BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #326337 przez nelka
u mnie też pogoda łóżkowo-kołderkowa ;) Karola ty to zacznij już wozić ze sobą torbę do szpitala bo jak patrze na twój suwaczek to tylko czekam jak napiszesz że jedziesz rodzić :woohoo:

moja córcia całą noc dokazywała i ciągle się budziłam :dry: wogle coś mnie podbrzusze bolało więc nie mam chęci się reaktywowac do życia, chyba zostane dzisiaj w łóżku...

kala ciasto francuskie kupisz napewno w biedronce, takie w rulonie. Dobre są też parówki w tym cieście albo piersi z kurczaka :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 9 miesiąc temu #326349 przez Karola1990
Boże dziewczyny jaka tragedia..
umarło dziecko tej dziewczyny o której wam pisałam... w końcu 7m-ca

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326354 przez agata250885
jezu co ty! straszne

12 lata 9 miesiąc temu #326371 przez kala321
tak rano teściowa przyszła? szok
ja kuriera przyjęłąm przed 10 teraz wstawiam nowe rzeczy na sklep i czekam na klientkę ma być za ok godzinkę

12 lata 9 miesiąc temu #326378 przez Karola1990
miałam dziś jechać wózek kupić ale nie jade..

jakby pojechała 2h później też by zmarła. tak mi jej szkoda. może i paliła i wg. ale ile jest takich matek?

przepraszam że do was to pisze ale nie mam z kim pogadać nawet.

ona już wszystko gotowe miała. nie moge myślec przez to.

zadzwonił jej brat do mojego M. żeby grób wykopać dla tego dzieciątka bo on z braćmi zawsze kopał groby. A jeszcze dziś jej zdjęcia oglądałam i chciałam do niej napisać. ;(
Co te dzieciatko winne? niesprawiedliwe.

12 lata 9 miesiąc temu #326379 przez agata250885
szlorak1 a co to dziś jakiś dzień dobroci czy co się porobiło ;-) troskliwa kobietka.
Ja wstałam wcześnie ale była u mnie moja położna na pogaduchy o dzidziusiu.
Karola1990 a czemu tak się stało?

12 lata 9 miesiąc temu #326380 przez agata250885
Straszne Karola1990 ! Współczuje naprawdę.

12 lata 9 miesiąc temu #326393 przez Karola1990
nie wiadomo..
odwiedziłabym ją ale sie boję.
nie wiem czy jechać na pogrzeb.. ale to chyba za ciężkie dla mnie będzie.
Jaka niesprawiedliwość.
Biedna dziewczyna.
Muszę się uspokoić bo brzuch mnie znów boleć zaczyna.

12 lata 9 miesiąc temu - 12 lata 9 miesiąc temu #326406 przez agata250885
nie jedz lepiej na pogrzeb.Odwiedzisz grób jak urodzisz. Zle to wpłynie na ciebie jeszcze teraz. Chyba za wcześnie tez żeby ja odwiedzać, jeszcze ty w ciąży - będzie jej przykro. Oczywiście zrobisz jak zechcesz ale ja bym się wstrzymała. Wolała bym za jakiś czas zadzwonić lub napisać do niej. I jakoś wesprzeć.

12 lata 9 miesiąc temu #326409 przez szolrak1
no kala i agatko haha dzien dobroci dla synowej .... pewnie ma jakis plan w tym ... przyszła po 9... a mieszka godzine drogi ode mnie i przed praca.... pewnie chciała wyczaic jak wyglada moj brzuch zeby miała o czym gadac:d albooo zaczyna byc miła bo za miesiac bedzie babcia:P:P heheh ale ja mam swoja mamusie i raczej z nia bede czesciej siedziała z Brunciem:D zatem zaczyna sie rywalizacja tesciowej hahaha:D nie moge powinnam napisac scenariusz i stworzyc film:D oskar na bank!!!! ::P:P:D:DDDDD dzisiaj jade wybierac sanitariat kafelki panele jupiiiiiiiii i ekipa wchodzi na chatke:D huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cos sie dzieje nareszcie!!! ja chcce juz do siebie!

12 lata 9 miesiąc temu #326410 przez agata250885
Ja wiem ze to przykre i ciężkie i jest ci jej strasznie szkoda ale lepiej odczekać teraz. Nie zapominaj ze ty tez jesteś w ciąży i nie możesz teraz tak przeżywać i martwić się.

12 lata 9 miesiąc temu #326413 przez szolrak1
Karolcia tak mi przykro..... to straszne ... niestety palenia i alkohol w ciazy to masakra... biedna dziewczyna , biedne malenstwo... nie wypbrazam sobie tego co ona przezywa...dramat

12 lata 9 miesiąc temu #326415 przez agata250885
szolrak1 ja myślałam ze ty z nią mieszkasz. Raczej to syndrom przyszłej babci się w niej rozbudził. Idzie wiosna, ludzie są radośniejsi. Może jak przyjdzie Borysek to ona też będzie miała więcej szacunku do ciebie. Zobaczysz jak będzie szalała za wnukiem. ;-)

12 lata 9 miesiąc temu #326419 przez szolrak1
mozesz ja pocieszyc słownie dodac wsparcia i pokazac zrozumienie... ale uwierz mi to zbyt silne przezycie dla Ciebie... za duzy stres adrenalina ... jak bedziesz po wszystkim oczywiscie , a mysle ze ona sama tez bedzie cierpiec jak zobaczy twoj brzuszek.... ehh ona wystarczajaco jest zdołowana... i pewnie nawet nie chce z nikim o tym rozmawiac tylko płacze.... i sie oskarza. biedna......... nie mam słow....

wstrzymaj sie osobiscie... pociesz ja słowem ... musisz tez myslec o sobie.. twoje dziecko tez sie zdenerwuje jak poczuje Twoje emocje:(:*

12 lata 9 miesiąc temu #326421 przez agata250885
Z drugiej strony nie zła nauczka na przyszłość co? No gdzie pić i palić w ciąży no jak można. Przecież to przeciwwskazanie. Trzeba myśleć przede wszystkim o dziecku. Strasznie przykre!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka