BezpiecznaCiaza112023

MAMUSIE KWIECIEŃ 2012 ;-)

12 lata 3 miesiąc temu #435762 przez Elwerka00
no wlasnie wiem,a jakie mozna cwiczenia robic na piersi?

Zaczynam odchudzanie,bo tak dalej byc nie moze.i przechodze juz chyba calkowicie na mm bo cycki puste;(

Ile dajecie kaszki na raz ? Ja daje 75ml i nie wiem czy mu starcza jako jeden posilek..

Aleksander < 3

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #435837 przez iwcia
Elwerka ja robie porcje tak jak na opakowaniu pisze czyli na 150 ml, moja czasami zjada dużo a czasami mniej, w każdym razie nie żałuje jej, jak chce jeść to ładnie buźke otwiera. Potem potrafi 4 godzinki być bez jedzenia.

Nasza córeczka Oliwia :) ur.11.04.2012 r. godz.22.25

12 lata 3 miesiąc temu #435854 przez ewelinda83
ja tez robilam tak jak iwcia pisze 150ml ale mi Kinga nie zjadala to zmniejszylam do 100ml, jak nie jestes pewna czy sie najada to zrob mu troszke wiecej i zobaczysz czy zje czy bedzie plul :silly:
ja dzisiaj Kindze jak podawalam owoca to nakruszylam do niego troche herbatnika, jadla ze smakiem :) ale przy ostatniej lyzaczce tak plunela ze miala te jabluszko na calej buzi, glowie a i ja bylam cala opluta :woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu #435879 przez nelka
Kurcze deserku też nie chciała zjeść moja królewna :dry: mam nadzieję że to tylko chwilowy kaprys...

Ja kaszki też robię mniej tak 100-120ml mleka bo i tak nie zje wszystkiego.

Elwerka recę trzymając na wysokości biustu odchylasz do tyłu raz zgięte a raz wyprostowane, a drugi ręcę trzymając tak samo na wysokości biusty skręcasz tłów na boki (przy okazji ćwiczysz boczki:)można też oprzeć się o ściane tak jakyś pomki chciała robić tylko że w pionie. Nie wiem czy coś skumasz z tego :silly:

12 lata 3 miesiąc temu #435927 przez kala321

12 lata 3 miesiąc temu #435989 przez Elwerka00
dzieki skorzystam z cwiczen;p

Wiecie,ze nie ma u nas jeszcze zadnego zabka?chodzi mi o nasze kwietniowe dzieciaczki;p

Tak sobie przypominam jak czekalysmy na porod.. Ohh a teraz czekamy na zabki..
Jak ten czas leci,juz prawie pol roku dzieciaczki maja.. Moja mama mowi,ze jak dziecko pojdzie do przedszkola to wtedy juz czas tak zleci ze nawet nie bede wiedziala kiedy...hehh

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #435993 przez szolrak1
dziekuje dziewczynki:) kalus to pieknie zasypia:D

elwi ja tez nic chodze w staniku ale jakos mi sie trzymaja narazie:P nienawidze karmic w staniku

u nas tez zabkow brak narazie tylko swedzonko

badania małego wysły dobrze is ie ciesze:d

jutro spotkanie z tesciowa mama mija............ ;];]

zaraz ide kawke zrobic sobie:d

witajcieeeeeeeeeeeeee:*:*:*:

12 lata 3 miesiąc temu #435994 przez szolrak1
elwi zleciało strasznie:d ehhh niesamowite to jest

pamietam jak sie zastanawiałam czy wejsc na forum bo robilam to pierwszy raz i tak sie ciesze ze to zrobilam !!! poznałam cudowne kobietki ;] fajnie byłoby sie kiedys spotkac z maluszkami:D fajnie ze jestescie!! to dla mnie duze wsparcie!! :* kochane

12 lata 3 miesiąc temu #436018 przez Karola1990
szolrak... popieram Cię w 100% :)

u nas z ząbkami katastrofa. Mała wczoraj tak płakała że 15 min ciszy nie było jedynie jak zasneła na 30min. katastrofa jakaś dosłownie. W nocy się budzi i płacze. szkoda mi jej strasznie ale i przy tym ja jestem wykończona.
Całe szczęście dziś jakby trochę lepiej i mam chwilkę dla siebie.

Ogólnie to wykończona jestem

12 lata 3 miesiąc temu #436045 przez Karii
Czesc, ja mimo e sie nie pisze nic to czytam Was codziennie. Zapoczatkuje zabki moj maluszek ma juz dwie dolne jedynki jedna wyszla jakies dwa tygodnie temu kolejna po dwoch trzech dniach, juz tak ladnie widac dwa male zabki no i juz potrafi nimi ugryzc co nie bardzo mi sie podoba bo jeszcze karmie piersia w nocy i raz w srodku dnia.

12 lata 3 miesiąc temu #436111 przez Elwerka00
Madzius,ohh jak ja bym chciala sie z Wami spotkac;D moze kiedys sie uda?;) ale to dzieciaczki musialyby byc wieksze bo teraz z nimi podrozowac to ciezko...a dzieli nas sporo km.;(

Karii to czemu sie nie odzywasz,jak juz czytasz?im nas wiecej tym ciekawiej;p
Gratuluje zabkow ;) 1 kwietniowych;p

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #436130 przez nelka
A u nas widać ząbek pod dziąsełkiem ale się jeszcze nie przebija... I póki co płaczu nie ma z ich powodu...

Nie dość że już się stresuję że za dwa miesiące wracam do pracy i jak to wszystko ogarnać to na dodatek dzisiaj się okazało że od listopada mój M będzie musiał zmienić pracę :huh: a co za tym idzie nie będzie pracował w takim systemie czasowym jak teraz i nie będziemy w stanie na zmiane być w domu a nie mogę sobie pozwolić żeby iść na wychowaczy :angry: masakra :(

ciąża tak się dłużyła a teraz czas leci jak szalony :ohmy:

u nas pobudka o 5/30 ;) masakra....

12 lata 3 miesiąc temu #436137 przez Karii
Jakos tak nie chcialam sie wtracac bo widze ze jestescie juz super zgrana jak paczka przyjaciol ale dzieki moze troszke bede sie wtracac, nie jestem pewna ale chyba idzie rzeci zabek bo maluszek ma lekki stan podgoraczkowy i cale raczki w buzi.Ja od listopada do pracy a niunius od stycznia do zlobka juz jestem przerazona.

12 lata 3 miesiąc temu #436145 przez Elwerka00
nelus i co zrobisz?z kim Zosie zostawisz?
Ty chociaz masz gdzie wrocic,bo ja nie mam..
Ani wychowawczego ani kuronia.koszmar.

U nas tez zabki widac,ale sie nie przebijaja,a placz z ich powodu jest i to dosc czesto...ale im pozniej wyjda tym beda zdrowsze..podobno tak mowia..

Karii jestesmy niezla paczka,ale z przyjemnoscia Cie przyjmiemy;) juz 3 zabek?ohh szybko u Was to idzie;) wstaw jakies zdjecia swojego dzieciaczka i zabkow oczywiscie;D

Aleksander < 3

12 lata 3 miesiąc temu #436148 przez nelka
Karii nie krępuj się tylko wtrącaj :lol:

a na ile godz dziennie będzie maluszek chodzić do żłobka? ja chce dać do żłobka ale dopiero w przyszłym roku w czerwcu...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka