- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moj Olek tez marudny ... Potrafi najesc sie i za chwile ddostaje czkawki i znow jest glodny. I przy kazdym siusianiu ma mokre ciuszki i przebieram go nawet do 6 razy na dzien...
no i nowe problemy z tym czlowiekiem..a niby mialo sie zmienic po narodzinach malego..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
ten cały octenisept czy jakoś tak jest beznadziejny nie ma to jak piochtanina .. raz posmarowałam i zaczyna odpadać.
pampersy też mi przeciekały ale tylko huggis.
w pampersach ani razu nie przeciekło. ani kupa ani siku.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Moja Zośka dzisiaj pierwszy raz obkichała sobie ciuszki ale babcia ją wcześniej przebierała to dostał do przebrania, trzeba było porządnie zapiąć pieluszke
my nadal mamy kikuta:/
głodzila kontratakuje musze uciekac
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Elwerka z chlopcami jest inaczej bo sikaja do gory moja siostra uzywa pampersow i jest zadowolona jak zakladala hugisy to zawsze przeciekaly niewazne jak by je zapiela
nic sie nie martw jeszcze troszke i bedziemy SUPER LASKAMI/MAMUSKAMI mamuskami juz jestesmy wiec jeszcze musimy sie zrobic laskami
co tam znowu sie dzieje u ciebie ??? jak cie dalej ten chlop nachodzi i meczy to go pogon tam gdzie pieprz rosnie !!!!!
nam kikut odpadl na 3 dobe od urodzenia ale tu sie zakancza go czyms takim jak klips do prania i to sie nie saczy i nie mazia nawet to moglam moczyc przy kompieli
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak tak dalej będzie to do końca wakacji wróce do formy
narazie też nie moge na siebie patrzeć bo wyglądam jak potwór
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jade wlasnie na lotnisko po tesciow trzymajcie kciuki
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale wczoraj nasłuchałam się jak siostra M mówiła że ona wszystko je nawet truskawki itp i jej małemu nic nie jest... aż zjadłam zapiekanki w której nic smażonego nie było... jedyne co mnie bolało to cebula i to że sos był sztuczny z paczki "pomysł na" ale już więcej takiego czegoś nie zjem..
wojuję żeby wrócił mi pokarm ale jak nie będę jadła to nie ma takiej opcji.
a wpychać w siebie i wymiotować nie bede.
najwyżej mała sztuczne będzie musiała pić.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karola ty jedz bo pokarmu inaczej nie będzie!!! Ja narazie same dietetyczne jedzonko: gotowany kurczak, zupki, twarożek itp. Mała męczą gazy więc narazie nie szaleje...
Aha bardzo pomogła nam herbatka na laktację, ona ma koper włoski w składzie i bączki idą że aż miło no i pokarmu jakby więcej...
Po porodzie została mi fałda na brzuszku i 6kg do zgubienia, wkurza mnie że przez te cycki i szersze bioderka nie wchodzę w swoje ciuchy ale żeby poprawić sobie humorek poprosiłam kumpele żeby kupiła mi pare ciuszków:) wyprawa do galerii 30km narazie nie wchodzi w gre więc na stronach internetowych wybrałam sobie co chcę i kochana pójdzie mi kupić
Elwerka mi bardzo pomaga na złe samopoczuje jak ktoś się chwile zajmie maluszkiem a ja się wykąpie, troszkę wypięknie, wystroje i od razu jestem szczęściwasz
co ten g... znowu wymyślił? daj nam jego adres to załatwimy sprawe
- Moniq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nelka, było ciężko, a wyglada że to nie koniec maratonu, bo Domi w nocy strasznie kaszlała a od dwóch dni ma zapalenie spojówek; a mąż cały przyszły tydzień jest na szkoleniu-znowu sama chyba pojadę do rodziców, chociaż nie chce mi się. a na pewno dasz radę, maluszek najważniejszy, potem żebyś coś zjadła a porządki??? huk z porządkami najwyżej będziesz miała bałagan
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A spadlo mi moze z 10 kg ;/
Nelus,ja sie wypieknic nie moge bo nie da rady. Twarz mam w bliznach i co dzien pojawiaja sie dalej jakes krostki ;/ niby tyci lepiej po ciazy juz ale nadal wyskakuja eh ;(
Ewus,u mojego malego tez spinaczem takim scisneli.. Chyba juz nigdzie nie wiaza pepkow itp. U mnie jeszcze troszke krwi z tego pepuszka leci ale jest lepiej..
A kochane,jak u was z krwawieniem? Bo ja mam czysta krew ,a slyszalam ze z dnia na dzien robi sie brazowsza i coraz mniej,a u mnie to raz taka raz taka. Ciekawe czy nie krwawia mi rany po szwach...
A co do tego czlowieka,to przyjechalam niby do malego pomoc itp.a w nocy jak prosilam by podal husteczki to wielce obrazony. Chodzil zly i mowil ze sie nie wyspal ;o jak uspilam malego to on go budzil bo uwazal ze chce sie nim nacieszyc;/ nie wazne ze usypialam go prawie 2 godziny ;/ i na koniec usiadl z moimi rodzicami i nagadal im na mnie,ze musze sie ogarnac zmienic itp bo on chce ze mna stworzyc rodzine ale jak sie nie zmienie to nic to nie da bo jestem taka i taka.. I tak mnie obrazal do moich rodzicow ze az sie poplakalam i wyszlam . wczesniej mowie mu,ze nie mam kasy na malego ze polowe powinien pokryc a on,ze bede miala becikowe;/ i ze jak mi sie cos nie podoba to zebym mu zalozyla alimenty. I namawiali mnie zeby maly mial jego nazwisko ryczalam,ale wkoncu dalam a on do swojej mamy ze udalo sie,ze rod ich bedzie przedluzony. Zalezalo mu na jego dobru nie na dziecka. Taki dupek z niego.
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
By byłyśmy na spacerku i Zośka teraz ładnie śpi i mogę sobie w spokoju ugotować obiad
Ja nadal krwawie ale raczej w kolorze brąz, czasem jeszcze troszkę krwi jest. A powiedzcie ile czasu schodzi się ta skóra po cięciu? bo ja mam wrażenie że mi się goi ale skóra mi się rozchodzi i boję się że tak zostanie
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa