BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #334877 przez nelka
a moi sąsiedzi właśnie rozpoczynają sezon grillowy i chyba pójdę się poskarżyć jak mogą robić takie zapaszki ciężarówce pod nosem :silly:

Karola a nie możesz już sobie zrobić przerwy na uczelni? weź odpocznij troszkę i zbierz siły na poród, spacerki itp. Brzuch może opuścić się czasem dopiero w dniu porodu, a bóle w krzyżu to też symptom że poród tuż tuż, będziesz mieć swojego wielkanocnego zajączka na święta w domu :lol:

Kala pojechałaś nad morze? ja też bym chciała!!! ale boję się że grinpis by mnie spowrotem do morza wrzucił :blink: hihi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #334984 przez szolrak1
nio mnie kregol boli jak byk...

kolorowych snow kobietki:D

karolcia tak czy siak zaraz bedziesz mama:D

12 lata 9 miesiąc temu #334988 przez ewelinda83
no i po spaniu :dry: ale sie nie przejmuje, bo jak wrocilam z wc i sie polozylam to moje malenstwo sie slicznie ruszalo :) wczoraj wieczorem jak Ł smarowal brzuszek to tez ladnie sie wyginala :) chyba juz ma mniej miejsca i dlatego jej aktywnosc spada ...
ile jeszcze ??? wychodz baczku mamusi :):):)

u nas tez sezon grilowy rozpoczety :) ale jak jestem/bylam miesozerna :lol: tak jakos ostatnio nie mam ochoty na mieso, kielbasy itp.
w sumie to od paru dni zaobserwowalam, ze zmuszam sie do jedzenia bo nie mam na nic ochoty a jak juz cos zjem to pozniej boli mnie brzuch i mnie muli, czuje te jedzenie pozniej caly dzien na zoladku :(

12 lata 9 miesiąc temu #335000 przez szolrak1
oj oj jaki poranny ptaszek:D :D kochane juz jest 25.III niebawem bedziemy mamusiami;] ja wstałam dopiero teraz miałam straszne koszmary ale sikałam raz i zasnełam jak dzidzia:D a maluszek juz mnie obudził od razu tancem salsa w brzuszku;]

u nas w blokowiskach nie griluja ale za to zaczeło sie picie po bramach hahah ludzi wiatr przewraca o 11.00 rano:P masakra koszmarzysko!

12 lata 9 miesiąc temu #335116 przez kala321
witam niedzielnie my wróciliśmy właśnie z nad morza;)
teraz zjemy obiadek i potem na Mszę
noc była taka sobie,ale ok 4 zasnęłam;D

12 lata 9 miesiąc temu #335174 przez Karola1990
całkiem sympatycznie mineła nam niedziela.... strasznie wiało ale nie popsuło to nam planów :D
Oleńka szaleje cały dzień

12 lata 9 miesiąc temu #335202 przez kala321
u nas też wiało,ale nad morzem było fajnie i na spacerku
ale mały szaleje
nawet wyjęłam już torbę z szafy,chyba jutro ją w końcu spakuję;)
idę z książką do łóżka odpocząć,bo kostki mam znów jak balony:(
miłego wieczoru i mam nadzieję udanej nocki,pięknych snów;)

12 lata 9 miesiąc temu #335274 przez Karola1990
hejka :) Ja już na nogach :)
Jeszcze w 2paku.
Noc taka sobie bo już bym chciała pospać na plecach lub brzuchu ale trudno.
Wczoraj rano giełda, zakupy, jak wróciliśmy to kawa i pojechaliśmy na mecz.
Tak szybko dzień nam zleciał że jestem w szoku.
Na dziś mam dużo pracy do zrobienia. Mam nadzieję że uda mi się wszystko zrobić. :D

12 lata 9 miesiąc temu #335275 przez ewelinda83
:) ranny ptaszek wstal :dry:
wczorajszy dzien nalezal do udanych :) mojej corci przeszly fochy i sie slicznie wyginala :):):) pogoda tez byla badzo ladna, wiosenna i nawet na spacerek z mezem sie wybralismy :silly:

ciekawe co nas dzisiaj czeka ???? za oknem slysze ptaszki :)
szkoda, ze Kindze nie spieszy sie z wyjsciem, juz sie nie moge doczekac :lol:

Kala zrobila duzy postep hehehe wyjela torbe z szafy :lol: :blink:

12 lata 9 miesiąc temu #335276 przez ewelinda83
Karola niby 9 dni nam zostalo ? :blink:
cos uparte te kwietniowe dzieciaczki, zadne nie chce przed czasem poznac rodzicow :blink:

chyba dzisiaj znowu zaczne sprzatc caly domek, w pokoju mam okno ktore zaczyna sie prosic o umycie :blink: chyba spelnie jego prosbe :silly:

12 lata 9 miesiąc temu #335279 przez Karola1990
ja na chwilę się położę jeszcze ale za godzinkę zacznę się szykować bo muszę pare spraw w mieście pozałatwiać.
Też na dziś planowałam mysie okien :)
No uparte te nasze maluszki :) A ja zaczynam mieś wrażenie że Olusi mojej co raz lepiej w brzuszku bo znów czuję wyraźne ruchy. Musiała sporo urosnąć :)
Wygina się przeważnie jak leżę ale ostatnio nawet jak chodzę i uwielbia się wtedy wyciągać a ja ruszam się jak pokraka bo ciągle coś mi uwiera :)

Dziś też czeka mnie nauka... niestety
a w piątek wizyta :D
Nie mogę się doczekać :) Może zobaczę swoją córusię. Musze zrobić badania krwi i moczu jeszcze.
Moczu mam pod dostatkiem ale gorzej z krwią... znów mi wstrętna baba zrobi siniaki ;(

Zaczyna u mnie wychodzić słonko :)

A wczoraj chciałam sobie kupić buty... i doznałam szoku okropnego!! Mam tak napuchnięte stopy że w żadne mi się nie mieściły!!! Całe szczęście że jest taka pogoda jaka jest to zakładam już rozciągnięte. Szkoda mi moich wakacyjnych żeby je rozciągać!

12 lata 9 miesiąc temu #335312 przez Karola1990
Nie chce mi się ale jadę. Odezwę się jak wrócę :)

12 lata 9 miesiąc temu #335334 przez kala321
Karola nie kupuj teraz butów,poczekaj aż opuchlizna zejdzie
ja też mam spuchnięte:(

najpierw nie mogłąm spać,ale później już zasnęłam,a mąż obudził mnie rano herbatką i śniadankiem do łóżka;)

Patryk wierci się;)
ja na dziś pranie,prasowanie,zmywanie naczyń i obiadek,teraz trochę powstawiam na sklep nowych rzeczy na sprzedaż,trochę pomaluję i czekam na listonosza i kuriera

chce mieć tak ogarnięte gdyby co
choć myślę,że Patryk raczej po czasie wyjdzie

szok,że już prawie marzec za nami

12 lata 9 miesiąc temu #335348 przez szolrak1
hallooooooooo kochane:D

Majne Dziecko Śmiga od 7 dni niesamowicie... nie moge sie w noyc obrocic bo czuje synka tak mocno na dole ze mam wrazenie ze gniote mu głowe... pobolewa mnie podbrzusze... wczoraj wystawił mi nózke:D i rączke i poczułam kazdy paluszek Boże , to było takie dziwne:D a zarazem wzruszajace:D ehh

Jutro badania ostatnie musze zrobic... dzisiaj jade kupic i zapłacic za wszystkie materiały do mieszkania i pozostaje czekac :)

Na szczescie dzisiaj krew z nosa nie poleciała uf:D

12 lata 9 miesiąc temu #335372 przez ewelinda83
szolrak1 czulas paluszki :) supeeeeerrrrr :)))) ja czuje nozke ale tak zeby paluszki to jeszcze nie bardziej piete :silly:
tato doniosl ze remont lazinki sie konczy :lol: jeszcze zlecilismy robienie podlog w calym mieszkaniu, bielenie scian i na tym zakonczymy zeby nam nie nieszczalo :blink: ale juz jak przylecimy na chrzciny to mysle ze na 90% do siebie do mieszkanka :lol: jupiiii :lol: :side: :lol:

ja kolejne badanie mam jak zwykle w srode, ciekawe co tym razem sie dowiem ??? :dry:
na jakiego doktorka trafie, rodze juz od 32 tyg i urodzic nie moge ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka