- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Próbuje spełnić marzenie, pomożecie?? :)
Próbuje spełnić marzenie, pomożecie?? :)
- wiola
- Wylogowany
- rozmowna
Mniej Więcej
- Asiersa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Tomek**12.10.2010**'
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
- _aga86_
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 16/10/2009- najszczesliwszy dzien w moim zyciu:)
Mniej Więcej
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- bedaj
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #28026 przez bedaj
Moje kochane jest 9 sierpień godzina 19.25 i mam już 119 komentarzy pod moim marzeniem. Znalazłam wśród tych wszystkich marzeń jeszcze takie, które ma 179,ale co tam jeszcze się nie poddaję!!!
Dla dziewczyn które mi mocno kibicują i pytały nawet na priv. dzisiaj 10 sierpień i komentarzy już 168 komentarzy i jeśli dobrze przejrzałam to jestem na III miejscu, wiec jest duża szansa, przyda się każdy, nawet maleńki głosik ). Poza tym tak sobie myślę, że Wasze, przynajmniej niektóre głosy powinny sie liczyć podwójnie, prawda??
Pozdrawiam ))
Dla dziewczyn które mi mocno kibicują i pytały nawet na priv. dzisiaj 10 sierpień i komentarzy już 168 komentarzy i jeśli dobrze przejrzałam to jestem na III miejscu, wiec jest duża szansa, przyda się każdy, nawet maleńki głosik ). Poza tym tak sobie myślę, że Wasze, przynajmniej niektóre głosy powinny sie liczyć podwójnie, prawda??
Pozdrawiam ))
Ostatnio zmieniany: 14 lata 4 miesiąc temu przez bedaj. Powód: uaktualnienie
Temat został zablokowany.
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- bedaj
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28306 przez bedaj
Oczywiście, że sie przyłączam do dyskusji. Zostawiłam swój ślad w kilku miejscach na forum, wszak nie lubię tak tylko pasożytować sobie ).
Serdecznie dziekuje za komentarze (jest już 322), jeszcze trzy tygodnie i wszysko będzie jasne.Pozdrawiam Was wszystkie i do zobaczenia w sieci.
Justyna
Serdecznie dziekuje za komentarze (jest już 322), jeszcze trzy tygodnie i wszysko będzie jasne.Pozdrawiam Was wszystkie i do zobaczenia w sieci.
Justyna
- Agnieszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- bedaj
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28385 przez bedaj
bedaj napisał:
No to rower mi ucieka, ktoś mnie nieźle przegonił, dziewczyna w ciągu jednego zda zebrała ponad 100 komentarzy, ale sie nie poddaje, tak czy inaczej bardzo dziekuje Wam za aktywny udział
Oczywiście, że sie przyłączam do dyskusji. Zostawiłam swój ślad w kilku miejscach na forum, wszak nie lubię tak tylko pasożytować sobie ).
Justyna
No to rower mi ucieka, ktoś mnie nieźle przegonił, dziewczyna w ciągu jednego zda zebrała ponad 100 komentarzy, ale sie nie poddaje, tak czy inaczej bardzo dziekuje Wam za aktywny udział
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- Kathi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu - 14 lata 4 miesiąc temu #28405 przez Kathi
Też dodałam komentarz.
Bedaj teraz przeczytałam regulamin i wcale nie musisz mieć najwięcej punktów. Musisz być w pierwszej 5 i z tej piątki wybiera jury.
Bedaj teraz przeczytałam regulamin i wcale nie musisz mieć najwięcej punktów. Musisz być w pierwszej 5 i z tej piątki wybiera jury.
Ostatnio zmieniany: 14 lata 4 miesiąc temu przez Kathi.
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- Kathi
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mniej Więcej
- bedaj
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28554 przez bedaj
Kathi napisał:
Tak, tak ja wiem, ale wiecie ilość komentarzy jest głownym kryterium. Jednak jest dobrze, jestem na drugim miejscu ( również dzięki Wam )
Też dodałam komentarz.
Tak, tak ja wiem, ale wiecie ilość komentarzy jest głownym kryterium. Jednak jest dobrze, jestem na drugim miejscu ( również dzięki Wam )
- monami
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ♥ Zuzia-30.08.2010 ♥