- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
różyczko spełnienia marzeń, dużo spokoju i miłości o radości z macierzyństwa nie wspomnę buziak
oposek a ja mieszkam na Wolfkego więc pewnie znasz teren a Bielany bardzo blisko
co do imprezy super, wszyscy zaskoczeni, że tak wyglądam 3 miesiące po urodzeniu dziecka ale fakt brzucha to ja nie mam trochę winka posączyłam a co mały też niech czasami zabaluje ale świetne mieszkanie 100 metrów i do tego 40 metrow tarasow z panoramą na miasto bombaaaaaaaaaaa
a Antek nie chciał zasnąć wychodziłam z niepokojem zasnął wreszcie i spał spokojnie cały czas, gdy wróciliśmy to podkarmiłam go
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
RÓŻYCZKO
Może ktoś zauwazył ale wczoraj nie było mnie na forum. Cały dzień spędziłam na kupowaniu, praniu, oglądaniu, prasowaniu zarąbistych ciuszków które dla adusi kupiłam. Byłam na ciucholandzie i były nowe - nie używane rzeczy dla dzieci. Do tego rajtki na wagę - kupiłam 9 par za 8zeta. Spodenki, geterki, leginsy, czapeczki wszystko po 1 -2 zł. Także nie straciłam 100zł A ciuszków mamy oj dużo! Więszość nie uzywane:)
Sama kupiłam sobie super sweter - ale to za 10zł
NIc jeszcze was nie nadrabiałam. Zauważyłam tylko moją odżywkę do włosów którą polecała Ania! Także potwierdzam - jest super - i pachnie jak marzenie:)
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a propos rzeczy używanych..Mauska dawno temu kupiłaś nosidełko w ciucholandzie..używałaś już?
Ewkafajnie,ze się imprezka udała a co do winka .. podobno mozna zaraz po karmieniu troszkę się napić,ale ja wariatka jestem i jakos nie odważyłabym się.
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Hoborrku jak ja Ci zazdroszczę... Kurczę u mnie wszystkie fajne szmateksy to są po schodkach i to nie 2-3 tylko z 10!!! i nie mam jak się tam dostać
A ja za to wczoraj szukałam jakiś zniczy. No cholera nie ma fajnych i tanich. tzn były ale wszystkie wyprzedali zanim przyjechałam do marketu... O losie... objechaliśmy pozostałe markety i zostało kupić w biedrze. A i jeszcze jakieś wieńce by się przydały:(
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborrku oj, poszłabym sobie na jakieś weselicho.. albo jakąkolwiek imprezę ... ale n iestety tak prędko nie przwiduję hihi
dziewczyny widziałyście pamiętnik Eci?? Jest SUPER! Link do tego pamiętanika znajdziecie w wątku "chwalimy się dzieciątkami" str 248
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Z bukietem róż nie mogę przyjść,
By złożyć Ci życzenia.
Więc wyzywam los i proszę go,
By spełnił Twe życzenia.
Dziewczyny chce kupic mate Oli,jest tutaj ta z fisher price 90euro
Drogo co?
W sumie dostalismy karte w prezencie na 65euro do sklepu dzieciecego,moglabym dolozyc ale jak dlugo ona bedzie sie nia interesowac i czy w ogole jej sie spodoba
Sorki ze tak tylko o sobie,wybaczcie
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
[dziewczyny widziałyście pamiętnik Eci?? Jest SUPER! Link do tego pamiętanika znajdziecie w wątku "chwalimy się dzieciątkami" str 248 [/quote]
aska podaj linka jak mozesz bo się pogubiłam i krąze po całym forum a strony z tematen nie mogo znaleźć
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
- Kamilka24
- Wylogowany
- budujemy zdania
- MELKA 22 LIPIEC 2011
Mówiłam Wam kiedyś, że nie chce jeść, że chora, gardełko, gorączka, brzuszek itp itd, byłam tu u lekarzy i wszyscy to samo DZIECKO MA KOLKI PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ- TO MINIE ( te chamy jedne nie potrafią nawet zbadać dziecka!), wczoraj już nie mogłam patrzeć jak się męczy i o 20-stej pojechaliśmy do Polskiej przychodni tam czekaliśmy chyba z 2 godziny, ale się doczekaliśmy... po dokładnym baaniu pani doktor stwierdziła, że mała ma zrośniętą "żabkę" jakąś błonką i jak robi siczku to ją bardzo boli i dlatego płacze, jest niespokojna i nie chce jeść do końca... byłam w szoku dostaliśmy krem z hormonami- muszę jej aplikować 2 razy dziennie tam do środeczka, a wiecie jakie to malutkie, jestem padnięta...
Czytałam Wasze posty, ale tak dużo tego, że nie potrafię każdemu odpisać...
Mamy nową mamuśkę WITAJ EWITKUN
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lucy aktoś nie mógłby z rodziny kupić tą mate na allegro i wysłać ją do was??? Bo cena naprawdę kosmos! A tak jak mówisz pewności nie masz czy twoja maluda bedzie chciała w niej leżeć... nasza np. póki co nie przepada.
A Różyczka świętuje chyba na całego ze jej jeszcze nie ma... Odezwij się kochana jak będziesz już po "bioderkach". My idziemy z Wiktorką na kontrolę dopiero 15 listopada...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A my z Mikołajkiem wróciliśmy właśnie ze spaceru, jest tak pięknie!!! Mam nadziejęże u Was też świeci słoneczko