BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #226306 przez aska27
Oj,wdzę,ze wszyskie Mamusie na balety chcą iść :laugh: :silly: :laugh: oj szkoda,ze w jednym mieście nie mieszkamy :silly:

Hoborr czapeczka się przyda.. dobrze,że jest większa niż za mała :)

Masuska a co u Piotrusia??

a z tą bombą to niezła historia,ze ludziom takie głupie rzeczy przychodzą do głowy?!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #226309 przez ewitkun
mnie też zabierzcie ze sobą na miasto :)

mój syn dziś przewrócił się kilka razy z pleców na brzuszek, sam zupełnie sam, nie pomagałam :) jestem dumna z niego :D i przed chwilą przed dadikiem to zademonstrował :D

13 lata 2 miesiąc temu #226312 przez dorotas29
Aska- niestety żadne tabletki nie wchodzą w grę, bo mam problemy z krzepliwością i biorąc tabsy może mi grozić zakrzepica żył głebokich lub zawał :(

13 lata 2 miesiąc temu #226313 przez Oposek
Kamilka strasznie mi przykro z powodu Amelci:( Mnie czasem brakuje słów na lekarzy, dobrze że w końcu trafiliście na kogoś kompetentnego. Mam nadzieję,że Amelka poczue się lepiej i maść pomoże !

Rika ja oglądałam, a czemu pytasz? Cieszę się, że masz już kasę, nareszcie! to jaki teraz plan na remont? co następne po łazience?

Lucy trochę drogo...Może faktycznie ktoś by Ci wysłał? albo mogłabyś kupić używaną, większość z nich bez problemu się pierze. Co do męża to współczuję sprzątania... Ostatnio mieliście dużo stresów, może jak oboje ochłoniecie to będzie lepiej. Dobrze zrobiłaś z tą pizzą. a co!;) Głowa do góry Kochana, a morza zazdroszczę!

Masuska ale fajne jesienne zdjęcia, a ja siedzę w domu ech. Gratki z powodu czapeczki. A mata doszła?

aśka27 uśmiałam się z tego, że ogród teściów zajmuje pół wsi:) fajowe te zabawki, szczególnie źrebaczek mi się podiba. Ja wczoraj pół wieczoru oglądałam rzeczy na tej stronie, piękne są:) Śmieszne te maluchy w rodzinie:) a Mikołąjek ma imieniny 6 grudnia? czy są też kiedy indziej? Fajny ten blog, przyda mi się do pracy, dzięki:) Pamiętnik wymiata;)

Różyczka najprostsze "zabawki" najlepsze:) mój synek lubi się bawić pustą butelką po wodzie do której wsypałam kolorowe grzechoczące mmsy;) Ja już od dawna myślę o tych ząbkach przy karmieniu. może wyrosną późno jak u Zuzi? a jak ssak będzie gryzł to pozostanie ściąganie mleka... :silly:

Ewitkun fajnie, że impreza się udała:) a braku brzucha zazdroszczę, tak samo jak powera rano, ja mam dziś jakiś dzień leniucha;)

Dorotas gratulacje dla Kubusia! szkoda, że z tabletkami tak wyszło, ale gumki lepsze niż abstynencja;)

Hobbor gratki z powodu zakupów, ja też muszę się wybrać do ciucholandu, tylko na razie kibluję w domu;) jest szansa na fotki najładniejszych łupów?;)

13 lata 2 miesiąc temu #226314 przez dorotas29
Dziewczyny, słyszałyście o kaszkach Holle???
Czy można je kupić tylko na all,czy też w jakimś konkretnym sklepie???

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #226315 przez różyczka
Dziewczynki moje kochane bardzo ale to bardzo dziękuje Wam za życzenia, szczęka mi opadła jak dziś tu weszłam a zaraz potem się pobeczałam, jestem w szoku, jesteście przekochane, serdecznie dziekuję za te piękne bukiety i ciepłe słowa, czuje się tak jakbyście dzis tu wszystkie u mnie gościły, wybaczcie, ze tak wirtualnie ale proszę czestowac się tortem :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #226316 przez ewitkun
mniam mniam :) pyszny tort różyczko upiekłaś :)

13 lata 2 miesiąc temu #226319 przez masuska
ooo, jak zawsze pyszne ciacho Różyczkowe:)

Oposku mata nie doszła i babka miała dziś wysłać numer przesyłki i też nie mam... Przemilczę to...

Mata zamówiona 22 września...

Asiu Piter wreszcie zasnął 3 godziny mnie męczył... ale teraz i tak na chwilkę bo o 20 kąpiel...

Różyczko jak minął dzień, a jak Bianka?

13 lata 2 miesiąc temu #226323 przez różyczka
Kamilko jestem w szoku po tym co napisałaś o Amelce, kurde dobrze, ze trafiąłś do tej polskiej przychodni, no mam nadzieję, ze po tej maści bedzie jej lepiej, biedulka mała :(

Hoborr pisz jak z Twoim cyckiem? boli nadal?

Oposku pytalas o inhalacje, odpisałam Ci, czy mogłabym Ci jakos pomóc?

Masuska u mnie dokładnie to samo, wszystkie lumpki maja schodki :(

zaraz odpisze wiecej bo teraz tak na szybciocha tylko wjechałam bo dziś istny sajgon choc nic nie planowałam robić :laugh:

a i dziękuję serdecznie,ze pytałyscie o Bianusie - bioderka spox, czyli pediatra ma coś z oczami chyba :huh:

13 lata 2 miesiąc temu #226325 przez różyczka
Masusko wykąpie, położe Myszona i przyleze to naskrobie wiecej, oki? :)

13 lata 2 miesiąc temu #226326 przez Oposek
Różyczko dziękujemy za tort, pyszny;) Ty nie płacz Kobietko, tylko jak będziesz miała chwilę to napisz, jak Ci mija urodzinowy dzień i co powiedział lekarz o Bianeczce:) jeszcze raz wszystkiego naj!

Masuska masakra z tym allegro, jakoś ostatnio więcej nieuczciwych sprzedawców :dry: Ja kiedyś kupowałam mnóstwo mamutów na all i takie rzeczy się nie zdarzały, a teraz?
Filip też nie mógł zasnąć i w końcu padł. Nie wiem, czy będę Go budzić na kąpanie, kąpię codziennie to jak raz się nie wymoczy to może nic się nie stanie :blink:

Dorotas ja nic nie słyszałam, a co to za kaszki?

Ewitkun pewnie, że wiem, gdzie to jest, faktycznie niedaleko:)

A co się ostatnio dzieje z Przyszłą Mamą?

13 lata 2 miesiąc temu #226330 przez Oposek
Różyczko wczoraj już nie przeczytałam Twojej wiadomości, a dziś nie chciałam przeszkadzać w urodziny :blush: Filip miał w szpitalu inhalacje 6 razy dziennie. Potem był oklepywany i odsysany ssakiem, żeby pozbyć się odrywającej się wydzieliny z płuc. W domu mamy się inhalować 3 razy dziennie, więc kupiliśmy inhalator i to robimy, tylko niczym nie odciągamy, bo czym? i tak się martwię, czy nie jest przypadkiem tak, że ta bakteryjna zainfekowana wydzielina z nosa znowu spływa Mu do płuc i będzie to samo... Jak myślisz? Bo większe dziecko to wysmarka, niemowlę nie bardzo. A może frida by pomogła? czy inny katarek? I czy to normalne, że na dnie tego pojemnika, do którego się wlewa lek zostaje trochę po inhalacji? czy po prostu nie robię do końca?

13 lata 2 miesiąc temu #226334 przez Rika
Oposek do odciągania wydzieliny z nosa ja mam sopelek, jest na tej samej zasadzie co frida chyba czy te inne wynalazki. Jest dobry bo można dokładnie oczyścić nosek małemu dziecku, ma szklane (chyba) gładkie i łagodne zakończenie więc nie zrobi się krzywdy dziecku. Ja używałam go jak Ola "ulewała" noskiem.

Aska tak tylko pytałam o film bo oglądałam go raz w nocy bo to film z motywami erotycznymi i ma takie niesamowite efekty, bardzo mi się podobał, ciekawie wchodzi na psychikę oglądającego.

Różyczko pyszny torcik a ile jest tam świeczek? :D

13 lata 2 miesiąc temu #226336 przez masuska
Dobrze Różyczko czekamy na relację:) Cieszymy się że i z bioderkami dobrze:)

Oposku właśnie dostałam eska z numerem nadania przesyłki, tj. maty (jak to ta babka podkreśla) z prezentem w ramach rekompensaty. Więc już w poniedziałek będzie. Teraz myślę nad komentarzem, ale najchętniej powstrzymałabym się od wystawiania jakiejkolwiek opinii.

Rika nie widzisz? dziewięć:)

13 lata 2 miesiąc temu #226343 przez Rika
Masuska ale niemożliwe żeby Różyczka była młodsza od córki :unsure: :D :D :D
Ehh czyje teraz urodziny się zbliżają?? :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka