- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Konkurs 11 - Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
Konkurs 11 - Co chciałabyś pokazać teraz dziecku?
- Scholastyka21
- Wylogowany
- gadatliwa
- mój skarbek
Mniej Więcej
- kasiora
- Wylogowany
- Moderator
Mniej Więcej
- atyde85
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 4 miesiąc temu #27254 przez Katarzyna
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Osoby, które wygrały proszę, żeby napisały do mnie na PW wiadomość z danymi:
imię, nazwisko, dokładny adres i numer telefonu
Pozdrawiam serdecznie.
imię, nazwisko, dokładny adres i numer telefonu
Pozdrawiam serdecznie.
Polecam: Blog o ciąży, porodzie i macierzyństwie , Dzienniczki dla mam , Organizer Mamy , nowość: Dzienniczek Ciąży
Temat został zablokowany.
- agusia76
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- Wiewióreczka
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
- sloneczko
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- W małych rączkach mieści się cała miłość.
Mniej Więcej
- Katarzyna
- Autor
- Wylogowany
- Położna
14 lata 4 miesiąc temu #28779 przez Katarzyna
Czy nagrody już dotarły do zwycięzców? Może ktoś podzieli się wrażeniami z lektury
- atyde85
- Wylogowany
- gaworzenie
Mniej Więcej
14 lata 4 miesiąc temu #28786 przez atyde85
JA jestem w trakcie czytania ,czytam w wolnych chwilach ,
Mogę na razie napisać że książka jest bardzo ciekawa i osobiście otwiera mi oczy na to co było trudno mi zrozumieć w wychowywaniu synka.
Wiecie jak to jest ,kiedy dziecko chce sie przytulic ,jest marudne i by tylko wisiało przyczepione do nogi lub szyi ??? Mi mówiono żebym się nie dała synkowi , bo wejdzie mi na głowę ,a to błąd i autorka książki o tym pisze . Dziecko potrzebuje tego do swojego rozwoju,a nie póżniejszego szantażu lub męczenia. Teraz kiedy synek tylko do mnie biegnie ,noszę go i tulam jak najdłużej ,aż mu się znudzi )))))
Cztając ksiązke mozna zrozumiec ,ile krzywdy jest w samych nas ,co złego było w naszym wychowaniu przez naszych rodziców i jakie błędy my teraz powielamy.
To kontinuum o którym pisze autorka to tak naprawdę my sami i nasze zachowanie ,nasza przetrwała natura, która zamiast budować zaufanie ,to gdzieś ginie.
Jeszcze kilkadziesiąt stron mi zostało.
Bardzo dziękuję za tę książkę ,dziękuję JUrorom
Warto było
Mogę na razie napisać że książka jest bardzo ciekawa i osobiście otwiera mi oczy na to co było trudno mi zrozumieć w wychowywaniu synka.
Wiecie jak to jest ,kiedy dziecko chce sie przytulic ,jest marudne i by tylko wisiało przyczepione do nogi lub szyi ??? Mi mówiono żebym się nie dała synkowi , bo wejdzie mi na głowę ,a to błąd i autorka książki o tym pisze . Dziecko potrzebuje tego do swojego rozwoju,a nie póżniejszego szantażu lub męczenia. Teraz kiedy synek tylko do mnie biegnie ,noszę go i tulam jak najdłużej ,aż mu się znudzi )))))
Cztając ksiązke mozna zrozumiec ,ile krzywdy jest w samych nas ,co złego było w naszym wychowaniu przez naszych rodziców i jakie błędy my teraz powielamy.
To kontinuum o którym pisze autorka to tak naprawdę my sami i nasze zachowanie ,nasza przetrwała natura, która zamiast budować zaufanie ,to gdzieś ginie.
Jeszcze kilkadziesiąt stron mi zostało.
Bardzo dziękuję za tę książkę ,dziękuję JUrorom
Warto było