BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #223036 przez paulinka
Ty kiedy sie wyrobisz???????? ja jeszcze jednego nie mam hehehe

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #223044 przez aska27
paulinka napisał:

Ty kiedy sie wyrobisz???????? ja jeszcze jednego nie mam hehehe[/quote

no i to jest problem..mogłam pomyśleć wcześniej o dzidizusiu :silly: bo nie chcę rodizć ok 40..to nie dla mnie.

A Ty Paulinka ile masz lat jeśli mogę wiedzieć??

A tak na poważnie..czas pokaże czy bedzie mi dane mieć jeszcze jedno dziecko...nic na siłę! Przed zajściem w ciążę też mówiłam mężowi..co ma być będzie..nie będziemy panikować, szaleć, wymyślać jeśli nie będziemy mogli mieć dzidziusia,ale udało się. Czsasami na niektóre rzeczy nie mamy wpływu i potrzeba tylko czasu.

13 lata 2 miesiąc temu #223049 przez aska27
i jeszcze pytanie do Różyczki bo już dawno chciałam zapytać..czy Bianka jest podobna do Oliwki, gdy ta była malutka???

13 lata 2 miesiąc temu #223055 przez paulinka
Asiu na poprzedniej str pisalam ,mam 27 lat, i co do dzidzi to tez podchodze na luzie,bedzie to bede happy,nie bedzie to zaczne sie martwic,ale narazie na spokojnie,ja chcialam dwojke ,ale sie zastanwiam kidy sie wyrobie ja hheheheh chyba ze blizniaki beda :woohoo:

13 lata 2 miesiąc temu #223058 przez paulinka
Dorotko a jak jest roznic amiedzy twoimi dziecmi???

13 lata 2 miesiąc temu #223059 przez masuska
Hoborrku ja mieszkam z mamą i ona gotuje i pierze, ja tylko sprzątam i zajmuję się Piotrem, no i stąd moje wymysły. Dziś robię Rikowe Bounty:)

Basba, to Ty robiłaś tą stronę? Bo ja już się pogubiłam, a schody tez bym takie chciała, ale nie mam miejsca:(

No Aśka, ciekawe jak tam Różyczkowa Bianeczka:)

Różyczko swoją droga to w tańcu z gwiazdami jest Blanka, a ja ciągle myślałam że Bianka...

Ewi nieźle:) Mały rośnie:) Już nie taki mały:) Ewi, jak fura to fura, czasem się też gumę złapie. Dobrze że tankować nie trzeba:P

Asiu to ja w podobnym wieku jestem, damy radę:) Ja jeszcze Boguśkę wyprodukuję i kończę z biznesem:)

Rika o nie mogę... Zajebiaszcze... Kulam się ze śmiechu:)

13 lata 2 miesiąc temu #223063 przez dorotas29
paulinka napisał:

Dorotko a jak jest roznic amiedzy twoimi dziecmi???

4 lata i półtora miesiąca :)

13 lata 2 miesiąc temu #223117 przez różyczka
masuska a co to za Rikowe bounty??? ja tez chceeee :)
a w tańcu z gwiazdami jest Blanka Winiarska...owszem, ale na poczatku była tez Bianka jaks tam ale odpadła w I odcinku chyba

Asia - nie, nie jest podobna :)

Na szczepieniu było strasznie :( dzidiza przed nami darła sie jakby ją ze skróy obiarali i moja Misia najpierw słuchała tego jej wycia, a potem mina w podkówke :( i dała taki koncert! i to jeszcze przed wejsciem do gabinetu doktora, podczas badania wyła a ten mi zrobil wykład na temat tego jak ja ją powinnam głaskac po główce żeby uspokoić :ohmy: kretym (to nie był nasz pediatra tylko jakiś inny z przypadku). Wazy 6kg, a mierzą tylko do pupy wiec bez sensu :(

ide ją wyprzytulac

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #223129 przez różyczka
dziekuje dziewczyny, ze myslałyscie o nas :kiss: jestescie kochane :kiss:
Bianka troche maudna jest po tym chlorenym szczepieniu :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #223148 przez ewitkun
różyczko Antek też marudny i nosze go cały czas bo zasnąć nie chce a wózek niesprawny, odebrałam koło z wulkanizacji dumna, że pojedziemy na spacer bo taka ładna pogoda ubrałam małego siebie, ruszam z dywanu a tu huk się zrobił i zero powietrza w kole :( mam pecha akurat dziś gdy szczepienie i marudne dziecko bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :(
za dużo powietrza napompowali i tyle, to znów pakuje małego z gondoli do fotelika i do samochodu i jedziemy znów do wulkanizacji z kołem, masakra jakaś ale mąż już odbierze :)
położyłam Antka na kanapie obok mnie i chyba zasypia :D jupppppppi :)

13 lata 2 miesiąc temu #223166 przez Oposek
To mój synek jakiś chudy chyba :S Bo ma już 71 cm i 6740 gr. Ale karmię Go na żądanie, słowo;)

Ja też bardzo, bardzo lubię spać z synkiem w łóżku. Pamiętam, jak Różyczka pisała, że wszyscy Jej mówią, że dziecko samotne samo itd. Mnie mówią odwrotnie! że nie powinno spać z nami. Jednym słowem nie dogodzisz;) Ja Ci zazdroszczę Różyczko, że Bianka sama usypia i wierzę, że kocha swoje łóżeczko. Martwię się, że tak jak Dorotka pisała ciężko będzie potem Go przyzwyczaić do swojego łóżka, ale Filip budzi się co 3 godziny na jedzenie, długo potem usypia i zwyczajnie nie mam siły się z Nim męczyć. Śpi u siebie do 4, a potem biorę Go do nas i dosypiamy często jeszcze do 10, więc na niewyspanie narzekać nie mogę;)

Masuska superanckie to ciasto! na pewno wypróbuję, bo wygląda ślicznie.

Aśka ten Twój synek tak cudny, że chwilami zazdroszczę, że nie mam córki:) Ale może jeszcze Filip będzie gejem :blink:

Różyczka, Ewitkun współczuję szczepienia, no ale trzeba to trzeba. Ja myślałam, że jestem twarda, a jak mojemu synkowi zakładali wenflon to mało nie zemdlałam.

Paulinka wyrobisz się, wyrobisz, nie martw się Kochana. Ale bliźniaków Ci oczywiście życzymy, jeśli tylko chcesz :lol: Większa szansa na nie jest po odstawieniu pigułek.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223169 przez Oposek
Rika dawaj przepis na bounty, o którym wspominała Różyczka! i nie łap doła z powodu domów lasek, bo przecież i Ty Kochana niebawem będziesz "na swoim". Łazienka już prawie jest:):):)

Ewitkun widziałam zdjęcia Twojego Synka, słodziak z Antka:):):)

Basba schody fajoskie, szkoda, że mieszkamy w mieszkaniu, a nie domku...

A jeszcze tak a propos włosów Różyczki (nie obrażaj się Różyczko, nic złego nie mam na myśli, po prostu tak mi się skojarzyło) To ja tak jak Ania W nigdy nie farbowałam włosów. No ale skończyłam studia, umówiłam się na rozmowę o pracę i chciałam łądnie wyglądać, więc dzień przed poszłam do fryzjera. Poprosiłam, żeby mi Pani zrobiła delikatne pasemka, chodziło mi o takie rozjaśnienie gdzie niegdzie, takie złociste. Wyszłam z jajecznicą na głowie, miałam grube równomierne pasma ŻÓŁTYCH włosów :D Wyglądałam jak nick carter na początku swojej kariery;) To był jedyny raz, kiedy mąż zauważył, że byłam u fryzjera;) Następnego dnia rano biegłam do innego fryzjera, żeby coś z tym zrobił i od tamtej pory już nic nie farbuję;) Oczywiście nie mam zdjęć, bo wtedy zabiłabym każdego kto chciałby mi je zrobić, a teraz żałuję, byłaby fajna pamiątka;)

13 lata 2 miesiąc temu #223181 przez masuska
No to wychodzi że mój Piotr też za duży nie jest, bo starszy a waży tyle co reszta... Hmmm

Oposku i Różyczko, Rika robila te bounty albo na urodziny Meza, albo na urodziny Zuzy, już nie pamiętam, ale link zapodała ten:
mojewypieki.blox.pl/2007/12/Batonik-Bounty.html

Zrobiłam na razie środek, a polewą zajmę się jak Pit zaśnie, co się nie zapowiada, strasznie niedobry jest dziś, piszczy i wymusza ech....

13 lata 2 miesiąc temu #223199 przez ewitkun
Antek ma temperaturę 37,4 czyli stan podgorączkowy się zaczyna :(
Panadol w syropie podawać czy coś innego radzicie?

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223201 przez różyczka
ewitkun napisał:

Antek ma temperaturę 37,4 czyli stan podgorączkowy się zaczyna :(
Panadol w syropie podawać czy coś innego radzicie?

wiesz co...mi sie wydaje, ze to za wczesnie chyba jeszcze...
ja mam paracetamol w czopkach w razie czego.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka