BezpiecznaCiaza112023

KONKURS BABYHANA :-))

13 lata 7 miesiąc temu #117482 przez Gosia M
WITAM MAMUSIE :)
TAK JAK OBIECAŁAM CZEKA NA WAS JUŻ NOWY KONKURS, RÓWNIE CIEKAWY JAK POPRZEDNIE :)
ZACHĘCAM DO KORZYSTANIA I ZAPOZNANIA SIĘ Z NOWYMI PRODUKTAMI SKLEPU BABY HANA :)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNY, CAŁUJĘ WASZE MALUSZKI :kiss:
POWODZENIA,
ZESPÓŁ http://www.zapytajpolozna.pl/
Temat został zablokowany.
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117521 przez sylwus136
Z produktów sklepu Baby Hana najbardziej podoba mi się,urzeka i fascynuje łóżeczko turystyczne seria Koala.Uważam,że produkt ten jest nietuzinkowy i tak naprawdę nigdzie takiego nie widziałam.Uważam że dziecko chętnie by w nim spało i spędzało czas.Wygląda na bardzo wygodne i przytulne.Większe dziecko będzie mogło z niego korzystać nie tylko do spania ale także do zabaw w tzw, "bazę".Zabawę którą chyba każdy doskonale pamiętamy z własnego dzieciństwa.Oryginalny wygląd na pewno przyciągnie inne dzieci aby chętnie spędzać w nim czas.
Produkt jest godny uwagi,polecenia i pogratulowania pomysłodawcy :)
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #117526 przez kasiora
Gosia M napisał:

, odpowiedzi mają być umieszczane na forum przez użytkowniczki.

czyli tu :)

edit :
widze sylwus ze juz doczytalas :silly:

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

13 lata 7 miesiąc temu #117529 przez Gosia M
;) TAK KOCHANE WŁAŚNIE TU NA FORUM :)
13 lata 7 miesiąc temu #117581 przez lady
Jestem absolutnie zachwycona serią produktów z organicznej bawełny. Przez kilka lat mieszkałam w Londynie i tam często kupowałam ubrania z bawełny organicznej, ponieważ są one duże milsze w dotyku, niezniszczone przez chemikalia, mają przyjemniejszy zapach, a co najważniejsze nie powodują alergii i nie podrażniają delikatnej skóry.

Bardzo się cieszę, że w Polsce również pojawiły się takie produkty. Dzięki temu mój synek, który niedługo pojawi się na świecie, również będzie mógł nosić ubranka z organicznej bawełny. Moim zdaniem, są one szczególnie wygodne kiedy dzidziuś śpi. Dzięki temu nie poci się i nie pojawiają się żadne podrażnienia czy alergie.

Szczególnie przypadła mi do gustu seria Gekony :) Rampers i śpiworek. Będą świetnie pasować mojemu Małemu Mężczyźnie :) Gratuluję pomysłu i życzę dalszych sukcesów i rozwoju sklepu BabyHana.
13 lata 7 miesiąc temu #117583 przez Kasiekk
Z asortymentu BABYHANA najbardziej wpadł mi w oko Ręcznik pelerynka Giraffe - [ Tuc Tuc ]. Od razu uśmiech pojawił się na mojej twarzy kiedy wyobraziłam sobie mojego babelka w tej pelerynce. Ma super kolory i ta cudna żyrafka... Każdemu małemu babelkowi doda uroku tylko czy one wytrzymają tyle całusków ?!

PS ii mamuśce do kompletu można torbę dokupić extra !!!!
13 lata 7 miesiąc temu #118143 przez agap87
Odpowiedź na pytanie nie należy do najłatwiejszych, gdyż wiele produktów przykuwa uwagę. najbardziej podobało mi się jednak łóżeczko turystyczne z serii "koala". Najbardziej zwraca uwagę jego nietypowy kształt. W żadnym odwiedzanym przeze mnie sklepie nie widziałam czegoś podobnego. Jest lekkie, stabilne, ponieważ stawia się je bezpośrednio na podłożu i ma piękny żywy kolor który na pewno spodoba się niejednemu maluchowi.Idealne dla podróżującej rodziny. Świetne jest również to, że można dokupić dodatki z tej samej serii które będą współgrały z łóżeczkiem, m. in. kocyk
13 lata 7 miesiąc temu #118900 przez stopka07
SUPER SKLEPIK BABYHANA-TU POMYSŁÓW GAMA CAŁA!
TO NA PREZENT TO OD ŚWIĘTA-MAŁA BUZIA UŚMIECHNIĘTA :)
I UBRANKA I ZABAWKI ZNAJDZIESZ DLA SWEJ MAŁEJ ŻABKI!
MI SIĘ JEDNAK SPODOBAŁY SEZONOWE HITY TAK BO ZNALAZLAM TUTAJ PLECAK NA PRZYGODY LETNIEJ CZAS!
PARASOLKA PELERYNKA I KALOSZKI PROSZĘ WAS TO JEST ŚWIETNY STRÓJ NA DESZCZYK KIEDY TRZEBA RUSZYĆ W ŚWIAT!
NIGDY PRZECIEŻ NIE WIADOMO KIEDY DESZCZYK NAS NAPOTKA A ZESTAWIK TEN OCHRONI MEGO SZKRABA WNET OD BŁOTKA!!!
13 lata 7 miesiąc temu #118993 przez natalia_1504
Tak się złożyło, że produkt, którym jestem po prostu zachwycona jest jedną z nagród w tym konkursie! :laugh: Jest to mianowicie Budzik Chip Chip - [ Tuc Tuc ].
Odkąd go zobaczyłam po prostu się w nim zakochałam :kiss: Jest taki słodki i przede wszystkim oryginalny. Normalnie cudo! Ja cenię sobie oryginalność, chciałabym, aby pokój mojej córeczki był jedyny w swoim rodzaju, a ten fascynujący budzik idealnie by do niego pasował! :lol:
13 lata 7 miesiąc temu #119017 przez raczek10
super ubranka i super zabawki dla każdego maluszka :)

a tak poza konkursem to znowu mamy się odezwały ,które na naszym forum się nie udzielają
przywitać się proszę i dołączyć do forum :laugh:

/035/0354289b0.png?3420[/img] [/url]

s2.pierwszezabki.pl/035/0354289b0.png?6371
13 lata 7 miesiąc temu #119081 przez basia89
Z produktów sklepu Baby Hana najbardziej rzuciły mi się w oczy Body koszulowe , oczywiście w 100% z bawełny. Są one wymarzonym prezentem dla małego eleganta, który chce imponować swojej Mamusi ;) no i koleżankom z piaskownicy :laugh:
13 lata 7 miesiąc temu - 13 lata 7 miesiąc temu #119097 przez kasiora
raczek10 napisał:

a tak poza konkursem to znowu mamy się odezwały ,które na naszym forum się nie udzielają
przywitać się proszę i dołączyć do forum :laugh:

komentarze do konkursow mozna zamieszczac tu : www.zapytajpolozna.pl/forum/forum-ciaza-...su/Page-3.html#15053 :)
to jest watek w ktorym zamieszczmy tylko odpowiedzi na konkurs :)

dla innych jestes tylko dzieckiem a dla mnie jestes calym swiatem!

13 lata 7 miesiąc temu #119392 przez Frascati
Dla mnie jak i pewnie dla większości mam najważniejsze jest zdrowie i wygoda mojego maluszka. Nigdy nie pozwoliła bym sobie na eksperymentowanie z własnym dzieckiem i dlatego bardzo się cieszę, że Babyhana sprzedaje w Polsce odzież organiczną, której to produkty dają mi i mojemu malutkiemu synkowi poczucie komfortu i bezpieczeństwa. Bo nie ma nic piękniejszego nad uśmiech maleństwa i poczucie, że daje mu się to co można najlepszego!!!
13 lata 7 miesiąc temu #119410 przez Hafija
Łał! Ja bym chciała - i chyba kupię - śpiworek niemowlęcy z kapturem. Czegoś takiego szukałam jak kompletowałam wyprawkę i nie znalazłam. Cudeńko! Moje dziecko się non stop rozkopuje więc taki śpiworek byłby idealny.
www.babyhana.pl/pl/p/Spiworek-niemowlecy...m-Arbol-Tuc-Tuc-/409
13 lata 7 miesiąc temu #119866 przez mazi_22
Mi najbardziej podoba się Zestaw Małego Ogrodnika Pink - [ Little Pals ]
Wg mnie jest to bardzo kreatywna zabawka,która zachęci do pomocy każdego maluszka:)
Kiedy moja niunia będzie większa na pewno jej taki zestaw zakupie:)
Zestaw bardzo prosty i ekologiczny :)(bez baterii) a teraz rzadko o takie zabawki:)
Moderatorzy: kasiorailonanatmur11
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia