BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #221887 przez olka1730
ewitkun kurcze troche drogie

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #221888 przez olka1730
ewitkun ale fakt czas pomyśleć o gryzaku jakimś,pomysł trafiony :)

13 lata 2 miesiąc temu #221891 przez ewitkun
nooooooooo drogie za te pieniądze można mieć kilka zwykłych, ale podobno dla takich 3 miesięcznych maleństw są super ze względu na przyjazne, wąskie kształty dla ich małych buziek więc jeszcze się waham...

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221893 przez ewitkun
olka mój mały ciągle pcha paluchy do buzi mimo iż smoka też lubi ale zabawka to zabawka, będzie stymulował się do brania czegoś do rączki i wgryzania się. a niedługo może zacząć ząbkować bo akurat zęby są dziedziczone genetycznie a mój mąż miał pierwszego po 3 miesiącu....

13 lata 2 miesiąc temu #221903 przez olka1730
Masz racje czasami warto zainwestować,kupic jedna a rozwojową niz 4 byle jakie.Szybko te zeby mu wychodziły :ohmy:

13 lata 2 miesiąc temu #221906 przez olka1730
Ja dzis w koncu :P kupiłam ksiazke album dla malucha....zawsze chcialam kupic,ae jakos ciagle mi schodziło...siostra sie smiała ostatnio ze pierwsze zeby dostanie a Ja jeszcze nie kupie.... :angry: Dziewczyny bawicie sie w takie albumy???

13 lata 2 miesiąc temu #221909 przez olka1730
Album mojego dziecka Chłopiec Mendenhall Elle.........Kupiłam taką ksiązkę :)

13 lata 2 miesiąc temu #221910 przez Rika
Oposek dużo zdrówka życzę :) fajnie że jesteście już w domu.

A to jak żyją ludzie już państwa nie obchodzi bo po co mają sobie problem robić...

Dorotas bo jak się zamawia to trzeba czytać stronę "o mnie" tam zwykle jest wszystko napisane.

Lucy takiej to dobrze...

Różyczko ja zawsze sama kombinuję z włosami. Byłam 2 razy w życiu u fryzjera i dwa razy w życiu spaprał robotę i mnie zawiódł więc obcinam włosy sama, maluję sama i sama o nie dbam i już nigdy przenigdy do fryzjera nie pójdę.
Pierwszy raz to było jak szłam do koleżanki na wesele i zrobiła mi baba taką fryzurę że nawet nie zdążyłam dojść do domu a już jej nie było :angry: a poza tym poprzypalała mi uszy lokówką :angry:

Drugi raz to było jak miałam fryzurę na ślub mój., Ja mówię że welon chciałabym żeby był pod kokiem bo nad kokiem mi się nie podoba to mi taką fryzę zrobiła że ani pod kokiem się nie dało go założyć ani nad :ohmy: poza tym mam wysokie czoło i prosiłam żeby grzywkę jednak odrobinę na nie zaciągnąć a ona mi ciągle ją do góry brała :ohmy: jak tylko dojechałam do domu to zepsułam to wszystko i sama zrobiłam sobie fryz po swojemu :)

Aniaw ja też jestem za środkową Polską :) ale nie obrazę się jak Różyczka zaprosi nas do siebie nad morze :)

Różyczko lepiej mieć włosy pod kolor brudnego śniegu niż osikanego :D

Jakiej farby użyłaś?

Może listonosza nowego zatrudnili. u nas raz debil włożył listy w bramę bo mu się nie chciało na podwórko wchodzić a tam rachunki były i zaczął deszcz lać :huh:

Różyczko pieprzysz makaron??? :lol: ja uwielbiam makarony pod każdą postacią i staram się unikać ziemniaków, a właściwie nie staram się tylko ich unikam bo nie bardzo za nimi przepadam :)

Ewitkun witamy :)

Aska spoko, ja nie piekę ciast :) robię wszystkie takie, które można zrobić bez pieczenia :D

Ha ha ha Różyczko a czemu do mnie wpisowe? :)

Dziewczyny to po makaronach się tyje???

Jak będziecie je jeść rozważnie to nie przytyjecie a schudniecie :) słyszałyście o diecie rozdzielczej??? No!

Rany jak można tyle naskrobać w jeden wieczór???

Do jutra baby :) a ja jutro muszę jeszcze pojeździć po urzędach... :dry: uwielbiam to... :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #221914 przez ewitkun
www.burak.pl/produkt/album-mojego-dziecka-chlopiec-6/
mam taki album ale dopiero w piątek zaczęłam wypisywać i wybierać zdjęcia :)

13 lata 2 miesiąc temu #221916 przez olka1730
ewitkunkupiłam właśnie ta samą książkę :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #221917 przez ewitkun
Rika widzę, że masz swoje kobietki rok po roku :)
My z mężem pracujemy teraz nad Zosią, karmię piersią więc pewnie szanse są znikome ale co tam :) a ile facet ma z tego radości hihihihihih

13 lata 2 miesiąc temu #221922 przez ewitkun
fajny ten album jest, tylko trzeba usiąść i zabrać się za niego, powklejać zdjęcia, odcisnąć stopę a po latach będzie co wspominać ze łzami w oczach...
wczoraj w 3 miesięcznicę oglądałam zdjęcia z pierwszych dni życia Antka i się poryczałam jaka to kruszynka była a teraz chłop że ho ho :)

no nic zmykam do łóżka bo mąż chyba nie może beze mnie zasnąć kręci się i wierci :D a i ssak obudzi się o 3.00 na cycola.
nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogę z wami popisać, a jeśli któraś jeszcze będzie z Warszawy to chyba zsikam się z radości :)

13 lata 2 miesiąc temu #221924 przez olka1730
ewitkun...życzę powodzenia w działaniach ;) Ja juz na dzisiaj zmykam.Dobranoc

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221937 przez Lucy
Hey moje kochane :)

Ola byla bardzo grzeczna w podrozy tzn.spala,niestety bylismy dopiero na 11-ta w domu,bo musielismy przekimac w motelu "Mąż" nie dał rady

Za to wczoraj Ola bardzo plakala,nie moglismy jej uspokoic nawet kapiel nie pomogla :( bidulka wie ze nie jest w swoim domku

Wrzuce fote :woohoo:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zauwazcie ze we wlosach mam frezje a bukiet z roz,moj slubny zostal w domu ;) maz musial kupic nowy :side:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #221939 przez różyczka
kurde Asia mam nadzieje, ze sie nie obrazilaś na mnie za ten tekst wczorajszy? bo teraz wchodze...patrze a wieczorem całkiem zniknęłas...

Rika no jak to dlaczego na Twoje konto wpisowe? :laugh: no jakos ta łazienke musisz wykonczyc, co nie? a i kozaki by sie przydały :)
widzisz jak ja tu dbam o Twoje interesy?
a co do włosów: najpierw kupiłam na odrosty bo ogólnie nosze blond ostatnio ale odrost ejst ciemniejszy - rozjasniacz Syoss sredni - no i to byl ten kurczak, potem na to dalam Casting loreala bo nie chciałam tylko nadać inny odcień i zrobic czymsc delikatniejszym a ten casting jest bez amoniaku no i wyszły siwe a na to pojechałam garnierem bardzo bardzo jasny blond -ale na pudełku byl taki złocisty odcień bo chciałam zneutralizowac te siwe a wyszły...jeszcze bardziej siwe q...wa mać :angry:

no i juz sama nie wiem czy lepiej brudny czy osikany snieg miec na głowie wiesz..... :side:

a z tymi makaronami to chodzilo Ci o niełączenie weglowodanów z miesem np.?

Ewitkun - fajne te gryzaki ale rzeczywiscie drogie jak diabli.
A ksiązki super naprawde, juz sobie wyszukałam dla dziewczynki :)

ewitkun załóż suwaczek :)

wstawiłąm wieczorem ciasto na chleb, teraz je zagniotłam i rośnie :lol: ide popatrzeć na moj sliczny bochenek :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka