- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Próbuje spełnić marzenie, pomożecie?? :)
Próbuje spełnić marzenie, pomożecie?? :)
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
14 lata 2 miesiąc temu #32540 przez Mirella
Dziewczynki, dwie wiadomości, jedna do kitu druga lepsza
Do kitu jest taka że Justyna roweru od Fa nie dostanie, firma Fa uznała jej marzenie za mało ciekawe niestety... wygrało to marzenie:
fabrykamarzen.eu/magdalena-w-1840-roku-polski-podroznik-pawel
Lepsza wiadomość jest taka, ze ruszyła w necie zbiórka na rower dla Justyny i Piotrusia:
siepomaga.pl/f/mikicentrum/c/180
Polecę szablonem i powiem że liczy się każdy grosz, jeżeli możecie to dorzućcie coś
Tak sobie popisuję czasem z Justyną na gg i stąd wiem to wszystko jakby ktoś się zastanawiał skąd u mnie ta wiedza
Do kitu jest taka że Justyna roweru od Fa nie dostanie, firma Fa uznała jej marzenie za mało ciekawe niestety... wygrało to marzenie:
fabrykamarzen.eu/magdalena-w-1840-roku-polski-podroznik-pawel
Lepsza wiadomość jest taka, ze ruszyła w necie zbiórka na rower dla Justyny i Piotrusia:
siepomaga.pl/f/mikicentrum/c/180
Polecę szablonem i powiem że liczy się każdy grosz, jeżeli możecie to dorzućcie coś
Tak sobie popisuję czasem z Justyną na gg i stąd wiem to wszystko jakby ktoś się zastanawiał skąd u mnie ta wiedza
Temat został zablokowany.
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 1
14 lata 2 miesiąc temu #32550 przez Emme
Koniecznie musi to byc taki rower?
bo nie widzę specjalnej różnicy w konstrukcji, ale za to ogromną w cenie
jeszcze niedawno były w cenie do 7 tys jak widziałam i sama z chęcią wsiadłabym na niego.
allegro.pl/wyprzedaz-wozek-2w1-kangaroo-rower-i1209685541.html
bo nie widzę specjalnej różnicy w konstrukcji, ale za to ogromną w cenie
jeszcze niedawno były w cenie do 7 tys jak widziałam i sama z chęcią wsiadłabym na niego.
allegro.pl/wyprzedaz-wozek-2w1-kangaroo-rower-i1209685541.html
- bedaj
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 2 miesiąc temu #32663 przez bedaj
Dzięki Emme za podpowiedź, też oglądałam ten rower,miałam nawet okazję je porównać. Niestety ten, który widać na filmie i ten z allegro są tylko łudząco do siebie podobne. Ten,który chciałabym kupić jest dużo lepszy, a w moim stanie każdy szczegół jest dość istotny,a brak niektórych drobiazgów mógłby okazać się znaczący. Gdybym, więc miała wydać 1200,00 i nie móc korzystać z tego roweru, to wolałabym przeznaczyć to na basen i rehabilitację. Pozostaje mi wierzyć, że kiedyś uda sie kupić ten lepszy rower, ostatni raz siedziałam na rowerze mając jakieś 7-8 lat, nigdy nie jeździłam sama, zawsze z pomocą innych, a teraz mogłabym jeździć z moim synkiem, to dopiero byłoby coś!!!
- Mirella
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Klaudia - najcudniejsze dziecię na świecie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 72
- bedaj
- Autor
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Otrzymane podziękowania: 0
14 lata 5 dni temu #45966 przez bedaj
Dziewczyny!
Pamiętacie jeszcze konkurs, w którym zbierałam komentarze pod moim marzeniem o rowerze? Dla przypomnienia: fabrykamarzen.eu/justyna-jestem-sobie-taka-mama-choc-kulawa
Mam dobre wieści... FABRYKA MARZEŃ wpłaciła obiecane 2000,00 na rower. Resztę udało sie już prawie zebrać,dzięki zbiórce na platformie siepomaga.pl siepomaga.pl/f/mikicentrum/c/180
Brakuje zaledwie 380,00 i możemy organizować rowerowy kulig
Przyjmuje zapisy na przejażdzki
Jeszcze raz dzięki za Wasze komentarze przy moim marzeniu, gdyby nie one nikt nie wiedziałby nawet o moim istnieniu. Warto marzyć...
Pozdrawiam bedaj
Pamiętacie jeszcze konkurs, w którym zbierałam komentarze pod moim marzeniem o rowerze? Dla przypomnienia: fabrykamarzen.eu/justyna-jestem-sobie-taka-mama-choc-kulawa
Mam dobre wieści... FABRYKA MARZEŃ wpłaciła obiecane 2000,00 na rower. Resztę udało sie już prawie zebrać,dzięki zbiórce na platformie siepomaga.pl siepomaga.pl/f/mikicentrum/c/180
Brakuje zaledwie 380,00 i możemy organizować rowerowy kulig
Przyjmuje zapisy na przejażdzki
Jeszcze raz dzięki za Wasze komentarze przy moim marzeniu, gdyby nie one nikt nie wiedziałby nawet o moim istnieniu. Warto marzyć...
Pozdrawiam bedaj