- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz prawie wszystko pogotowalam,jeszcze golabki i na grila na dzis ziemniaczki w munfurkach,a jutro rano ziemniaczki na obiad i kkurczaka upiec i gotowe az plecy bola,ale wszystko robie sama! ;d mama siedzi i odpoczywa chociaz specjalnie zwolnila sie z pracy by gotowac ale co tam;p
A malego w nocy komar ukasil;/ wrrrr zabilam go odrazu;/ teraz ma taka kropke czerwona;/ dziwne..
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
a jak sie udalo spotkanie z rodzina i goscmi ?
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A tamcia zajechali na kawe pogadali i bylo dobrze;D naprawde ;D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ciesze sie ze mimo niezgodnosci udalo wam sie milo spedzic tak wazny dzien
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewus,strach przed chrzcinami to normalne,tez sie balam.wszystkiego...naprawde.. Czy maly bedzie plakal,czy nie zrobie czegos glupiego,jak to bedzie wygladalo... I wiele innych.. A tak naprawde nie ma sie czego bac;p
Ufff kamien z serca!;D
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zobaczysz szybko wszystko minie.
Ja chyba wg dostałam jakiegoś natchnienia.
Co niedziele jesteśmy w kościele a jak jest moment komunii to jest mi tak wstyd i żal nie nie moge przystąpić że szok. Wszystko mi się w środku ściska.
Brak ślubu we wszystkim przeszkadza.
W tym miesiącu M kupi mi pierścionek. wiem o tym bo trudno miałby to ukryć skoro mamy wspólny budżet domowy a ciężko nie zauważyć tak dużej różnicy.
Ciekawa tylko jestem jak to zaplanuje
w lipcu sa nasze urodziny i moje i M więc pewnie wtedy.
Zaczęłam Olusię nosić w nosidełku i bardzo jej się podobało. wszystko widziała i przespać na cycusiach się mogła ciesze się bo nóżki ma wtedy szeroko i nie marudzi.
Wczoraj mieliśmy pierwszy długi wyjazd pełen przygód
Jechaliśmy do Olsztynka ale nie wiedzieliśmy że są pokazy lotnicze F16 i staliśmy godzinę w korku. Denerwowałam się bo była godzina karmienia i Ola mogła zacząć płakać. Modliłam się żeby tylko kupy czasem nie zrobiła ... ale oczywiście jak to powiedziałam to po minucie Olusia zaczeła stękać.
Kupka była pod szyjką. Dobrze że miałam ciuszki na przebranie. Cała była w kupie... nawet łokcie.
Ale przy okazji zobaczylismy i usłyszeliśmy jak lata taki samolot. Coś niesamowitego.
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze ze bylas przygotowana ,i ze dalas rade,a jechalas sama czy z kims?
No i zycze udanych zareczyn;D dobrze ze kupi Ci sam pierscionek,bo niektorzy sa tacy wygodni ze biora kobiete ze soba i karza wybierac;p taki romantyzm;p dlatego super,ze nie wiesz do konca co Cie czeka;p to koniecznie bedziesz musiala nam sie pochwalic co i jak ;p jak bedzie juz po;p
A ja gdy sie spowiadalam,to tak ksiadz ze mna rozmawial,sam mowil zeby zalozyc alimenty albo wziasc sluub,bo jak to tak bez slubu,zeby cywilny chociaz bo ojciec moze uciec i zostane sama bo nie ma zadnych zobowiazan teraz,a po slubie to juz co innego.. Ja sie glupio strasznie czulam gdy mi tak mowil.. Wiec troche Cie rozumiem...
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dobrze ze wycieczka udana
moje zareczyny byly szybkie, bo maz musial wychodzic do pracy ( zalezalo nam na tym dniu ) ale te emocje jakie towarzyszyly tej pieknej chwili wystarczyly ...
Elwira widzisz nawet kasiadz daje dobre rady
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a nosidełko mam zwykłe:
allegro.pl/nosidelko-kangaroo-bertoni-polecam-i2418366596.html
w sumie to nie wierzę w to że pierścionek dobry wybierze i sama chciałam coś wybrać ale powiedział że woli sam pojechać... (pewnie umówi się z moja mamą )
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chociaz co kto woli ;D ja bym chciala zeby mi ktos tak sam wybral ;D chyba ze w ogole nie mna gustu ;p
ksiadz-to proboszcz u nas w parafi.. wlasnie w sobote odchodzi bo urzędował prawie 50 lat ! wyobrazacie sobie? ale naprawde,umie dotrzec do czlowieka..
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
musze sie w koncu wybrac do sklepu, przymierzyc Kinge do nosidelka i cos zamowic ( w sklepie zobacze jej reakcje )
Karola a jak ci Ola znosi jazde w samochodzie tzn chodzi mi o siedzenie w tym siedzonku. bo moja tak tego nie lubi ze normalnie sie wyrywa z tego. czasami jest grzeczna i spi ale jak juz siedzi ok godziny to masakra
a ja nie pamietam jak bylo z pierscionkiem ... sam Ł kupowal czy razem napewno mu wczesniej pokazywalam jakie mi sie podobaja ale co pozniej bylo hmmm ...
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nosidełko mam właśnie fioletowe. Chciałam kupić jakieś lepsze ale wiedziałam że nie będę go nosiła za często i wolałam nie inwestować Mamy fajny wózek i w nim niech śmiga
Jakby M chciał kupic pierścionek razem ze mną to bym się zgodziła bo wiem że zalezy mu żebym była zadowolona. pokazałam mu co mi się podoba ale pewnie sam coś fajnego wybierze. Oby poprosił moją mame o pomoc bo ona zna się na złocie i kitu jej nie wcisną.