BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223294 przez aska27
Rozyczko na pewno wiesz..ale napiszę ;) ze po szczepieniu czasami dzieciaczki bywają niespokojne...oby Bianusi szybko minęło.. ściskam Was mocno!!! :kiss: :blink:

Oposku hihi dziękuję za miłe słowa..i przesyłam buziaczki od Mikołajka :) a z Filipkiem moze będą super kumplami...

Basba super ten płaszczyk!!! Bardzo mi się podoba!

EwkaAntoś ma śliczny kombinezonik :)

Paulinko miałam Ci właśnie napisać,ze moze z kolejną dwójką też sie wyrobię jak bliźniaki urodżę, kto wie! ;)
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #223296 przez różyczka
Oposku , Takajedna tak ja mam już ten ochranaicz na całe łózeczko, to był super pomysł, choc teraz dla odmiany Bianka przekręca się na bok z takim rozrzutem jakby chciała sie obrócić na brzuszek ale zatrzymuje sie na ścianie łózeczka z twarzą w ochraniaczu :pinch: i dyszy wtedy tak śmiesznie heheh :laugh:
i tez ubieram już zimowy kombinezon Bianusi bo temp. jest zimowa na dworze, czasami nawet 6-8 stopni tylko

Basbo rewelacyjna ta kurtka :)

ewitkun kombinezon bardzo fajny, tez go ogladalam na all jak szukałam

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #223303 przez aska27
Różyczko byłaś na basenie z Bainką? Nie wiem czy juz pisałaś..czy też nie, nie zauważyłam.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223324 przez różyczka
aska27 napisał:

Różyczko byłaś na basenie z Bainką? Nie wiem czy juz pisałaś..czy też nie, nie zauważyłam.

nie Asiu nie byłam, spacerowalismy sobie po gdańskiej starówce i zajadaliśmy sie ciepłymi paczkami :)

Kurde Masuska a u mnie IE nie bardzo chce chodzić :huh: zawsze latam na Operze :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #223332 przez hoborr
Różyczko o jak twoje piersi? Bo mnie dziś bardziej boli. Kuje jak diabli. Chyba jutro do lekarza zadzwonie...
No i mam katar i zrobiła mi sie zjada pod nosem... Mam nadzieję że małej nie zarażę> Ale w razie czego chyba się zaopatrze w jakieś medykamenty. Tylko jakie? Co stosujecie na katar dla dzieci? Woda morska - to wiem ale co jeszcze? :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #223334 przez różyczka
hoborr napisał:

Różyczko o jak twoje piersi? Bo mnie dziś bardziej boli. Kuje jak diabli. Chyba jutro do lekarza zadzwonie...
No i mam katar i zrobiła mi sie zjada pod nosem... Mam nadzieję że małej nie zarażę> Ale w razie czego chyba się zaopatrze w jakieś medykamenty. Tylko jakie? Co stosujecie na katar dla dzieci? Woda morska - to wiem ale co jeszcze? :unsure:

Hoborku dzwoniłam do naszej znajomej lekarki i poradziła zrobić ciepły okład, wiec na noc przyłożyłam sobie i spałam z termoforem i nastepnego dnia przeszło jak reka odjął. Sorry, zapomniałam Ci napisac wcześniej. Moze spróbuj tak zrobić, masz termofor?

13 lata 2 miesiąc temu #223341 przez hoborr
Masuska to ja mam podobnie bo teściowa gotuje. A ja robię resztę ale i tak nażekam na brak czasu.... Wciągnełam się w dwa brazylijskie tasiemce... :P

Aśka twój kawaler to wie gdzie rączki pchać:)

Ewka czekamy na lepsze wieści z temperaturą:)

allegro.pl/termometr-douszno-czolowy-mescomp-i1760049051.html to masz termometr polecam:)

13 lata 2 miesiąc temu #223344 przez hoborr
różyczka napisał:

hoborr napisał:

Hoborku dzwoniłam do naszej znajomej lekarki i poradziła zrobić ciepły okład, wiec na noc przyłożyłam sobie i spałam z termoforem i nastepnego dnia przeszło jak reka odjął. Sorry, zapomniałam Ci napisac wcześniej. Moze spróbuj tak zrobić, masz termofor?

Kurcze nie mam. Ale coś wymślę. Czasami jak karmie Adę w nocy to sama zasypiam i potem po godzinie sie budze i chowam cyca wtedy... :huh: i pewnie musiałam zaziębić własnie tak.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223358 przez aska27
Hoborrku i po łapskach mężowi :silly:
wiesz, też mam podobny termometr..taki do uszka i czółka, polecam!

Różyczko mąż miał ubaw z naszego małego Kliczki :laugh: :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #223384 przez basba
dziewczynki linka niestety nie podam, bo kurtka w reserved jest... pytam owaszą opinie bo skubana 299 zł kosztujei się zastanawiam. :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #223393 przez ewitkun
temperatura niecałe 37 jupppppi :)
hoborku na katar polecam maść majerankową posmarować pod noskiem pod dziurkami :) i maleństwom też można podać, miałam lekki katar kilka posmarowań i katar minął

a macie jakiś dobry krem nawilżający? mój się skończył i chciałabym zmienić na coś nowego
a i krem pod oczy może jakiś sprawdzony bo mam wrażenie, że cienie się jakieś pojawiają.... cóż starość nie radość :(

13 lata 2 miesiąc temu #223402 przez ewitkun
a z takich babcinych sposobów nalać gorącej wody do miski i moczyć stopy ale naprawdę gorąca woda ma być, działa :)

13 lata 2 miesiąc temu #223404 przez takajedna
Basba mi sie tez podoba, a zwlaszcza jak mowisz, ze jest tez czekoladowy kolor :)

Hoborr a wlasnie jak maz, przeszly mu juz te plecy?

Ewa to super, ze temperatura nie rosnie, oby tak zostalo :)

Asiu fajne zdjecia, ale czuje niedosyt - chodzilo mi tym razem o zdjecia ze slubu :silly:

Rozyczko to masz akrobatke w domu, Bartek jeszcze az tak nie wywija w łóżeczku :lol:

Kurcze chyba dzis nie usne przez to szczepienie :( ktora ze mna pojdzie? :blush:

13 lata 2 miesiąc temu #223408 przez takajedna
Widze ze temperatura wrecz spada, to jeszcze lepiej :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223415 przez aska27
Gdy Mikołaj miał katarek smarowałam mu plecki i pod szyjką maścią rozgrzewającą Plumex Baby
juz pisałam o tym..polecam!

Ewka ja buzię smaruję balsamem ...teraz mam Nivea :silly: tak na szybciocha :blink:

jutro Bartuś będzie szczepiony? oj... będę z Wami myślami :blink: ciekawe ile Twój synuś waży? Napisz koniecznie.
Załączniki:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka