- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olek ostatnio strasznie duzo lyka powietrza przy jedzeniu..i potem placze i nawet jak go uspokoje nawet odbije mu to gdy hce go przystawic do piersi to znowu zaczyna plakac i juz nawet nie chce jej.. a wiem,ze jest glodny mimo to nie chce wziasc piersi do buzki : (
zastanawialam sie czy to dlatego ze moze miec np plesniawki i go cos tam boli ze ssac nie moze ale buzki wporzadku,bo z butelki pije ladnie.. wiec moze to,ze sie boji ze znow sie nalyka? nie mam pojecia.. on bierze takie lyki ze ledwo polyka je i to go musi bolec,ale jak to zmienic?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Kinga za kazdym razem ma czkawke po jedzeniu
plesniawki bys widziala bo to sa plamki biale w buzi, a jak mowisz ze ma czysciutko to chyba tam nic nie ma
karolina trzymam kciuki a zaplanowaliscie juz slub czy dalej to nic pewnego ? no i co z ta podroza ?
elwira a co to za nowy optymistyczny suwaczek gdzie sie wybieracie
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez karmie tylko piersia a z butli daje herbatke albo wode.
chociaz ostatnio zaczal grysc smoka nie ssac tylko jak sie trzyma to go gryzie,tak jak smok od butli.. i kciuk tez powoli wklada ;/ moze to dziasla? no nie mam pojecia..
czkawke moj tez ma,ale tylko wtedy jak sie wysika.. jak ma czkawke to wiem,ze musze zmienic pieluche ;D
aaa co do suwaczka,to mam zamiar sie z Olkiem wyprowadzic,bo tu nie wytrzymamy ;|
wstepnie powoli plany ida dalej ;D
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kinga tez gryzie smoczka i cyca tez tak mieli jezyczkiem dla mnie to znak ze juz nie chce i sie bawi. chwile jej tak zostawiam i sie na nia patrze i sie smieje z niej bo ta slodko to wyglada
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Duza ta Twoja Kinia juz;p i cala Twoja ;p
Ile ona wazy?;p
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
Elwerka... zauważyłaś że już nie jest tak jak na początku? już wiesz o co mu chodzi i jak się zachowuje. Ja zauważam u Was dużą poprawę Nawet jak płacze.
Też jestem ciekawa co u Madzi Odezwij się do nas dobra duszyczko nasza
Kamila... a jak u ciebie? Pewnie dalej na wysokich obrotach
Mam dziś mega lenia i nic mi się niechce. Jak mała zaśnie to się wezme za jakąś robotę ale jak narazie chyba w planach nie ma spania
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kucyka jeszcze nie zrobie bo wloski za krotkie, chociaz na zdjeciu fajne afro wyszlo opaska wlosy do tyly zaczesala
tydzien temu malenstwo wazylo 4550g ale przybiera ciagle, czuje to po rekach
karola pamietam ze slub ma byc w gronie najblizszych ( popieram w 100%, och gdybym mogla cofnac czas .... hehe )
powodzenia
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
- nelka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 76
Ewelinda na pierwszy rzut oka widać że Kinia to córeczka mamusi, podobna do ciebie:)
Ja wybrałam sobie sama pierścionek, oszalałam na jego punkcie i M sam mi go potem kupił. A zaręczyny były na słodko, znalazłam pierścionek w jajku niespodziance
Ale mi się wczoraj Zosia rozryczała już nie wiedziałam o co jej chodzi... wkącu się wkurzyłam odłożyłam ją do łóżeczka zamknełam drzwi i po chwili się uspokoiła oj będzie miała charakterek... Nie wiem jak to dzisiaj zrobiła ale jak się obudziła to głowe miała w nogach a nogi tam gdzie główkę jak szła spać i akurat skulneła się w ten róg gdzie ochraniacz się łączy i nogi wystawiła za łóżeczko
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ohhh to super pomysl masz;p doczepiasz co chcesz i juz inaczej wyglada;D ja Olkowi tak kombinowac nie moge;( chociaz wloski ma dlugie;p heeee ;p
Gdy bylam w ciazy myslalam,ze bedzie dziewczynka i tak marzylam o kucykach spineczkach ahhhh ;D
Nauczylam sie malego rozumiec,chociaz naprawde nie zawsze mi sie to udaje,ale jest poprawa i to mega.wiem kiedy marudzi a kiedy czegos chce.. Jest owiele latwiej;D
U waszych dzieci,nie wiem jak to z dziewczynkami jest,ale u nas pod siusiakiem zbieraja sie paprochy z pieluchy ;/ wkurzajace to jest strasznie;/
Pisalam do Madzi,nie odp.mam nadzieje,ze wszystko wporzadku,pewnie zajeta sprawami..
No i mam dla Was wiadomosc! 7 lipca na weekend jade do tamtych z malym! Stwierdzilam,ze sie nim naciesza a ja troszke odpoczne i nie beda gadac ze utrudniam cos itp. Zaprosili i moji rodzice jeszcze ze mnie przywioza,to nie mialam wyjscia ale moze jakos to bedzie ,i moze wyjdzie nam to na dobre?;p ale napewno bedzie dziwnie ,mega dziwnie;p
Kalus!a gdzie Ty sie podziewasz?;p
Szkoda,ze tak malo nas sie robi na forum,ja rozumiem,ze przy dzieciach nie ma czasu by wejsc nawet czasem,ale wczesniej tyle nas tu bylo ajjj
Karola,bylas w Olsztynku hm,tam wlasnie mieszkaja tamci ;p brrrr ..;p
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maly wazy 6,5 kg i mam zakwasy na rekach po chrzci,bo go trzymalam... Siostra tez;p az sie smiejemy z tego ;p bo taki maly ciezki,i kto go zobaczy to mowi ze conajmniej z 4 miesiace ma,bo tak wyglada;p wiec kawal chlopa;p po mnie;p hiii