BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #222093 przez różyczka
A jak Ty zrobiłas te zdjecia?
ide sie zarejestrowac na tą pokazywarke.pl bo to super sprawa :)

chleb spróbowałyśmy własnie, mmmmmmm niebo w gebie choc to zwykły pszenny ale chrupiaca skóra trzaskajaca pod nozem to jest to! :P
ja osobiscie wolę chebek zytni na zakwasie z róznymi ziarnami :)
a Twoja sis jaki piecze?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #222094 przez olka1730
Aniu dziekuje za podpowiedz,uspokoilam sie moze dadza mu cos na wyciszenie bo stresuje sie bardzo tym szczepieniem,chodzi mi glownie o weterynarza ;) aby go nie zaatakowal,ostatnio rok temu jak bylam na szczepieniu facet jak mu dawal zastrzyk to powiedzial ze wiecej bez obrozy nie zaszczepi bo ugryzie i mnie i jego :( ...na spacery przyznaje nie wychodzimy,mi brakuje czasu a corka hmmm trzeba by było pogonić w koncu jej pies ;) psiak biega luźno wyłącznie po podwórko.Dzieciakom co przychodza do corki nic nie zrobi,powacha i olewa obecnosc gorzej jakby zaczely go tulic,albo dokuczac odrazu ustawi je.Ja obserwuje i widze ze jak mu sie kark stawia znaczy sie ostrzega i odrazu psa zabieram po co stresowac i jego i goscia,zreszta wogole wole go od gosci izolowac,ja mu tam nie ufam :angry: do pokoju gdzie mały ma zakaz wstepu,nie wchodzi i slucha lezy na korytarzu albo w progu pokoju sie legnie ;) juz dalam mu powachac malego,zeby wiedzial ze ktos tam placze,rusza sie i ze jest to ktos nowy w domu.
Przyznaje sie do mojego meza duuuuzo chodzi ludzi,ma taki maly warsztacik po pracy,elektronika sie zajmuje i wiesz duuzo rzeczy nam ginelo z garazu,a moj maz to taki troche malo uporzadkowany :angry: ...i po czasie w koncu orientowal sie ze pewnie ktos zwinnal,dochodzilo do tego ze ja wychodzac z garazu natchnelam sie z dwa razy na faceta pytam co pan tu szuka a on ze maz mu kazal cos przyniesc i polozyc pod garaz,ja pytam meza a on ze pierwsze slyszy....a teraz juz wiedza ze pies i malo kto wejdzie...dziewczyny wy sie smiejcie ale nawet pranie mi raz zakosili,zwiesilam z linki i zostawialam w garazu i kurcze bluzy firmowe dwie poszly :angry:
Rozyczko pamietam tylko pod koniec ze pisalas juz po porodzie ze psiak pogryzł Oliwke i na ciebie sie warknął

13 lata 2 miesiąc temu #222097 przez olka1730
masuska Piter słodycz,a domek suuuper

13 lata 2 miesiąc temu #222099 przez Rika
Ewitkun ja zaszłam w drugą ciążę od razu po urodzeniu dziecka no może jakoś 3 miesiące po... i karmiłam straszą do końca 8 miesiąca. Przez ten cały czas karmiłam piersią.

Lucy ładnie wyglądałaś :) gratulujemy i szczęścia życzymy :)

Różyczko ja zawsze uzywam tych farb z joanny lub londa no i czasem z garniera

Aniaw i dla Dominika też wszystkiego naj :)

Takajedna moja Ola śpi na poduszce od początku.

Aniaw ja jeszcze się z nimi dwiema nudzę czasem :D

Oo muszę uciekać...

13 lata 2 miesiąc temu #222100 przez masuska
Różyczko mam taką opcję w aparacie jak zdjęcia panoramiczne i z 3 zdjęć automatycznie łączy w jedno:) fajna zabawa:)

A siostra to robi razowy z ziarnami i ze śliwką, jak ja kocham chleb ze śliwką. A tak dodam jeszcze od siebie że ja nie pamiętam kiedy jadłam białe pieczywo... Ciągle wcinam sucharki typu wasa.
Pogadam z Monką żeby mi przepis dała to Ci podeślę:)

13 lata 2 miesiąc temu #222104 przez olka1730
Lucy gratulacje na nowej drodze życia :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #222105 przez masuska
DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY:)

z tą pokazywarką jest fajnie bo później możba usuwać fotki i nie trzeba grzebać na forum gdzie się jakieś zdjęcie dało:)

Ewi wysłałam Ci priwa.

Różyczko Tobie też ostatnio z linkami. ?Widziała?

Dziś Pit ma pieluchę mrki Dada, rozm 3 i wiecie, bardzo mi się podobają, są miekkie i takie jakieś przyjemne. Chyba jak skończę Huggiesy to przejdziemy na Dady, a i dady 3 sa wieksze od huggisów 3, a mniejsze od pampków.

13 lata 2 miesiąc temu #222112 przez różyczka
masuska napisał:

Różyczko mam taką opcję w aparacie jak zdjęcia panoramiczne i z 3 zdjęć automatycznie łączy w jedno:) fajna zabawa:)

A siostra to robi razowy z ziarnami i ze śliwką, jak ja kocham chleb ze śliwką. A tak dodam jeszcze od siebie że ja nie pamiętam kiedy jadłam białe pieczywo... Ciągle wcinam sucharki typu wasa.
Pogadam z Monką żeby mi przepis dała to Ci podeślę:)

oooo! super :)
a Piotrek jakby w jakiś okopach ehhe :laugh: w koncu wojskowy X-lander w łaty maskujące zoobowiązuje :)

kurde ja białe jem rzadko ale teraz zjadłam już pół bochenka :blush: pajda po pajdzie, jeszcze ciepły z dźemikiem...
no po nocy jestem głodna jak wilk :laugh: za to Młoda jakby wieksza sie wydaje zawsze rano hahaha

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #222115 przez różyczka
Ach tak Magda sorry, widziałam, wykasowałam, tylko zapomniałam podziękować :blush:
dziękuje Ci ślicznie :kiss:

Kurde a na Bianke te 3 DADA za małe :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #222126 przez ewitkun
Rika czyli jest możliwe jupppppppppi :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #222130 przez różyczka
Masuska zalogowałam sie na pokazywarce i bladego pojecia nie mam jak tam sie dodaje fotki :pinch:
pomożesz?

13 lata 2 miesiąc temu #222138 przez ewitkun
masuska wysłałąm dziękuję :)

13 lata 2 miesiąc temu #222165 przez hoborr
Co jak co ale nowej lipcóweczki to się nie spodziewałam zastać po jednym dniu nieobecności! Witaj EWITKUN!

Nie nadrobiłam was Kochane koleżanki za bardzo bo nie mam jak:) Adolina dziś grasuje! Mały kochany rozbójnik:) POtem mam korki i musze chatę ogarnąć!

Jedynie w oczy żuciła mi się LUCCY! GRATULACJE!!

13 lata 2 miesiąc temu #222175 przez hoborr
Masuska - zarąbiste te zdjęcia! :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #222182 przez masuska
No to niezłą pupkę ma Bianka, jak 3ki n ie pasują:) Mnie się podobają, ale Huggiesów mam zapas chyba do grudnia:P mam 3 paczki po 100 sztuk:P

Różyczko
dobre spostrzeżenie z tym wózkiem, mógłby mój kochany synek zając się czymś konkretnym w przyszłości i cieszyłabym się bardzo gdyby był np. generałem:P hehe

Ewi jeszcze Dziś będziecie widnieć w Lipcowej Tabelce:)

Różyczko obsługa pokazywarki jest prosta, postaram się streścić:
1. Jak się zalogujesz to po prawej na górze masz coś takiego jak "Moje strony" - klikasz.
2. Jak się otworzy to znów po prawej, ale już niżej niż wcześniej masz "Dodaj nową stronę" - klikasz
3. Otwiera się kolejna i możesz wpisać w okienku treść i formatować jak na forum. Poniżej okienka jest "dodaj zdjęcie" - klikasz. Wybierasz przeglądaj i dodajesz fotkę.
4. Jak będziesz klikać kilka razy "Dodaj zdjęcie" To będziesz mogła dodawać ich więcej.
5. Po zakończeniu klikasz na "gotowe" na dole strony - przechodzi do podglądu strony
6.Musisz koniecznie kliknąć na "Publikuj stronę" i gotowe!
7. Ostatnia storna na którą przejdzie to linki, kopiuj całość z "kod linka na forum i wklejaj nam:)
Jak wejdziesz znów w "moje strony" to możesz usuwać, lub edytować te której już stworzyłaś. Powodzenia!

Wsio:)

Ewi, jaki słodziak:) Hehe podręczę Was dziewczyny, a dodam później bo idę dynie robić i ciasto:)

A przyszła mi kolejna paczka z bebilonu z mlekiem następnym i książką i śliniakiem:) Jak ja kocham próbki:)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka