BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #326424 przez szolrak1
o nieeeeee szalała z moim synem??? ehhe bedzie komentowała moje czynnosci tak jak wczesniej:D jak przy chrzestnicy ( oj ciocia ciocia ty to lepiej nie baw sie z nia bo nawet nie wiesz co lubi) haha a dziecko mnie puscic nie chciało:D jestem nauczycielem i wiem dokładnie jak sie bawic z dziecmi heheh:D ale musiała cos powiedziec:) agatko to przykrywka:D ja ja znam:D heh niecne plany:D
ja miesszkam w jej mieszkaniu bo maz jej powiedzial ze chccemy mieszkac sami, ale mam widzisz fajne kontrole:d sprawdzanie kwiatków , przybycie pooogladanie czy brudno czy czysto hihihi:d karuzleka:d aleeeeeeeeeeeeeeeeeee juz wchodzi ekipaaaaa dzisiaj wiec 3 miesiace i wracam do siebieeeeeeeeeeeeee :D:DDDD :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #326430 przez Karola1990
nie będę o tym myśleć. muszę dbać o siebie i dopiero jak Olusia się urodzi to się do niej odezwę.
Pewnie sama wcześniej to zrobi ale postaram się unikac tematu bo ja i moje dziecko jesteśmy najważniejsi w tym momencie. Pewnie będzie ciężko bo co innego jak traci się dziecko kiedy jest się w pierwszych tyg a co innego jak pod sam koniec.
Wypłakałam się.
Teraz muszę uspokoić i nie dopuszczać do siebie złych myśli.
Wszystko będzie dobrze.
Ola ma dobre wyniki na usg ja też więc nie mam co się martwić.
Jakby coś było nie tak to by lekarz powiedział.

wiecie co... strasznie mi się chce jeść. chyba bym zjadła konia z kopytami.

12 lata 9 miesiąc temu #326431 przez szolrak1
ehh ja tez paliłam 10 lat 1,5 paczki dziennie piłam codziennie drineczka wieczorem.. po pozarze nawet wiecej... jak sie dowiedziałam w 6 tygodniu rzuciłam wszystko choc jestem uzalezniona od papierosów nawet wstyd mi mowic jak bardzo... ale to dziecko .... dla niego wszystko wszystko... bez zastanowienia. Rozumiem ze widocznie nie miała tak silnej woli nasłuchała sie ze inne tez paliły i wszystko było ok a tu jednak zycie weryfikuje wszystko. Smutno mi i zal mi tej dziewczyny... zal bo ona teraz do konca zycia bedzie obwiniac siebie:( za swoja słabość:( biedna

12 lata 9 miesiąc temu #326439 przez szolrak1
bardzo dobrze Karolciu !

12 lata 9 miesiąc temu #326452 przez kala321
ja uważam jak szolrak

12 lata 9 miesiąc temu #326454 przez kala321
ja też jestem głodna i zastanawiam się co tu zjesć;D

12 lata 9 miesiąc temu #326461 przez agata250885
szolrak1 wiesz co ci powiem. Ona jest zazdrosna o ciebie ta kobieta. To zazdrość przez nią przemawia..O synka, o to ze jesteś mądra ,ładna i młodziutka.A szuka tylko żeby ci jakiś błąd wytknąć i żebyś wyszła na tą złą. Ma po prostu problem osobisty dla tego tak się zachowuję. Skądś to znam kochana. Śmieszna kobieta naprawdę. W ogóle się tam jej nie daj i nie przejmuj. Kiedyś w końcu odpuści bo stwierdzi ze i tak nie wygra z tobą i zrozumie ze sama jest jędzowata.

12 lata 9 miesiąc temu #326463 przez Elwerka00
Czesc Mamusie ;)

Wchodze i patrze,a tyle sie na tym forum dzieje...
Karola,przede wszystkim dobra decyzja,dziewczyna jest podlamana i na Twoj widok mogloby nia wstrzasnac konkretnie i byloby gorzej... Gdyby zobaczyla Twoj brzuszek byloby jej przykro i kto wie,co moglaby zrobic... Wiec slusznie postepujac,na jakis czas,az Olenka sie nie urodzi odlozyc ta sprawe ...
Aaa i skad w ogole jestes? napisalas ze jezdzisz do Olsztyna? Hm.. Ja tez tam mam lekarza i bede rodzic.. Moze chodzi o ten sam olsztyn,to wymienilybyysmy sie informacjami co do szpitala itp.;*

Szolraczku ! Nie moge,z tych Twoich opowiesci! ;D rozbawiasz mnie nimi ;p hehe tesciowe sa cwane,one wiedza jak podejsc by one moglby skorzystac,ale my rowniez jestesmy ;p ;*

Czas na sniadanie ;D

Jezeli jestescie ciagle glodne,to objaw ze wasz maluszek duzo potrzebuje,bo rosnie ;D ja tez jem i jem i najesc sie nie moge ;D

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #326465 przez szolrak1
AGATKO - A M E N ! ! !

DZIEKUJE :laugh:

12 lata 9 miesiąc temu #326476 przez Karii
Hej dziewczyny
Nie pisze tu często ale czytam wszystko bardzo regularnie. Fajnie że jest takie forum. Jestem prawie w 35 tygodniu ciąży i wydaje mi się że jestem jeszcze w lesie z przygotowaniami. Dziś postanowiłam właściwie mąż mnie zmobilizował żebym wzięła się za pranie i pakowanie torby da mnie i dla maluszka. Dzisiaj muszę poprać wszystkie ubranka. Czy możecie mi podpowiedzieć jaki wybrałyście proszek do prania??może któraś z Was już ma dziecko i wie który warto polecić. W sobotę przyszedł wózek który zamówiliśmy i puki co jestem bardzo zadowolona, kolor którego bardzo się bałam bo widziałam tylko w katalogu jest trafiony w 10, już nie mogę się doczekać kiedy pójdę z maluszkiem na spacer. Zamówiliśmy też pościel czekam aż przyjdzie allegro.pl/ala-i-as-14el-zyrafka-90x120-...him-i2190349623.html . Mam nadzieję że się nie rozczarujemy jej jakością. POZDRAWIAM wszystkich

12 lata 9 miesiąc temu #326482 przez kala321
Kari:)
nie wyświetla mi sie pościel,ale pewnie śliczna,bo ja lubię żyrafki;D

ja wyprałam w proszku Dzidziuś-dostałam w promocji do koloru i do białego po 1,5 kg;D
a słyszałam że raczej nie uczula
nie chciałam mieszać i na razie wyprałam wszystko w tym ,jak mały dostanie uczulenie to w razie czego będę wiedziała na co;D
cenowo jest przystępny

12 lata 9 miesiąc temu #326483 przez Elwerka00
Kari ja bym chciala pomoc,ale sama jeszcze nic nie popralam ani torby nie spakowalam.ale podobno proszek dzidzius jest dobry... Tak slyszalam..;)

Aleksander < 3

12 lata 9 miesiąc temu #326486 przez Karii
allegro.pl/ala-i-as-14el-zyrafka-90x120-...49623.html?source=oo to jest pościel. Fajnie dzięki za podpowiedź apropo proszku, w takim razie zdecyduję się chyba na "dzidziusia"

12 lata 9 miesiąc temu #326488 przez agata250885
Ładna ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #326494 przez agata250885
Elwerka00 jak masz na imię Elwirka? szukam cię na facebook u Kamili.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka