- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
u nas bioderka nie za dobrze. dalej ma ten przykurcz ale lekarz powiedział że to może byc od leżenia na boku bo Ola spi tylko na lewym boczku. Musze ją kłaść na plecach albo brzuszku.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
jutro mam rehabilitacje w spr glowki ale dzisiaj ja podniosl 2x;]ale pojde
karolciu moj bruncio tez mial przykurcze i masowalam mu te miejsca pzrez miesiac przy kazdej zmianie pieluszki i juz jest ok;]
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
ja z Kinia dzisiaj sie bawilam jej nozkami i bardzo jej sie to spodobalo i smiala sie w glos ladnie mi zaczyna chwytac grzechotki i wklada sobie je do buzi bawi sie tez smoczkiem, wyciaga go sobie z buzki i trzyma w raczce
madzia moze mozesz mi polecic jakis materac do spania ( firmr, sklep ) ty teraz przy remoncie pewnie sie orientujesz w tym temacie
inne mamuski tez poprosze o opinie
mykam usypiac Niunke dobranoc
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj mielismy gosci i nawet nie wykapalam malego..
Madzia super,ze Bruncio juz tyle potrafi;)
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
miłego dnia
- kala321
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Maly malo dzis spal;/ przez ten upal teraz lezy plackiem wykapany najedzony ;D w czysciutkiej poscieli,z raczkami jak ksiadz;D
No i sie pochwale,moj synek nadal leniwy z podnoszeniem glowki,raz mu sie udalo tylko,ale to wczesniej jak z miesiac moze mial,a teraz tyci tyci,ale wazne ze probuje ;p bo czasami to woli raczke possac ale tylko jak lezy na brzuszku ;p no i lapie grzechotke;D taka szczesliwa bylam jak to zauwazylam,nie wiem czy to umie czy nieswiadomie ale cos tam robi;p i macha nia tak,ze sam nie wie co sie dzieje;p dlatego jeszcze poczekam z nimi,bo jest ewidentnie za malutki,bo grzechotki sa chyba od 3 miesiecy.. No i maly wywala palec wskazujacy i puka sie w czolo ;D uwierzycie? Smiesznie to wyglada,a ile to sie nasmiac mozna?;p heee ;p
Tak musialam z siebie wyrzucic bo jestem taka dumna ;D
A pusto dzis,bo weekend;D
Kalus ;*
- szolrak1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szolrak1 madzia
ewusiu ikea sultan piankowy srednia wielkosc.. najmniejsza do dupy wyprobowalam robia sie wgnioty a najwyzszy za duzy i za drogi;l;];];]
elwiku cudnie gratulujeeeeeeeeeeeee
nelus po rehabilitacji na glowke hahah baba mi nic nie pokazala ani jednego cwiczenia czaisz.... stala nad nim i odprawiala czary... gulgul psssssssss i nic wiecej 100 zl zmarnowane ... znalazlam na necie cwiczenia i bede z nim smigac;] ale sie okazalo ze to nic zlego ze nie podnosi glowki na brzuchu po prostu nie lubia lezec na brzuchu hahahha... no coments
ja dalej u mamy ... dzisiaj dalej maluszka mu na 5h ehhh moja mama chce go dojechac dziasiaj bo m nie chce terapii i sie zniej smieje ... ja juz wysiadam:* milego dnia
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dzis byla straszna burza ;/ walilo'az malemu uszy zaslanialam by tak nie slyszal,ale smacznie przespal sobie wiec ufff ;D
Teraz przyjechali goscie,jak zwykle obowiazkowo musza malego zobaczyc ;p a on mi wlasnie zasnal;p
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jak Olek sie meczy to idz lepiej do lekarza.
u mojego chrzesniaka byly podobne objawy, skora czerwona jakby poparzona, krostki na calym ciele, straszny placz, ulewanie. dostal specjalne mleko i objawy ustapily
my dzisiaj bylismy z Kinia na basenie Myszka zadowolona, pochlapala sie troszke. z poczatku byla bardzo zdziwiona bo nie wiedziala co sie dziej i obserwowala a pozniej sie usmiechala i sobie gaworzyla, chyba musimy czesciej robic takie wypady
madzia dzieki
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Czas pozegnac sie z karmieniem piersia najwidoczniej ;(
A Kinia nurkowala?czy tylko tak plywala z Toba? Ahh to musial byc cudowny wypad;) Kini sie najwidoczniej podobalo a pluskala sie?
- ewelinda83
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
trzymalismy Kinie na rekach, najbardziej jej sie podobalo jak lezala na pleckach a ja chodzilam z nia po wodzie po malutkich falach, ktore sie od niej odbijaly musze kupic jej kolo do plywania dla maluszkow
to byla nasza pierwsza wizyta na basenie i nie wiedzialam ja Kinga zareaguje ale juz wiem napewno ze nie ostatnia
- Elwerka00
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oh w srode wieczorem podjade do lekarza.. Zobaczymy co powie..;/
A dzis Was witam co prawda pogoda masakryczna aleeee.. moze u Was slonecznie? milego dnia;*
- Karola1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- szczęśliwa trzyosobowa rodzinka :)
M mnie wkurza. czuję się jak kura domowa która jak chce na zakupy sama pojechać to musze błagać żeby z malutka M został.
wkurza mnie wszystko strasznie.