BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #225719 przez ewitkun
już od 6 nie śpimy :) ssak musi ssać :) a i jeszcze teściowej i szwagierce śniadanie zrobiłam i ogarnęłam dom więc dopiero jestem :)
różyczko spełnienia marzeń, dużo spokoju i miłości o radości z macierzyństwa nie wspomnę buziak
oposek a ja mieszkam na Wolfkego więc pewnie znasz teren :) a Bielany bardzo blisko :)

co do imprezy super, wszyscy zaskoczeni, że tak wyglądam 3 miesiące po urodzeniu dziecka :D ale fakt brzucha to ja nie mam :) trochę winka posączyłam a co mały też niech czasami zabaluje :) ale świetne mieszkanie 100 metrów i do tego 40 metrow tarasow z panoramą na miasto bombaaaaaaaaaaa
a Antek nie chciał zasnąć wychodziłam z niepokojem zasnął wreszcie i spał spokojnie cały czas, gdy wróciliśmy to podkarmiłam go

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #225722 przez basba
Różyczko Kochana!!! Sto lat i pociechy z córeczek :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225725 przez hoborr
Dzień DOBRY!

RÓŻYCZKO :kiss:

Może ktoś zauwazył ale wczoraj nie było mnie na forum. :P Cały dzień spędziłam na kupowaniu, praniu, oglądaniu, prasowaniu zarąbistych ciuszków które dla adusi kupiłam. Byłam na ciucholandzie i były nowe - nie używane rzeczy dla dzieci. Do tego rajtki na wagę - kupiłam 9 par za 8zeta. Spodenki, geterki, leginsy, czapeczki wszystko po 1 -2 zł. Także nie straciłam 100zł A ciuszków mamy oj dużo! :blink: :woohoo: Więszość nie uzywane:)

Sama kupiłam sobie super sweter - ale to za 10zł:)

NIc jeszcze was nie nadrabiałam. Zauważyłam tylko moją odżywkę do włosów którą polecała Ania! Także potwierdzam - jest super - i pachnie jak marzenie:)

13 lata 2 miesiąc temu #225727 przez hoborr
Ewitkun oj to poszalałaś:) Tez bym tak chciała. Ale najbliższa imprez jaka mi ise szykuje to wesele przyjaciela w czerwcu :silly: Także trochę poczekam....

13 lata 2 miesiąc temu #225730 przez aska27
Hoborr super,że zakupy udały się :) a Adusia pije juz bez problemu z butelki??

a propos rzeczy używanych..Mauska dawno temu kupiłaś nosidełko w ciucholandzie..używałaś już?

Ewkafajnie,ze się imprezka udała :) a co do winka .. podobno mozna zaraz po karmieniu troszkę się napić,ale ja wariatka jestem i jakos nie odważyłabym się.

13 lata 2 miesiąc temu #225734 przez masuska
Tak Asiu kupiłam, używałam ze 2-3 razy i koniec, jakoś nie podchodzi mi to, z resztą nie ma takiej potrzeby. Jak chcę coś porobić np. w kuchni, biorę Pita w fotelik i sobie siedzi, bawi się zabawkami, albo patrzy co robię.

Hoborrku jak ja Ci zazdroszczę... Kurczę u mnie wszystkie fajne szmateksy to są po schodkach i to nie 2-3 tylko z 10!!! i nie mam jak się tam dostać:(

A ja za to wczoraj szukałam jakiś zniczy. No cholera nie ma fajnych i tanich. tzn były ale wszystkie wyprzedali zanim przyjechałam do marketu... O losie... objechaliśmy pozostałe markety i zostało kupić w biedrze. A i jeszcze jakieś wieńce by się przydały:(

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225744 przez aska27
masuska a wtym roku podobno na topie są jakieś grające znicze!!! :cheer: :laugh:

Hoborrku oj, poszłabym sobie na jakieś weselicho.. :laugh: albo jakąkolwiek imprezę ... ale n iestety tak prędko nie przwiduję hihi

dziewczyny widziałyście pamiętnik Eci?? Jest SUPER! Link do tego pamiętanika znajdziecie w wątku "chwalimy się dzieciątkami" str 248 :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225780 przez Lucy
Dobrze z przyszlam bo bym przegapila urodziny Różyczki :S

Z bukietem róż nie mogę przyjść,
By złożyć Ci życzenia.
Więc wyzywam los i proszę go,
By spełnił Twe życzenia.

Dziewczyny chce kupic mate Oli,jest tutaj ta z fisher price 90euro :ohmy:
Drogo co?
W sumie dostalismy karte w prezencie na 65euro do sklepu dzieciecego,moglabym dolozyc ale jak dlugo ona bedzie sie nia interesowac i czy w ogole jej sie spodoba :unsure:

Sorki ze tak tylko o sobie,wybaczcie :kiss:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #225784 przez basba
aska27 napisał:
[dziewczyny widziałyście pamiętnik Eci?? Jest SUPER! Link do tego pamiętanika znajdziecie w wątku "chwalimy się dzieciątkami" str 248 :)[/quote]

aska podaj linka jak mozesz bo się pogubiłam i krąze po całym forum a strony z tematen nie mogo znaleźć :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #225790 przez Kamilka24
Witam Was Wszystkie :lol:

Różyczko Wszystkiego najlepszego!!!
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225803 przez Kamilka24
Kochane dziewczynki, nie odzywałam się bo mamy problem Z naszą kochaną Melką :dry:

Mówiłam Wam kiedyś, że nie chce jeść, że chora, gardełko, gorączka, brzuszek itp itd, byłam tu u lekarzy i wszyscy to samo DZIECKO MA KOLKI PROSZĘ SIĘ NIE PRZEJMOWAĆ- TO MINIE ( te chamy jedne nie potrafią nawet zbadać dziecka!), wczoraj już nie mogłam patrzeć jak się męczy i o 20-stej pojechaliśmy do Polskiej przychodni tam czekaliśmy chyba z 2 godziny, ale się doczekaliśmy... po dokładnym baaniu pani doktor stwierdziła, że mała ma zrośniętą "żabkę" jakąś błonką i jak robi siczku to ją bardzo boli i dlatego płacze, jest niespokojna i nie chce jeść do końca... byłam w szoku :ohmy: dostaliśmy krem z hormonami- muszę jej aplikować 2 razy dziennie tam do środeczka, a wiecie jakie to malutkie, jestem padnięta...

Czytałam Wasze posty, ale tak dużo tego, że nie potrafię każdemu odpisać...
Mamy nową mamuśkę :woohoo: WITAJ EWITKUN

13 lata 2 miesiąc temu #225813 przez masuska
O matko Kamilko, jaka biadna Melka... Ach Ci lekarze. Jak się trafi na takiego z powołaniem to aż serce rośnie... Cieszę się że wkońcu wiadomo co z małą i mam nadzieję że szybko jej się poprawi. Ściskam:)

13 lata 2 miesiąc temu #225817 przez Emme
Kamilka to się w głowie nie mieści! myślałam, ze takie cuda to tylko u nas..

13 lata 2 miesiąc temu #225823 przez basba
Kamilko uściskaj od cioci Melkę.... Biedna kruszynka. Miejmy nadzieję ze po maści wszystko bedzie już ok.

Lucy aktoś nie mógłby z rodziny kupić tą mate na allegro i wysłać ją do was??? Bo cena naprawdę kosmos! A tak jak mówisz pewności nie masz czy twoja maluda bedzie chciała w niej leżeć... nasza np. póki co nie przepada.

A Różyczka świętuje chyba na całego ze jej jeszcze nie ma... Odezwij się kochana jak będziesz już po "bioderkach". My idziemy z Wiktorką na kontrolę dopiero 15 listopada...

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #225909 przez aska27
Kamilko tak mi żal Amelki :( Przykre,ze dziecko męczy się a lekarze zbywają,bo czasu im szkoda,żeby maluszka przebadać?! Nie rozumiem! Dobrze,że wykryliście przyczynę..teraz oby szybciutko jej minęło!!! Buziaczki.

A my z Mikołajkiem wróciliśmy właśnie ze spaceru, jest tak pięknie!!! Mam nadziejęże u Was też świeci słoneczko :blink:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka