BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 8 miesiąc temu #337441 przez Karola1990
dziewczyna zmieszana trochę :) ale oby zdrowe dzieciaczki były :)

ja po obiadku :) Olusi bardzo smakowało bo jak zaczeła fikać to myślałam że mi skórę rozerwie :D
rano taka cicha była ale później jezzu dała :D

Zaraz biorę się za prasowanie bo mam wielka stertę do której zabrać się nie mogę. Myślałam że samo się wyprasuje ale nic z tego.
poprałam wszystkie ciuchy m żeby miał się w co ubrac do szpitala w razie co :) Wyprasuję to teraz i powieszę w szafie żeby miał wszystko przygotowane.
Nawet skarpetki mu przygotowałam i majtki nowe :D Wiem durna jestem ale wole żeby miał gotowe bo bidulek pewnie w szoku będzie i wskoczy w pierwsze lepsze ciuchy.
Zastanawiam się czy mu kartki nie napisać co ma zrobić ale najwyżej zadzwonie :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 8 miesiąc temu #337443 przez Karola1990
Moniq .... czekamy ze zniecierpliwieniem :) Może w nocy się rozkręci :)

12 lata 8 miesiąc temu #337447 przez Moniq
oj, ja bym siębardzo zdziwiła gdybym miała mieć bliźniaki, nie wiem jak bym się ogarnęła;

oby się już rozkręciło, bo zaczyna mi brakować cierpliwości :/

Karola, ten Twój men to ma z Tobą dobrze :D nawet gatki mu przygotowałaś? niesamowita jesteś :D

12 lata 8 miesiąc temu #337456 przez Elwerka00
Moniq moze w nocy sie zacznie dziac cos wiecej...

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #337459 przez nelka
Karola to widzę że organizujesz wszystko swojem M tak jak ja :lol: spakowałam torbę do szpitala i torbę z ciuszkami na powrót do domu a do nich poprzypinałam mu karteczki co jeszcze trzeba zabrać w razie czego i oczywiście żeby nie zapomniał po nas przyjechać :silly: nie wiem czy wpadniemy w panikę czy na luziku pojedziemy więc wole być przygotowana :blink:

ciekawe jak tam ewelinda :unsure:

Moniq wysyłam ci w pw swój nr tel, jakby coś się ruszyło to pisz mi eske żebyśmy nie żyły w niepewności :huh:

12 lata 8 miesiąc temu #337487 przez Moniq
dzięki Dziewczyny, za wsparcie :) kochane jesteście

humor trochę mi poprawiła przerażona mina mojego mężulka na wieść że odszedł mi czop :laugh: hiohihihi

ja tym razem będę mojemu mężulkowi dawał instrukcje na bieżąco bo poprzednio miał wszystko przygotowane a i tak zapomniał dla mnie butów i kurtki :)))

mojej kumpeli mąż był tak zestresowany, że spakował wszystko do auta i odjechał a ona została na chodnikui, dopiero jak dojechał do końca ulicy to się zorientował :D

12 lata 8 miesiąc temu #337504 przez Elwerka00
hahaha Moniq to dobre haha zapomniec o zonie w takiej sytulacji hahaha ;p

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #337512 przez kala321
niezłe z zostawieniem tej żony
ja zaraz idę sobie łóżeczko zrobić ,wezmę książkę,umyję się i poleżę w łóżeczku,bo mój mąż jechał do teściowej,wiec wieczorek mamy z Patrykiem dla siebie;D

zjadłąm 2 jabłuszka,wcześniej naleśniki z truskawkami,mniam;) Patryk pierwsze truskawki jadł:D
moje ulubione owoce
oby nie miał na nie uczulenia jak się urodzi

12 lata 8 miesiąc temu #337541 przez nelka
Moniq to mi poprawiłaś humor tym mężem koleżanki :lol: ale się uśmiałam...
wziełam sobie twoją historię już wcześniej do serca i spakowałam buty jako pierwsze bo mój M też były do tego zdolny, tak obstawiam że pewnie fotelika zapomni jak pojedzie do szpitala ;)

12 lata 8 miesiąc temu #337555 przez Karola1990
a moja mała szaleje :D już dawno takiej rewolucji nie miałam w brzuchu :D
coś pięknego.
nie przypominam sobie żeby tak kopała w ostatnim czasie. chyba ułożyła się w taki sposób że wszystko na brzuchu widać.
ja rano jade na te badania i nie wiem jeszcze o której musze wstać ale baaardzo wcześnie chyba o 5 żeby na 7 już być na miejscu albo pare minut wcześniej bo później znów się nastoje i 30 w kolejce będę.

ciekawe której następnej urodzi się dzieciątko bo Ewa pewnie jest już mamusią :D

12 lata 8 miesiąc temu #337593 przez szolrak1
ehh ja bym juz chciała byc chociaz ciut przed... czop stał sie moim ulubionym słowem wyczekuje go jak okresu za młodu ;]

12 lata 8 miesiąc temu #337605 przez kala321
idę poleżeć miłych snów dziewczynki;)
u nas wichury przyszły;(

12 lata 8 miesiąc temu #337614 przez szolrak1
zapowiadali ze od czwartku do nd nie bedzie bajlanda:D ale tez nie tsunami:D dla mnie pieknie przyjemna temperaturka;]

12 lata 8 miesiąc temu #337624 przez Elwerka00
kuje mnie prawa strona brzucha,mam zgage taka fest ; / zawroty glowy,krew z nosa leci, oslabienie,cisnienie skacze ,chodze jak struta ; ( wy macie donoszone dzieciatka a ja modle sie bym chociaz jeszcze te 2 tyg wytrzymala... Boze,znow sie uzalam nad soba.. Ale przykro mi tak jakos.. Byla u mnie babcia, popatrzyla na mnie i stwierdzila,ze jestem biedna,ze tak cierpie.oczy jak chinka blada.. I jak tak zaczela mowic jak mi wspolczuje to sama zaczelam dochodzic do wniosku ze faktycznie kiepsko znosze ta ciaze od samego poczatku... Ciagle cos.. Ale wiem,ze inne leza cala ciaze z problemami,albo jeszcze gorsze scenariusze sa,dlatego ciesze sie przez lzy,ze maluszek dzieki mnie i swojej sile ma szanse na normalne zycie i funkcjonowanie..

Dwupaki gora ! ;*

Aleksander < 3

12 lata 8 miesiąc temu #337629 przez szolrak1
malenka ja tez mam zgage, kregol boli, krew z nosa co 2 dzien, zatkany nos, migreny, w glowie sie wierci, uszy bola od cisnienia, w oczach mroczki;] tak to jest kochana być ciśnieniowcem! nie martw sie jeszcze tydzien i tabletki sie wkupią w ekipę twojego ciałka kilka imprez integracyjnych dophegytu i twoj organizm bedzie milszy:* i nic sie nie martw twoj dzidzius tez juz sie ma dobrze!!! mogłabys sie martwic gdyby miał 26 tygodni, mysl pozytywnie kurczaczku!! dasz rade te 2 tyg wytrzymałas juz 36:D dzielna Xeno!!!!!!!!! waleczna kobieto!!!!!!!!!! lasko o pieknych włosach!!!!!!!!!!!!:* biust do przodu i przed siebie:*

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka