- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
jestem druga
oj boję się tego szczepienia, dziś zabieram męża bo ostatnio sama z Antkiem płakałam
różyczka to fakt mały odbicie lustrzane męża
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Paulinka siedź póki możesz. Jak będzie dzidziuś tozobaczysz jak mało czasu jest. A swoja drogą każda z nas ujawnia się, dodaje zdjęcia! A TY? Proszę tu zapodac linka na nk ulb fb albo wkleić zdjęcie na forum:)
Hej dziewczynki,witam raniutko ja przy kawce,
Hoborku musze cie zasmucic, mialam konto na nk kiedys ,ale wykasowalam,a na fb nie chce miec. Przytrafila mi sie kiedys glupia sytuacja mialam na kn fotki,razem z moim mezem,nr tel w razie jakby ktos szukal kontaktu i kiedys moj dostal glupiego smsa od kolegi ,ze jego kolega chwalil sie ze jak on by w pracy (moj) to byl u mnie!!!!!! Opisal jak wszystko wyglada itp,mialam niezla jazde przez to,swinia jakis chcial nam malzenstwo rozwalic! Oj dzialo sie dzialo oczywscie ktos to sobie wymyslil,a opis mieszkania i tel z nk wzial,i od tamtego czasu wykasowalaam wszystko, i boje sie teraz puszczac do internetu moje fotki i dane,wiec prosze zrozumcie mnie,wolalabym pozostac yyy zapomnialam jak to sie mowi yyyyyy nieujawiniona? o rany zapomnialam j polskiego!!!!
Moze jak juz bedzie dzidzia ,albo chociaz w brzuszku to wam zdjecie brzusia wysle,ale narazie nie mam odwagi
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
Basba ja chce linka to Twoich kuchni
Różyczko kochana... mnie dziś chyba dużymi literami trzeba tłumaczyc... o jakiego linka ci chodzi
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
różyczka napisał:
Różyczko kochana... mnie dziś chyba dużymi literami trzeba tłumaczyc... o jakiego linka ci chodzi
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
pokręciłam coś? je sli tak to baaardzo przepraszam
ja też już chyba przestaje czaić przez to niewyspanie
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- basba
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Cierpliwośc połowa sukcesu w miłości
basba napisał:
różyczka napisał:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
aaaaaaaa........... no Pisałam to kilka dni temu (a wtedy nie było chętnych więc zapomniałam o tym ) tak więc nie połączyłam faktów hehe
Właśnie dzwonie po klientach żeby fotografa poumawiac na zrobione realizacje
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Adolina dziś pierwszy raz od chyba 2 tygodni nie obudziła sie o 4 rano i nie chciała sie bawić Także Agniesia jest wyspana joł
Różyczko nic na razie nie wystawiłam na to allegro ale może dziś. Aparat miałam zepsuty i nie było jak foty strzelić.
Ja na pneumokoki zaszczepie po pół roku. Bo jakoś wtedy mniej tych dawek jest.
Paulina przykro że spotkała Cię taka nieprzyjemność z tymi zdjęciam. Ja też często się zastanawiam nad dodawaniem bo nie chciałabym aby moi uczniowie oglądali moje foty. I nikogo z uczniów nie mam w znajomych. I Profile mam niedostępne dla nieznajomych - choć wiem że w dzisiejszych czasach to nie zawsze wystarczy... No ale nagich zdjęć nie dodaje:) hih
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak pneumokoki jak po pół roku to o 1 dawke jest mniej ale wtedy do pół roku nie sa chronione dzieci przed zachorowaniem.
a ja mam cały czas przed oczami rodziców dziewczynki, która w wieku 5 m-cy zachorowała na sepse wywołaną przez pneumokoki i rodzice musieli podjac decyzje czy zgadzają sie na amputację obu rak i nóg czy.... oczywiscie zdecydowali, ze zycie jest najwazniejsze i razem z tą córeczką wystąpili w dzien dobry tvn bo zbierali na specjalny fotelik dl aniej.
Dziewczynka przeurocza, uśmiechnięta ale ....sam tulów+głowa ryczałam jak głupia
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
różyczka napisał:
basba napisał:
różyczka napisał:
aaaaaaaa........... no Pisałam to kilka dni temu (a wtedy nie było chętnych więc zapomniałam o tym ) tak więc nie połączyłam faktów hehe
Właśnie dzwonie po klientach żeby fotografa poumawiac na zrobione realizacje
dziękuję
no jestem pod mega wrażeniem chciałabym miec taki dom zeby mogły być w nim TAAAKIE SCHODY
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja chcialam tu w uk zrobic kurs na asystentke nauczycielki,ale dla maluszkow takich jak 4-5 lat,ale nie jestem pewna czy sie nadaje hihi ,fajnie bo nauczycielki maja razem z dziecmi wolne,i jak bym juz miala dzieciaczka to by bylo super
No a co do fotek to uwielbialam dodawac,i moze kiedys sie odwaze i u was kto wie
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ja próbowałam żeby Zuza spała sama w łóżeczku i na początku było tak, że zasypiała na łóżku a później ją przenosiłam do łóżeczka i był dłuuuugi czas że tak sobie spała sama. Jak próbowałam żeby sama w nim zasnęła to był płacz i nie chciałam jej męczyć np metodą 3,5,7 czy nie wiem jak to tam idzie bo to jest okrutne a wczoraj znów zasnęła sama w łóżeczku i trzymaj kciuki żeby tak już zostało skubaniec jeszcze śpi a ja zdążyłam już oblecieć US i zrobić zakupy i poprosić pana na stacji BP żeby mi zatankował bo bym nie dojechała do domu
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
smoczyowoc.blogspot.com/2011/10/ciasto-z-dyni.html
Rika smacznego ogórka, więcej nie napiszę bo Pit sam butelkę trzyma:P
Paulinka jak nie znasz polskiego to jest coś takiego jak słownik! Albo jakiś podręcznik do nauki j. polskiego!
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1