- Otrzymane podziękowania: 1
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to jak żyją ludzie już państwa nie obchodzi bo po co mają sobie problem robić...
Dorotas bo jak się zamawia to trzeba czytać stronę "o mnie" tam zwykle jest wszystko napisane.
Lucy takiej to dobrze...
Różyczko ja zawsze sama kombinuję z włosami. Byłam 2 razy w życiu u fryzjera i dwa razy w życiu spaprał robotę i mnie zawiódł więc obcinam włosy sama, maluję sama i sama o nie dbam i już nigdy przenigdy do fryzjera nie pójdę.
Pierwszy raz to było jak szłam do koleżanki na wesele i zrobiła mi baba taką fryzurę że nawet nie zdążyłam dojść do domu a już jej nie było a poza tym poprzypalała mi uszy lokówką
Drugi raz to było jak miałam fryzurę na ślub mój., Ja mówię że welon chciałabym żeby był pod kokiem bo nad kokiem mi się nie podoba to mi taką fryzę zrobiła że ani pod kokiem się nie dało go założyć ani nad poza tym mam wysokie czoło i prosiłam żeby grzywkę jednak odrobinę na nie zaciągnąć a ona mi ciągle ją do góry brała jak tylko dojechałam do domu to zepsułam to wszystko i sama zrobiłam sobie fryz po swojemu
Aniaw ja też jestem za środkową Polską ale nie obrazę się jak Różyczka zaprosi nas do siebie nad morze
Różyczko lepiej mieć włosy pod kolor brudnego śniegu niż osikanego
Jakiej farby użyłaś?
Może listonosza nowego zatrudnili. u nas raz debil włożył listy w bramę bo mu się nie chciało na podwórko wchodzić a tam rachunki były i zaczął deszcz lać
Różyczko pieprzysz makaron??? ja uwielbiam makarony pod każdą postacią i staram się unikać ziemniaków, a właściwie nie staram się tylko ich unikam bo nie bardzo za nimi przepadam
Ewitkun witamy
Aska spoko, ja nie piekę ciast robię wszystkie takie, które można zrobić bez pieczenia
Ha ha ha Różyczko a czemu do mnie wpisowe?
Dziewczyny to po makaronach się tyje???
Jak będziecie je jeść rozważnie to nie przytyjecie a schudniecie słyszałyście o diecie rozdzielczej??? No!
Rany jak można tyle naskrobać w jeden wieczór???
Do jutra baby a ja jutro muszę jeszcze pojeździć po urzędach... uwielbiam to...
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
mam taki album ale dopiero w piątek zaczęłam wypisywać i wybierać zdjęcia
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
My z mężem pracujemy teraz nad Zosią, karmię piersią więc pewnie szanse są znikome ale co tam a ile facet ma z tego radości hihihihihih
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
wczoraj w 3 miesięcznicę oglądałam zdjęcia z pierwszych dni życia Antka i się poryczałam jaka to kruszynka była a teraz chłop że ho ho
no nic zmykam do łóżka bo mąż chyba nie może beze mnie zasnąć kręci się i wierci a i ssak obudzi się o 3.00 na cycola.
nawet nie wiecie jak się cieszę, że mogę z wami popisać, a jeśli któraś jeszcze będzie z Warszawy to chyba zsikam się z radości
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Ola byla bardzo grzeczna w podrozy tzn.spala,niestety bylismy dopiero na 11-ta w domu,bo musielismy przekimac w motelu "Mąż" nie dał rady
Za to wczoraj Ola bardzo plakala,nie moglismy jej uspokoic nawet kapiel nie pomogla bidulka wie ze nie jest w swoim domku
Wrzuce fote
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Zauwazcie ze we wlosach mam frezje a bukiet z roz,moj slubny zostal w domu maz musial kupic nowy
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Rika no jak to dlaczego na Twoje konto wpisowe? no jakos ta łazienke musisz wykonczyc, co nie? a i kozaki by sie przydały
widzisz jak ja tu dbam o Twoje interesy?
a co do włosów: najpierw kupiłam na odrosty bo ogólnie nosze blond ostatnio ale odrost ejst ciemniejszy - rozjasniacz Syoss sredni - no i to byl ten kurczak, potem na to dalam Casting loreala bo nie chciałam tylko nadać inny odcień i zrobic czymsc delikatniejszym a ten casting jest bez amoniaku no i wyszły siwe a na to pojechałam garnierem bardzo bardzo jasny blond -ale na pudełku byl taki złocisty odcień bo chciałam zneutralizowac te siwe a wyszły...jeszcze bardziej siwe q...wa mać
no i juz sama nie wiem czy lepiej brudny czy osikany snieg miec na głowie wiesz.....
a z tymi makaronami to chodzilo Ci o niełączenie weglowodanów z miesem np.?
Ewitkun - fajne te gryzaki ale rzeczywiscie drogie jak diabli.
A ksiązki super naprawde, juz sobie wyszukałam dla dziewczynki
ewitkun załóż suwaczek
wstawiłąm wieczorem ciasto na chleb, teraz je zagniotłam i rośnie ide popatrzeć na moj sliczny bochenek
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...