BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #224901 przez masuska
różyczka napisał:

tak, ja wystawiam :) bo jak mi na spacerze zasnie to szkoda mi jej budzic, ale co chwile latam spojrzec, chyba sobie elektroniczna nianie kupie...
albo w ostatecznosci zabieram ja w gondoli do domu, otwieram okno na osciez i tak spi czesto jeszcze nawet z 2 godz., ale ogólnie zawsze najpierw spaceruje 1-2 godz.

Ooo, to mam podobnie.

Właśnie założyłam Piterkowi body "ja tu jestem najważniejszy" i chyba wziął sobie to do serca bo cały czas każe uwagę na siebie zwracać:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #224906 przez takajedna

Właśnie założyłam Piterkowi body "ja tu jestem najważniejszy" i chyba wziął sobie to do serca bo cały czas każe uwagę na siebie zwracać

To załóż mu body: "Jestem taaaaki grzeczny" :silly:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224914 przez takajedna
A w ogole da sie na forum jakos wpisac numer strony do ktorej chce przejsc, czy tylko po kolei musze przeskakiwac o kilka? Bo chcialam sobie poczytac wczesniejsze posty :)

Aaaa , ktoras pytala o kremy - ja mam z nivei, czy jak to sie odmienia ;)
Ten co Ty Różyczko, fajny jest, ale nie wiem czy nie ma uczulenia na niego, bo odkad uzywam to na twarzy Bartek ma delikatne krostki, raz wiecej (ale nieduzo), raz mniej, i tak uzywam go zeby sprawdzic i raz mocniej, raz w ogole...

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224918 przez masuska
Takajedna, dzięki za super pomysł:)

A wiesz, znajomi mieli 2 wózki, jeden na spacery, drugi na balkon i tak właśnie kombinowali z córką żeby spała na dworze, a tu masz, dziewczynka już 4 latka skończyła:)

Ja przeglądałam wszystkie, przeskoczyć mi się nie udało:P

13 lata 2 miesiąc temu #224930 przez różyczka
Aniu Ty z tymi wymianami jesteś super :laugh:
zegarek na 2l vaniszu hehe :laugh:

no własnie, takie studia, tyle nauki, pieniędzy itd. a potem zamiast dostac adekwatną pensje to.... ech
kurde szkoda naprawde, bo atmosfera w pracy i warunki wiadomo-sa wazne no ale jednak pensja za prace to podstawa.

ja własnie dzwoniłam do naszej serdecznej koleżanki, która jest psyzjerem i zawsze srzygła nasze zwierzaki, dzowniłam bo che kota ogolic, Bianka coraz bardziej si enim interesuje a kot nią i zauwazyłam, ze za dużo śmieci na tych długich włosach przynosi z podwórka, no wiec dzwonie a ona, ze przyjmie nas ale ostatni raz już bo....wyjeżdża do Irlandii :(
dostała tam super propozycje pracy, mieszkania i robienia tego co lubi nadal ale na nieporównywalnych warunkach, nie chce marnowac takiej okazji, tu ciezko jej zarobić na opłaty zwiazane z działnoscią, wynajmem lokalu itd. wiec zabiera dzieci i męża i jada... :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #224932 przez aniaw
Takajedna mój Dominiś tez sam w wózku nie zaśnie :dry:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224938 przez różyczka
a Bianka z kolei zasypia podczas ubierania w kombinezon i tak mnie nieraz korci zeby w ogóle nigdzie nie wychodzić :laugh: tylko zostawić ja tak na łóżku ubraną przy otwartym oknie i niech mysli,ze była na dworze :side:

ale to chyba dosyc wredne oszustwo, co? :blink:

13 lata 2 miesiąc temu #224945 przez różyczka
Aska no to super, ze masz 5 min do siostry, oby sie udało bo to zawsze bezpieczniej niż z kims obcym zostawić malucha..
ja cały czas sie zastanawiam jakiej opiekunki szukać? młodej czy starszej? takiej co ma dzieci (moga chorować)czy np. takiej na emeryturze co już nie ma żadnych zobowiazań :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #224947 przez aniaw
Różyczko taka polska rzeczywistośc ;)
Moja szefowa nie jest lekarzem wet tylko własnie poza swoim wyuczonym zawodem strzyże zwierzaki tu. Ale wiesz napracuje sie napracuje namęczy nad zwierzakiem a zapłata kiepściutka bo trzeba miec konkurencyjne ceny ;)
A "za gramanicą" mój zawód jest na prawde szanowany i tam znajomi nieźle sie dorabiają, ale swojego M nie namówię na wyjazd a i sama jakoś nie mam do tego przekonania, żeby wszystko tak pozostawic i wyjechać ;)

Dziewczyny a myślałyście juz o zakupie sanek? :lol:
allegro.pl/hit-sanki-piccolino-spiworek-...rto-i1888508621.html

Takie mi sie podobają :)

Lub podwójne:
allegro.pl/sanki-dwuosobowe-duo-2-spiwor...iat-i1900160336.html

Tylko ceny niezłe :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #224948 przez różyczka
takajedna napisał:

A w ogole da sie na forum jakos wpisac numer strony do ktorej chce przejsc, czy tylko po kolei musze przeskakiwac o kilka? Bo chcialam sobie poczytac wczesniejsze posty :)

Aaaa , ktoras pytala o kremy - ja mam z nivei, czy jak to sie odmienia ;)
Ten co Ty Różyczko, fajny jest, ale nie wiem czy nie ma uczulenia na niego, bo odkad uzywam to na twarzy Bartek ma delikatne krostki, raz wiecej (ale nieduzo), raz mniej, i tak uzywam go zeby sprawdzic i raz mocniej, raz w ogole...

kurde w szpitalu nam mówili,ze te kosmetyki Nivea ponoć czesto uczulają :dry:
ale akurat Biance podpasowały i mi też.
musiałabys chyba przestac całkowiecie smarowac Bartka na kilka dni i zobaczyć czy znikną te krostki, tylko tak sie przekonasz...

13 lata 2 miesiąc temu #224950 przez różyczka
Ania sliczne te sanki!!!! i nie trzeba ciągnac tylko sie pcha :blink: pasuje mi...
tylko ta cena :S
bede na pewno szukać takich sanek na zime tylko tańszych jednak

13 lata 2 miesiąc temu #224953 przez aniaw
Różyczko bo takie zegarki u nas w sklepach po 35zł są :)
A z opiekunka to fakt trudny wybór.
Może lepiej z doświadczeniem babkę ale najlepiej kurcze jakąś z polecenia :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 miesiąc temu #224956 przez ewitkun
aniaw a gdzie dokładnie pracujesz? pewnie, że przyjdę ale męża też chyba ze sobą zabiorę hihihi bo wózek i Lord to nie lada wyczyn, ostatnio to mały płakał w wózku Lord siedział na chodniku i czekał na innego psa a ja bezradna sierotka stałam nad nimi :) labradory są słodkie ale takie rozkojarzone, aniu może polecasz jakieś szkolenie?

13 lata 2 miesiąc temu #224957 przez aniaw
Tak na prawde to wszystko może uczulać ;)
Szymonek tylko Nivea stosuje i super ma skórkę :laugh:

Takajedna a Różyczka ma rację, że trzeba byłoby odstawić dany kosmetyk, żeby ocenić czy te krostki to od tego.

Różyczko no ja tez bede szukac tańszych ;)
W ogóle tyle mamy tych wszystkich sprzętów, że szok a jak myslimy o przeprowadzce to juz szlag mnie trafia :angry:

13 lata 2 miesiąc temu #224962 przez aniaw
Ewus szkolenia sa konieczne dla takiego piesiora :blink:
Niestety sama nie zajmuje się szkoleniami, więc ze szcegółami w tym temacie nie pomoge :dry:
A w jakim on jest wieku?
Nasza lecznica to:
www.lecznica-feniks.pl/

Sorki za reklame :blush:

Ale zapraszam zapraszam :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka