BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #222760 przez ewitkun
dzień dobry :)

jestem druga :)
oj boję się tego szczepienia, dziś zabieram męża bo ostatnio sama z Antkiem płakałam :(
różyczka to fakt mały odbicie lustrzane męża :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #222767 przez paulinka
hoborr napisał:

Paulinka siedź póki możesz. Jak będzie dzidziuś tozobaczysz jak mało czasu jest. A swoja drogą każda z nas ujawnia się, dodaje zdjęcia! A TY? Proszę tu zapodac linka na nk ulb fb albo wkleić zdjęcie na forum:) :silly: :kiss:

Hej dziewczynki,witam raniutko ja przy kawce,

Hoborku
musze cie zasmucic, mialam konto na nk kiedys ,ale wykasowalam,a na fb nie chce miec. Przytrafila mi sie kiedys glupia sytuacja mialam na kn fotki,razem z moim mezem,nr tel w razie jakby ktos szukal kontaktu i kiedys moj dostal glupiego smsa od kolegi ,ze jego kolega chwalil sie ze jak on by w pracy (moj) to byl u mnie!!!!!! Opisal jak wszystko wyglada itp,mialam niezla jazde przez to,swinia jakis chcial nam malzenstwo rozwalic! Oj dzialo sie dzialo :( oczywscie ktos to sobie wymyslil,a opis mieszkania i tel z nk wzial,i od tamtego czasu wykasowalaam wszystko, i boje sie teraz puszczac do internetu moje fotki i dane,wiec prosze zrozumcie mnie,wolalabym pozostac yyy zapomnialam jak to sie mowi yyyyyy nieujawiniona? o rany zapomnialam j polskiego!!!!
Moze jak juz bedzie dzidzia ,albo chociaz w brzuszku to wam zdjecie brzusia wysle,ale narazie nie mam odwagi :blush:

13 lata 2 miesiąc temu #222769 przez basba
różyczka napisał:

Basba ja chce linka to Twoich kuchni :blink:

Różyczko kochana... mnie dziś chyba dużymi literami trzeba tłumaczyc... o jakiego linka ci chodzi :unsure:

13 lata 2 miesiąc temu #222776 przez różyczka
basba napisał:

różyczka napisał:

Różyczko kochana... mnie dziś chyba dużymi literami trzeba tłumaczyc... o jakiego linka ci chodzi :unsure:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

pokręciłam coś? je sli tak to baaardzo przepraszam
ja też już chyba przestaje czaić przez to niewyspanie :S

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #222783 przez basba
różyczka napisał:

basba napisał:

różyczka napisał:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

aaaaaaaa........... no :) Pisałam to kilka dni temu (a wtedy nie było chętnych więc zapomniałam o tym ;)) tak więc nie połączyłam faktów hehe

Właśnie dzwonie po klientach żeby fotografa poumawiac na zrobione realizacje :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #222784 przez hoborr
heja dziouchy! :woohoo:

Adolina dziś pierwszy raz od chyba 2 tygodni nie obudziła sie o 4 rano i nie chciała sie bawić:) Także Agniesia jest wyspana :) joł

Różyczko nic na razie nie wystawiłam na to allegro ale może dziś. Aparat miałam zepsuty i nie było jak foty strzelić.

Ja na pneumokoki zaszczepie po pół roku. Bo jakoś wtedy mniej tych dawek jest.

Paulina przykro że spotkała Cię taka nieprzyjemność z tymi zdjęciam. Ja też często się zastanawiam nad dodawaniem bo nie chciałabym aby moi uczniowie oglądali moje foty. I nikogo z uczniów nie mam w znajomych. I Profile mam niedostępne dla nieznajomych - choć wiem że w dzisiejszych czasach to nie zawsze wystarczy... No ale nagich zdjęć nie dodaje:) hih

13 lata 2 miesiąc temu #222788 przez różyczka
Hoborrku ja dokładnie z tych samych powodów mam opory jesli chodzi o foty na NK, kiedyś miałam więcej, ale pokasowałam i zostawiłam tylko kilka i od ponad roku wstawiłam tylko ta foteczke Bianki jedną ale wiecej nie chcę (sorry Asiu). Ja sie złamałam i dodałam kilku najfajniejszych uczniów-absolwentów ale nie mam pewnosci czy nie udostępniaja innym oglądania moich fotek przez swój profil, łatwo też stamtąd można było skopiowac zawsze fotki i puszczac gdzies dalej :dry:
tak pneumokoki jak po pół roku to o 1 dawke jest mniej ale wtedy do pół roku nie sa chronione dzieci przed zachorowaniem.
a ja mam cały czas przed oczami rodziców dziewczynki, która w wieku 5 m-cy zachorowała na sepse wywołaną przez pneumokoki i rodzice musieli podjac decyzje czy zgadzają sie na amputację obu rak i nóg czy.... :( oczywiscie zdecydowali, ze zycie jest najwazniejsze i razem z tą córeczką wystąpili w dzien dobry tvn bo zbierali na specjalny fotelik dl aniej.
Dziewczynka przeurocza, uśmiechnięta ale ....sam tulów+głowa :( ryczałam jak głupia :(

13 lata 2 miesiąc temu #222791 przez różyczka
basba napisał:

różyczka napisał:

basba napisał:

różyczka napisał:

aaaaaaaa........... no :) Pisałam to kilka dni temu (a wtedy nie było chętnych więc zapomniałam o tym ;)) tak więc nie połączyłam faktów hehe

Właśnie dzwonie po klientach żeby fotografa poumawiac na zrobione realizacje :dry:

dziękuję :kiss:

no jestem pod mega wrażeniem :cheer: chciałabym miec taki dom zeby mogły być w nim TAAAKIE SCHODY :)

13 lata 2 miesiąc temu #222803 przez paulinka
Rozyczka i hoborek to wy jestescie nauczycielkami????????????????????

Ja chcialam tu w uk zrobic kurs na asystentke nauczycielki,ale dla maluszkow takich jak 4-5 lat,ale nie jestem pewna czy sie nadaje hihi ,fajnie bo nauczycielki maja razem z dziecmi wolne,i jak bym juz miala dzieciaczka to by bylo super

No a co do fotek to uwielbialam dodawac,i moze kiedys sie odwaze i u was kto wie :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #222812 przez Rika
Dżem dobry :) jem ogórka :D

Różyczko ja próbowałam żeby Zuza spała sama w łóżeczku i na początku było tak, że zasypiała na łóżku a później ją przenosiłam do łóżeczka i był dłuuuugi czas że tak sobie spała sama. Jak próbowałam żeby sama w nim zasnęła to był płacz i nie chciałam jej męczyć np metodą 3,5,7 czy nie wiem jak to tam idzie bo to jest okrutne :dry: a wczoraj znów zasnęła sama w łóżeczku i trzymaj kciuki żeby tak już zostało :) skubaniec jeszcze śpi a ja zdążyłam już oblecieć US i zrobić zakupy :) i poprosić pana na stacji BP żeby mi zatankował bo bym nie dojechała do domu :angry:

13 lata 2 miesiąc temu #222813 przez Rika
Oo właśnie mi ogórek spadł na bluzkę :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #222823 przez masuska
Różyczko ciacho zaje..fajne, smaczne, dyni nie czuć, ale mi siadło - tzn. wyszedł zakalec, mój Mąż lubi zakalce więc przełożyłam je kremem ajerkoniakowym i posmarowałam wieszch a na koniec posypałam pestkami z granatu -tak jak w przepisie. Pycha!

smoczyowoc.blogspot.com/2011/10/ciasto-z-dyni.html

Rika smacznego ogórka, więcej nie napiszę bo Pit sam butelkę trzyma:P

Paulinka jak nie znasz polskiego to jest coś takiego jak słownik! Albo jakiś podręcznik do nauki j. polskiego!

13 lata 2 miesiąc temu #222831 przez paulinka
MASUSKA hhhahha no wiem wiem ze takie cos istnieje :cheer:

13 lata 2 miesiąc temu #222832 przez paulinka
wracajac do nk ,to w sumie moze bym zalozyla,ale po co zaloze bez zdjec??????? nie nie glupe by to bylo

13 lata 2 miesiąc temu #222868 przez hoborr
Różyczko - widziałam ten reportaż z tą dziewczynką. Ale ja od razu przełączam TV bo potem nie mogę spać w nocy. Następne szczepienie mamy 9 listopada. To juz ostatnia na razie dawka PENTAKISNU. Wtedy zapytam dokładnie jeszcze o te szczepienia....

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka