BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #224561 przez aniaw
Różyczko ja żartowałam z tymi spacerami, domyślałam się , że najpierw autko a potem spacerki :)
No a ja cholercia przełamać się nie mogę z tym jeżdzeniem samodzielnym ;)

Asiu nie smutkuj się :kiss:
A z tym zakupem bym się zastanowiła bo ten gościu zauważ nie ma żadnych komentarzy i może byc oszustem, bo cena troszke niska,a to dziwne.
Ja się przejechałam niestety na takim gościu z zerem komentarzy i teraz 5 dni jeszcze do zakończenia sporu zostało i już 6 negatywów się pojawiło bo gość nikomu nie wysłał towaru :(

Masuska ja miałam okazję jeździć autem to nie bardzo chciałam a teraz od nowego miesiąca stwierdziłam, że może jednak a mój M od listopada potrzebuje auta do pracy bo zmienia urząd ;)

ewa ja też czuje się kura domowa i dobrze mi z tym :)

A mój Dominiś chyba jakiś zaczarowany :blink:
Sam sobie leżał na macie, gadał śmiał się nawet sam zasnął.
Potem też w bujaczku sam siedział jak jedliśmy obiadek i wieczorem spał prawie 4 godziny i wszystko mogłam zrobić :)
Coś czuję że noc będzie niezła :ohmy:
A jutro rano do pracy ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224565 przez różyczka
ewitkun ja uwielbiam blogi kulinarne :)
a już w ogóle kocham ta strone: www.durszlak.pl która skupia blogi i na bieżąco przez całą dobe pojawiaja sie na niej przepisy jak tylko ktos doda nowy na swojego bloga. Jak byś zaglądała to zjedx myszka na dół i naciśnij ODGRZEJ RESZTE wtedy pojawiaja sie piękne apetyczne fotki :) ja zawsze najpierw patrze na foty a potem klinkam na fote przy której slinianki zaczynaja mi pracować :laugh:
a tak serio to szukam tam zazwyczaj inspiracji na coś słodkiego lub na obiad bo nienawidze wymyslać codziennie :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #224570 przez olka1730
Witam,koncowe strony kulinarne ;) dziewczyny mam suuuper przepis dostałam dzis od kuzynki,niby ciasto pyyychota i bez gotowania co mi sie najbardziej spodobało :laugh:
...tak na poprawienie nam humoru do kawki wirtualnej podaje go:
-1 paczka sucharów
-Nutella 400g
-4 serki naturalne firmy Twoj Smak-Piatnica
-2,5 kubeczka śmietany 30%
-wiśnie łupane słoik pol litra,tak aby na blache wysypac w zaleznosci jaka blacha:)
-2 smietany fix
-3 Łyzki cukru pudru
-2 galaretki wisniowe
Sposob przyrządzania:
Pomielic suchary przez maszynke lub pokruszyc na miałko,sypko dodac nutelle.Serki w mikserze wymieszać.Ubic smietane za smietana fix,polaczyc serki z ubita smietana + cukier puder.Przekladamy na blache posypujemy wisniami i migdalami polewamy galaretka ale juz taka lekko stężała,aby nie przeleciała nam na spod blachy
Blachę wykładamy pazłotkiem,żeby nam sie nie kleiła czekolada do blachy:)

Smacznego!!!

13 lata 2 miesiąc temu #224576 przez ewitkun
co do tej kury domowej to ja też lubię nią być :)lubię zrobić coś w domu i potem upajać się swoim sukcesem hihihihih a koszule prasuję czy inne rzeczy choć mój mąż mógłby to zrobić kosztem czasu spędzonego ze mną poza domem czy wspólnie na kanapie ze mną i Antolem. a mam tak kochane, spokojne dziecko, które potrafi się zając same sobą, że mam czas na prasowanie czy inne zajęcia. a po porodzie miałam trudny czas byłam chyba w depresji, dodatkowe zajęcia mnie z tego wyciągnęły, miałam jakieś obowiązki a nie siedzenie i myślenie co się ze mną dzieje dlaczego całe dni płaczę i chcę żeby mąż był ze mną. no i uwielbiam swoje mieszkanko, z Mariuszem urządziliśmy je tak jak sobie wymarzyliśmy i robiąc coś w domu czuję się spełniona :)a i mamy psa głupola :) labrador o imieniu Lord :D więc mam 3 mężczyzn w domu :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #224577 przez olka1730
ucze sie zdjecia dodawać,chciałam sie pochwalić moi pultaskiem :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #224588 przez olka1730
mam mistrza :ohmy:

13 lata 2 miesiąc temu #224601 przez różyczka
ewitkun napisał:

co do tej kury domowej to ja też lubię nią być :)lubię zrobić coś w domu i potem upajać się swoim sukcesem hihihihih a koszule prasuję czy inne rzeczy choć mój mąż mógłby to zrobić kosztem czasu spędzonego ze mną poza domem czy wspólnie na kanapie ze mną i Antolem. a mam tak kochane, spokojne dziecko, które potrafi się zając same sobą, że mam czas na prasowanie czy inne zajęcia. a po porodzie miałam trudny czas byłam chyba w depresji, dodatkowe zajęcia mnie z tego wyciągnęły, miałam jakieś obowiązki a nie siedzenie i myślenie co się ze mną dzieje dlaczego całe dni płaczę i chcę żeby mąż był ze mną. no i uwielbiam swoje mieszkanko, z Mariuszem urządziliśmy je tak jak sobie wymarzyliśmy i robiąc coś w domu czuję się spełniona :)a i mamy psa głupola :) labrador o imieniu Lord :D więc mam 3 mężczyzn w domu :silly:

rozumiem :) to super, że doszłaś do siebie i ze teraz już sie czujesz dobrze :)

no ja nie mam wcale poczucia, ze jak mój mąż sobie sam prasuje koszule rano (co trwa z zegarkiem w reku 5 min) to, ze jest to kosztem czasu spędzonego ze mną :)
.
ja tez lubię być w domu, a zwłaszcza teraz bo to czysta frajda zajmowac sie takim maluszkiem, uwielbiam np.piec ciasta i pichcic ale sprzatnie, pranie czy prasowanie to raczej koniecznosć niz frajda dla mnie i staram sie rozkładac obowiazki na wszystkich domowników, tak było jak chodziłm do pracy i tak jest i teraz jak jestem na macierzynskim.

Apropo - Aniu dzis kumpelka z pracy do mnie dzwoniła i opowiadała o nowych uczniach i tak mnie zakłuło jakoś w serduchu,ze tyle tam sie dzieje a mnie nie ma :) i jeszcze teraz jak napisałas,ze jutro rano idziesz do pracy to znowu Ci pozdrosciłam troche :)

ale to tak przez chwilke tylko bo jak poszłam spojrzeć teraz na Bianusie to już mi przeszło :laugh:
a własnie ksiegowa mi wyliczyła,ze wracam do pracy 5 marca, to nie jest najgorzej bo myślałam,ze juz w lutym..

13 lata 2 miesiąc temu #224604 przez różyczka
Olka sliczny synus :) dawaj większa fote!

a i przepis fajny tyle, ze ja czekolady nie jem od 3 m-cy :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #224605 przez olka1730
Rozyczko nie potrafie :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #224606 przez olka1730

13 lata 2 miesiąc temu #224607 przez różyczka
Aniu a Ty sie nie mozesz przełamac z jeżdżeniem autem z wózkiem w sensie pakowanie dzieci i wózka czy chodzi o samo prowadzenie auta? :)

13 lata 2 miesiąc temu #224609 przez różyczka
Prawdopodobnie za duze zdjecie, wiesz jak je zmniejszyć?

13 lata 2 miesiąc temu #224612 przez olka1730
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224613 przez różyczka
No piękny!!! :laugh: a jakie balony puszcza skubaniec :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #224614 przez olka1730
Rózyczko Ja głąb z tej elektroniki :P córka pomogła,jak to dobrze miec dzieci hehe

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka