padnieta jakaś ide sie umyć i lulkać dobranoc :)

12 lata 1 dzień temu #610767 przez Ane88
ranyyy jak mnie łydki swędzą... zadrapie się zaraz...:(((
już mam całe czerwone;/
podobno od 11 kwietnia ma się powoli robić ciepło:))
miejmy nadzieje, że tym razem wiosna nas nie zawiedzie... bo jak tak dalej pójdzie to ze szpitala wyjdziemy i biało będzie na dworze... a wyjazdy nad morze przełożymy na listopad...;p
ide chyba się położyć bo Kubuś mi się do żołądka wbija.
Dobrej nocki laseczki:))

Przyszedł czas na nową miłość...;*

12 lata 1 dzień temu #610768 przez ewela86
Ane88 ojej... to niedobrze, a tak solidnie się prezentuje :( kurcze to troszkę się zniechęciłam, ale z tymi zakupami nigdy nie masz pewności na co trafisz...

12 lata 21 godzin temu #610892 przez moniaaak
Dzień dobry:). melduję sie jako pierwsza:). Dziś nie śpię od trzeciej... uroczo:).
Ale za to zjadałam z moim mężem śniadanko, wypiłam ciepłe kakao i będę próbować walczyć ze snem:).
Kurczak od wczoraj nie działa mi allegro, czy Wy też macie ten problem? Zamawiałam wczoraj trochę rzeczy, a tu taki klops :( .
Miłego dzionka:)

12 lata 20 godzin temu - 12 lata 20 godzin temu #610894 przez marcioszka18
Dzień Dobry !!!
Mam termin na Maj już nie moge sie doczekac

12 lata 20 godzin temu #610897 przez Karolka85
Witaj marcioszka!!! fajnie że dołączasz. a na kiedy dokładnie masz termin?

Moniaak pocieszę Cię- ja nie śpię od 4ej... mała codziennie o tej porze robi mi pobudkę takimi kopniakami że sen jest po prostu wykluczony. i tak w sumie już od paru dni... teraz zjadłam śniadanko i się uspokoiła na szczęście :)
U mnie allegro działa bez zarzutu więc pewnie to u Ciebie jakiś problem z połączeniem. Mi wczoraj przyszła paczuszka z allegro z drobiazgami typu aspirator, pieluszki flanelowe, przescieradełko do wózka, sól morska, gaziki, termometr elektroniczny itp :) Dobrze że już niewiele rzeczy mi brakuje- przynajmniej tak mi się wydaje ;) czekam teraz z utęsknieniem na komodę żeby te wszystkie rzeczy gdzieś poukładać.

A dziś czeka mnie wizyta u dentysty i leczenie zęba :/ brrrr....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka