BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 7 miesiąc temu #369130 przez kala321
a ja jeszcze nie byłam na wadze,ale wchodzę w rzeczy z przed ciąży to chyba nie jest tak źle;P;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 7 miesiąc temu #369143 przez Elwerka00
no to dobrze ze ten pesel wporzadku bo juz sie balam ze bede musiala latac i wyjasniac to

Te dni tak szybko leca,ahh ...

A ja o komuni jeszcze nic nie wiem,nie planuje..

Aleksander < 3

12 lata 7 miesiąc temu #369158 przez ewelinda83
Elwi najpierw chrzciny :silly: do komuni jeszcze troche czasu a nawe lat :lol:

nelka jestem bardzo zadowolona z tej ksiazki JEZYK NIEMOWLAT :) korzystam z rad ale niestety nie we wszystkim jestem konsekwentna :(

12 lata 7 miesiąc temu #369256 przez szolrak1
elwi tak ma byc:D:*

12 lata 7 miesiąc temu #369267 przez Elwerka00
ojej ,z tego wszystkiego pisze nie to co trzeba ;p chodzilo mi o chrzciny ;D
przepraszam ;P

wiem Madziu ; *

chociaz tak sobie mysle ze z taka twarza to na tych chrzcinach do zdjec pozowac nie bede,i tamta rodzinke "wrrr;/ " trzeba zaprosic ;/ a i tak nic sie pewnie nie doloza do przyjecia..cielaki,niech spadaja bez łaski ! pf ;D

Aleksander < 3

12 lata 7 miesiąc temu #369309 przez misia88
No właśnie, z rodziną to najlepiej na zdjęciu...

A moja Lila nie lubi się kąpać. Już nie wiem co robić. Chyba się zraziła przy pierwszej kąpieli (gdy była teściowa) :(

12 lata 7 miesiąc temu #369422 przez Karola1990
misia... a sama ja kąpiesz? czy we dwoje? bo u nas to zawsze we dwoje. a ostatnie dwa razy moja mama była zamiast M i coś oli nie pasowało. troche popłąkała.

u nas jedno myje a drugie polewa ciepłą woda ciałko i wtedy jest spokojna niunia.

Wydaje mi się że Ola miała albo uczulenie na koperek albo na mydełko w płynie jonsona. nie używam teraz tych rzeczy i krostki schodzą.
myję ją szarym mydłem i kremuje balasamem niwea hipoalergicznym.

ogólnie to ten koperek to chyba jej nie pasował bo kupy strasznie ciężko szły teraz daje rumianek i nawet nie wiem kiedy się kupka robi :)
noc przespana znów spała do 3 od 21 :D

12 lata 7 miesiąc temu #369478 przez Elwerka00
Olek moj lubi kapiel,mama go kapie a ja ubieram balsamuje itp,zawsze przed kapiela go dokarmian troche by nie plakal,Misia moze mala placze bo jest glodna?

Karola a jaki rumianek dajesz?taki zwykly czy specjalny dla dzieci jakis? I ile razy dziennie?

U nas od 4 kupki nie moze zrobic ehh biedaczek..
A noc byla dosyc albo sie przyzwyczajilam;p

Aleksander < 3

12 lata 7 miesiąc temu #369495 przez ewelinda83
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO MAMUSIE :kiss:

u nas noc tez zerwana bo Kinia budzila sie czesto na cyca, ale chyba dlatego ze straszna duchota byla w nocy a my do takiej pogody nie jestesmy przyzwyczajone ;) slonce mamy od kilku dni :)

Karola kosmetyki jonsona uczulaja :( i koperek tez :( dobrze ze odkrylas przyczyne i juz jest lepiej :) u nas krostki sa dalej a ze teraz jest slonecznie to tych krostek wiecej sie pojawia :(

Elwira ja daje herbatke koperkowa z Hippa, mam tez rumiankowa wiec jak karolinie pomogla zmiana herbatki to i ja sprobuje ;)

12 lata 7 miesiąc temu #369504 przez Elwerka00
wlasnie a z hippa ta rumiankowa tez jest? bo jak pomaga na kupki to z mila checia ja wyprobuje;D.

Ewus u nas tez slonecznie od kilku dni,ale i wiaterek byl wiec chlodno bylo,a dzis fajnie wiec zaraz ruszamy na dwor ;p

Aleksander < 3

12 lata 7 miesiąc temu #369515 przez szolrak1
NAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ KOCHANE MOTHERKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIECH NAM SZKRABY ZDROWO ROSNA:d A BRZUCHY NASZE NIECH MALEJA:d

u mnei piekniewkoncu od 22-2.00 spał:D potem do 4.00 i od 6.00 na nogach teraz zasnal:D ale noc piekna:D chyba sie zaczyna stabilizowac:D

elwi kwestia czasu:D

jak juz go uspałam tak nad nami zaczeli zbijac kamory dekoracyjne niczym grota solna przy drzwiach wejsciowych... co za dziabągi... musiałam suszare załaczyc zeby mały pospał;]

dzisiaj niestety tesiowa party i jutro tez:/ jak to szczimam:P aj dont noł musiałabym miec 7 cyców zeby małe ciagle jadł:P dzisiaj tez do mamusi mojej idziemy i juz kuzynka była:d ach kocham mojego synka:D

w nocy spał ze mna w łozku tatusia wywalilismy bo chrapaniem nam przeszkadzał:P i połozyłam go naprzeciw siebie i podłozyłam reke pod gowe... a moj krolewicz swoja tez podłozył pod głowke usmiechnał sie i zasnał hehe:D cudooooooooooo ;];];]

elwi jak samopoczucie?>???>????>?>??

karolciu co u Olenki??:D jak tarasik?:D

kalus tez juz mam szatke i swiece:D hura

12 lata 7 miesiąc temu #369517 przez szolrak1
ewus daj jej troszke wody pzregotowanej na łyzeczce.. bidulka piekna kiniusia słodziusia

12 lata 7 miesiąc temu #369518 przez szolrak1
ale olus jest uroczy:D jak dżentelmen amancik supcio chrupcio! coz za włoski i oczka czarujace:) musisz mu elwi koniecznie zapuszczac bedzie miał takie piekne ciemne geste po mamusi!!!!! i do Barcelony z Brunciem ich wyslemy poszpilac w piłke:D

12 lata 7 miesiąc temu #369524 przez kala321
zdrowia, dużo radości ze swoich pociech, uśmiechu na twarzy, spełnienia najskrytszych marzeń:)

misia nasz nie lubił po szpitalu(3 kąpiele płakał),zaczęliśmy mu śpiewać "mydło wszystko umyje"-teraz uwielbia się kąpać,pluskać:) spróbuj

my myjemy mydłem dla niemowląt,razem kąpiemy,razem śpiewamy:)

12 lata 7 miesiąc temu #369525 przez kala321
Patryk zjadł i zasypia
;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka