BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #224042 przez paulinka
aska27 napisał:

Czesć Mamusie!

Wróciłam z zakupów, nic sobie nie kupiłam...ale Mikołajkowi i mężowi...wiec i tak zadowolona jestem.

Aniu śliczny płaszczyk :)
a za zdjećia dziekuję...ale to juz dwa lata temu było :)

Dorota Mikołaja tez się tak wygina ;)

Różyczko śliczny awatarek!!!

Co do sklepów:

www.2o2.pl/
www.babypol.pl/
e-zygzak.pl/

no i :
www.szipszop.pl/

ale Różyczka juz o nim wspomniała.
W tych sklepach robię zakupy, polecam.

Asiu no niestety tez tak mam ,zawsze mojemu cos kupie a sobie nic,

juz uciekam pap

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #224064 przez hoborr
Kurcze j ato jednak wolę zakupy w realu.. JAkoś sie nie umiem przekonać do internetu. Jeśli chodzi o ciuchy oczywiście:) TO chyba ta paskudna kieca - przepłacona i nie oddana:)

13 lata 2 miesiąc temu #224071 przez hoborr
A na mojej ulicy to nie ma żadnej dziewczyny z wóżiem:( Szkoda bo z miłą chęcią bym z kimś pospacerowała. A i atk najaczęściej tylko o podwórku jeżdzimy bo jak wyjadę na ulicę to wszystkie baby wyłażą przed domy i zaglądają mi do wózka! I oczywiście każda mówi : cały Tomek! Juz mnie to denerwuje! No przecież nie będzie do sąsiada podobna! :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #224094 przez ewitkun
hoborku dobre z tym sąsiadem hiihihihihihii

a ja mam lenia leże z małym na kanapie zamiast prasować, najwyżej mąż nie będzie miał koszul do pracy :P

13 lata 2 miesiąc temu #224137 przez Rika
Ewitkun ja ostatnio męża koszule przefarbowałam :dry:

dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić :(
napiszę tylko że Zuzia już 3 noc sama zasypia w łóżeczku :)

Ola śpi u siebie i rano biorę ją do łóżka ok 6 jak się przebudzi do jedzenia bo już nie chce rano spać w kołysce a mi nie chce się tak rano wstawać :/

Dzisiaj teściowa załatwiła mi wszystkie papiery :) ehh mam z głowy jazdę po urzędach i wszystko mam załatwione :) ale jestem happy. jeszcze tylko czekam na pieniądze z ZUS-u.

Jak to ona powiedziała "zła teściowa wszystko ci załatwiła" :D heh

No, wieczorkiem może wpadnę na chwilę.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224144 przez masuska
Rika, pamiętaj teściowa Ci zawsze prawdę powie (to co jej ślina na jezyk przyniesie)

Aniu super płaszczyk
Ja sobie wyparzyłam taki, chętnie go kupie, pare minut do końca ale sie boję, bo ja nie lubię kupować takich rzeczy bez przymiarki, co innego bluzki czy spodnie
allegro.pl/swietny-plaszczyk-welniany-we...-42-i1879942137.html

Różyczko dziękuję za kciuki - pomogły, nie bolało nic i szybko minęło:) Została mi jeszcze jedna wizyta i koniec:) Zęby wyleczone po ciąży:)

13 lata 2 miesiąc temu #224153 przez Lucy
Hey kochane dziewczyny!

Ja tak w skrócie napisze co u Nas.

Mieszkamy jeszcze na starej chacie,gdzie mamy jakies 25m+poddasze,na gore wchodzi sie po drabinie :dry: pralki nie mamy,wlasciciele mieszkaja obok tam robie pranie :dry: Ole kapie na gorze,nosze wode w garnku...okna stare wiec wieje przez nie,ogrzewam farelka,niestety musze...
Plus tego wszystkiego ze Oli klimat sluzy,spi 3-4 razy dziennie od 30 do 60min :)
Na spacer nie da sie z nia wyjsc,bo placze w wozku,dzisiaj nosilam ja na rekach po podworku,zeby zlapala troche swiezego powietrza.Na weekend przeprowadzka :) nad morze :woohoo:

Stwierdzam ze moj maz to brudas :angry: ,wstyd sie przyznac,ale taki syf zostawil ze brak mi sil sprzatac,a musimy zostawic mieszkanie w miare czyste.Wiec sprzatam po troszku miedzy karmieniem,zmienianiem pieluszek.Takie zycie z facetami.Moze jakos to bedzie.

Nie wiem co jeszcze chcialam napisac :unsure:

Aha nie mam jeszcze wszystkich zdjec,czekam az szanowna siostra meza zechce mi wyslac :angry:

Czy Wyscie oszalaly? Mam 30 stron do nadrobienia :cheer: nie wiem kiedy ogarne,a moze w ogole :S Bo nie mam czasu,bede na bierzaco juz niedlugo obiecuje

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224156 przez masuska
No i kupiłam, zła jestem... No ale mam nadzieję że będę zadowolona z płaszcza...

Zobaczcie jakie sweet:)
allegro.pl/ShowItem2.php?item=1895376033&source=showbests

Oooooo Kochana Lucy wpadła do nas, nie masz co nadrabiać, streszczę Ci tylko, że każda podziwia Twoją figurę i tak zdradzę że zazdrościmy:) No ja ma pewno.

Z tym że faceci to bałaganiarze to zgadzam się w 100% mój niby schludny, ale dziękuję bardzo, zawsze to samo zostawia mi do sprzątnięcia... Dobrze że złota rączka to chociaż tu będzie jakiś pożytek.

Pewnie w nowym mieszkanku będzie lepiej, bo jak piszesz to teraz to bardziej kawalerka niż mieszkanie dla rodzinki:)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224206 przez Rika
Oj Masuska gdyby nie ona to miałabym jeszcze na 100% przez 3 dni latania po urzędach plus jeszcze w listopadzie pewnie bo bym do końca października sama nie zdążyła. Jestem zwykle sama i muszę kombinować co zrobić z Olą i Zuzią, jeszcze Zuzię to wezmę ze sobą ale Ola? Nie chcę jej ciągać a poza tym z dwoma małymi łobuziakami w urzędzie to też nie bardzo, poza tym znów musiałabym nieść fotelik z Olą i Zuzię na rekach... a to Ola zgłodnieje a to Zuzia coś tam...

Lucy szkoda ze mąż zrobił Ci taką niespodziankę. Mój też nie sprząta po sobie ale oni chyba tak mają a ostatnio nawet sama zaczęłam rozwalać skarpetki po pokoju a on nawet nie zauważył :dry:
Ale zawsze jak wracam z Mazur to jest czysto tak jak zostawiłam pokój i nie zdarzyło się ze wracam do bałaganu który mąż zrobił...

Idę :D

13 lata 2 miesiąc temu #224208 przez Rika
Masuska zobacz tu oryginały po hurtowych cenach tylko trzeba więcej ludzi złapać na zbiorowe zamówienie :)
miracollo.pl/

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224210 przez masuska
Dziewczyny czego używacie po kąpieli, jaki balsam, krem dla maluszka na całe ciałko?

W Rossmanie od jutra nowa gazetka www.rossnet.pl/promocje na stronie 10 dla dzieciaczków.
Głównie jedzonko w promocji.

Ooo Rika, a jednak na coś się teściowe przydają:) i czasem pomyślą ;P Żarcik:) Już zerkam na linka:)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224220 przez różyczka
Aniu bardzo fajną ta kurtke kupiłas i jestem w szoku, ze za taka cenę :)

Takajedna bo adresu nie dałas :side: ale chęci miałam dobre :)
dobrze, ze już PO i waga niezła trzeba przyznać :side:

Fajnie mieć koleżankę do łazenia, bo mi samej też nudno, ja mam jedną ale ona nie zawsze wychodzi, z nia raźniej i poplotkowac można, a czasami w ramach spaceru wsiadam do auta, odbieram starszą córe ze szkoły i smigamy na miasto, jakies zakupy, lody w Macu...i spacer zaliczony :)

ewitkun ja nie robiłam akurat tych babeczek, ale sernik nie może sie okazać zakalcem bo zakalec to niedopieczone, gumowate czy mokre ciasto a sernik ma to do siebie,ze taki własnie mokry jest, bo taka jego natura :) na pewno się udadzą, spox :blink:
ja te babeczki zamieściłam bo Masuska ostatnio zakupiła sobie blachę na muffiny i chciałam jej pokazać, ze w niej moze piec nie tylko muffiny :)

Asia znowu tylko im?? :) jesteś niemożliwa :laugh:
no a ten szipszop to ja od Ciebie przeciez mam, co to body z napisem POLICJa zamieszczałaś :)

Lucy fajnie, ze wpadłas :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224225 przez różyczka
Rika a jak to działa? tzn. ile trzeba szt zamówić?

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 miesiąc temu #224231 przez różyczka
masuska napisał:

Dziewczyny czego używacie po kąpieli, jaki balsam, krem dla maluszka na całe ciałko?)

mi sie teraz skonczyl balsam Nivea baby z tej niebieskiej serii(byłam bardzo zadowolona) a mąż z O. mieli kupić drugi ale pomyliło im sie coś i kupili Krem do twarzy i ciała Nivea baby (ta sama niebieska seria)w takim okrągłym pudełku. Jest zajebisty :) Nabieram na łapke i smaruje Misie od stóp do głowy :laugh:

fajna bluza
a kurtke/płaszczyk wziełas w koncu?

13 lata 2 miesiąc temu #224236 przez różyczka
ewitkun napisał:

hoborku dobre z tym sąsiadem hiihihihihihii

a ja mam lenia leże z małym na kanapie zamiast prasować, najwyżej mąż nie będzie miał koszul do pracy :P

no nie wytrzymam i musze zapytać: a czemu on sam sobie nie prasuje koszul?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka