- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
Moniq no fajnie ciesze się ze będzie. A to na pewno rozchodzą mi się te kości miednicy bo to właśnie takie uczucie. Ale czy one się rozejdą juz na zawsze, chyba nie co? wstąpią się potem?
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
www.baby-shower.pl/CIAZA/Produkty-dla-ma...a-ulga-w-pologu.html
ponoć bardzo znieczula i nic ją nie piekło i nie bolało po tym.
powiem mężusiowi zeby mi kupił w pl
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ahhh...
chcialabym za rok spotkac sie z Wami,
usiasc w kawiarni przy kawusi i wz ;p
i gadac,gadac,gadac ;D
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I jeszcze dostalam opieprz,ze sie czepiam i zebym dorosla.. ( ten tekst slysze przy kazdej klotni) . Wiec nie wiem,czy on nie umie zmienic plyty ,czy ja naprawde nie doroslam ; | . Szkoda gadac...wrr..;/
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ale by było nasze maleństwa ta sama data ur;D
elwerko "nie nam Pomagają", bo mało przyjemne,ale macicy-"uczą ją", jej mięsnie co potem robić;P;D-przygotowują;D
przepraszam właśnie też zwróciłam uwagę,że piszę "szorlak";P gapa ze mnie będę się starać poprawić;D
Agatko ty pisanki już malujesz,ale fajnie;D to już naprawdę czujesz wiosnę i święta?;D
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja nie kupiłąm lekarstw-wydaje mi się,że zawsze jest apteka dyżurująca,to po co kupować jak nie wiadomo co będzie i czy będzie potrzeba
u nas położna nic nie mówiła o lekach,a nie pomyślałąm aby zapytać,ale teraz już nie mam szkoły rodz;(
ja mam na brodawki bepanten(chyba);Ptak to się nazywa;P
Bepanten nie trzeba zmywać do karmienia;)
a liście kapusty nam mówiłą,aby włożyć do lodówki na dolną pólkę,jak bedą potrzebne np w nocy,to nie bedzie się biegało i szukałąo,a jak nie bedzie potrzebna to będzie na surówkę lub bigos;D
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja miałąm dobrą noc, nie swędziało tak i mały chyba jest ciut niżej,bo nie miałąm zgagi
dobra idę juz,bo mąż na śniadanko woła,zrobił mi niespodzianke i ma wolne dzis;)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agata250885
- Wylogowany
- budujemy zdania
kala321 już pomalowałam 6 takich kupnych do malowania i 6 ugotowałam w tym dwa przy malowaniu zjadłam. Czyli mam 10 kolorowych jajeczek. Wystarczy. Oni tu tak szybko przygotowują się do każdych świąt. Jak idę sobie na spacer to widzę różne stroiki świąteczne w oknach. Ja już też zmieniłam wystrój na typowo wiosenny. Jest sobota więc biorę się za porządki generalne i ugotuję sobie rosołek. Spałam dziś koszmarnie. Po pierwsze myślałam o mężu jak mu się jedzie i czuje się jakbym z nim podróżowała dziś, pobudka co godz. A o czwartej nad ranem dostałam bóle podbrzusia, bałam się już myślałam ze urodzę. Tak 20 minut bolało, popiłm dużo wody i przeszło, po piątej usnełam dalej. Ale stracha dostałam.
Elwerka00 brak mi słów po prostu na takich typów niedojrzałych. Mój tak z trzy lata temu też był jeszcze taki głupol! ciągle mnie wkurzał bo wydawało mu się że robi wszystko ok, tylko niby ja byłam jakaś nawiedzona. Dobrze ze nie mieliśmy wcześniej dziecka. Mój ma prawie 30 lat i dopiero zmądrzał więc to odp. moment na dziecko. Wieże ci że byłaś zła. Głupi dupek! Ale co zrobić. Po prostu musisz być cierpliwa. On zmądrzeje kiedyś, zobaczysz. Nie dorósł jeszcze do roli ojca i nie zasługuje sobie raczej na ciebie skoro tak cię traktuje. Wiem ze nie jest ci łatwo ale myśl teraz o bobasku,bo to on jest najważniejszy. Jak przyjdzie na świat malutki to już zmieni dużo. Oj on by musiał wpaść teraz w moje rączki, ja już bym sobie z nim pogadała. Nic kochanie niech spada na drzewo i sobie idzie gdze chce. Ale daj mu trochę odczuć ze to TY I DZIDZIUŚ teraz jesteście najważniejsi. Może to brzmi trochę egoistycznie, ale ja pamiętam ze musiałam mojego czasem trochę nastraszyć żeby poczuł ze świat nie kręci się tylko wokół niego i na prawdę pomagało kochana. Jak się nie interesowałam i nie zależało mi to wyczół coś i zaraz pisał i dzwonił.