BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #221262 przez hoborr
Dziewczyny ADOLINA ZJADŁA 100ml z butli - od teściowej. Ja byłam w szkole.. Teściowa kupiła w aptece jakąś butelke z gumowym smoczkiem za 4,50zł i zjadła. Siedziałam jak na szczudłach na zajęciach a tu sms że zjadła - normalnie się cieszę jak dziecko! Najwyraźniej butla jej nie podchodzi z Aventu...

I wybaczę jej że zrobiła przed 4 pobudkę i nie dało rady się wyspać - bo kocham mojego małaego DZIUBASKA nad zycie!!!

BUZIOLKI!! :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221341 przez masuska
Ech, jutro będzie rok jak zdałam :P test ciążowy:)

Tak sobie właśnie umyśliłam, że nam tak szybko wyszło, bo tam w gwiazdach było zapisane, bo musiałam WAS moje KOCHANE DZIEWCZĘTA poznać:) ale podliz:P

Hoborrku gratulacje:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 miesiąc temu #221349 przez Rika
Masuska heh ja swój test zrobiłam dopiero w lutym :) 13 chyba na 2 dni przed moimi urodzinami :D ale to było po porządnym kopniaku od Oli, bo test był tylko potwierdzeniem i żebym z niczym nie szła do lekarza :D

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221360 przez aska27
Rika napisał:

Masuska heh ja swój test zrobiłam dopiero w lutym :) 13 chyba na 2 dni przed moimi urodzinami :D ale to było po porządnym kopniaku od Oli, bo test był tylko potwierdzeniem i żebym z niczym nie szła do lekarza :D

Rika dopiero w lutym do lekarza poszłaś? Łooooł :cheer:

Masuska zobacz jak ten rok szybko minął :) w zeszłym roku o tej porze oj działo się :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Przypominam o filmie, 21.50 TVN

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221371 przez aska27
podzielę się jeszcze nową fotką :) oto Mikołaj dzisiaj po kąpieli :

Różyczko wielka prośba do Ciebie o zdjęcia Bianki ..na NK nie wstawiasz,a na forum bardzo rzadko... jeśli to nie problem... to poproszę ;)
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #221377 przez hoborr
Asia po co miała Marika iść do lekarza wcześniej jak nie wiedziała że w ciąży:)!

A co do MIkusia to joł! :silly:

Rika moja mam urodziła sie 15 lutego:)

Forum wygasło ... ale chyba telko na łekend:)!

13 lata 2 miesiąc temu #221379 przez aska27
Hoborrku jak to nie wiedziąła,ze jest w ciąży?? W lutym?? No pytam,bo tego nie rozumiem.

No fakt, cicho tutaj :(

13 lata 2 miesiąc temu #221382 przez aniaw
Asiu przede wszystkim gratulacje , ech już 3 mce :kiss:

Rika a gdzie masz butki z zeszłego roku? :ohmy:
Ładne rzeczy, że tyle ciuszków ostatnio sobie nakupiłaś zamiast butków jak teraz taki ziąb a musisz dbać o siebie, żeby dziewczynkami się zajmować :)
Ale Tobie nagadałam co, poczułam się staro ;)
A tak serio to mam nadzieję, że jakoś się wreszcie odkujecie, żeby pieniążków już nie brakowało (ja niestety też teraz liczę każdy grosz :( ).
A jakby co to pamiętaj, że zawsze możemy zrobic zrzutkę i jako psiapsióły z lipca kupimy Tobie jakieś butki :laugh: Prawda dziewczyny????
A z tym autkiem niezła historia, dobrze, że tylko tak groźnie to wygladało ;)

A ja w sodę o świcie naszykowałam siebie, Dominiczka przygotowałam wszystko Szymonowi, żeby siostra z nim została, mój m umawiał się w pracy, że przyjedzie później bo trzeba było zrobić badanie krwi Małemu i poszedł po auto i wrócił za chwilę i dupka blada z wyjazdem bo nie odpaliło :( A akumulator nowy kupowany w zeszłym roku. Wczoraj ładował się cały dzień i auto ruszyło ale znów trzeba zawieźć go do mechanika ;)

Masuska niezła historia z autem blondyneczko :laugh:
A wypad nad morze fajoska sprawa :)

Hoborr super, że Adusia zjadła zbuteleczki i teściowa nawet na coś się przydała :blink:

Różyczko a co tam u Ciebie milczku? :) Były zakupy? :)

13 lata 2 miesiąc temu #221384 przez aniaw
Aska Mikołaj jak zwykle słodziak :)
A nasza Rika późno dowiedziała się o drugiej ciąży i stąd ta lutowa wizyta dopiero.

Rika a co znaczy: "Gdzie chcecie się spotkać???"
Tzn, że Ty z nami się nie spotkasz???
No weź nie bądź taka ;) :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #221403 przez aniaw
Oposku a co tam u Was?
Nie wiem czy nie przegapiłam czy nadal w szpitalu jesteście czy już w domku?

13 lata 2 miesiąc temu #221444 przez różyczka
aska27 napisał:

Hoborrku jak to nie wiedziąła,ze jest w ciąży?? W lutym?? No pytam,bo tego nie rozumiem.

No Aska nie pamiętasz jak to było? :laugh: przeciez Rika tyle razy tu o tym pisala :)
mam nadzieje, ze sie nie obrazi jak opowiem jeszcze raz tą historie:
Rika była świezo upieczona mamusią (lipiec 2010- Zuzanna)no i karmila piersią, nie zakładała, ze może zajść w ciąże niedługo po porodzie ale "los" chcial inaczej :) Rika wielokrotnie pisala, ze karmienie piersią nie jest gwarancją, że owulacja jest wstrzymana. Choc czasami przy karmieniu piersią rzeczywiscie przez wiele m-cy moze jej nie być.
No wiec byla juz w drugiej ciązy nie wiedząc, ze jest. Dopiero jak Ola w brzuszku zaczęła fikać koziołki to Rika sie skapnęła, ze to chyba nie burczenie żołądka :blink: Poszła do gina a tam 20 tydzień drugiej ciązy :lol: ot! i cala historia :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #221458 przez różyczka
No a ja cudowny dzień dziś mialam :)
i zakupki w koncu poczyniłam i spedzilam fajnie czas z moimi dziolchami :)
i czytałam Was po poludniu jakos ale oczywiscie nie pamietam wszystkiego :blush:
-tylko, ze Hoborkowa Adusia wypiła od tesciowej mleko z butelki za 4,5 :laugh: superrr :)
i że Masuska bawila sie wczoraj w doktora z swoim małżonem :blink: zazdraszczam...

no wlasnie Oposku wyszliscie?

Acha Asia ja jakos nie mam chęci do dodawania zdjec na Nk...wybacz
za to Twój synek super wyszedl na zdeciach jak zwykle :)
jaki masz aparat?

Aniu to kurde zimą możecie mieć klopoty z odpaleniem :dry:

13 lata 2 miesiąc temu #221461 przez różyczka
O jezuuu FILM!!!! lece :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #221462 przez aska27
różyczka napisał:

aska27 napisał:

No Aska nie pamiętasz jak to było? :laugh: przeciez Rika tyle razy tu o tym pisala :)
mam nadzieje, ze sie nie obrazi jak opowiem jeszcze raz tą historie:
Rika była świezo upieczona mamusią (lipiec 2010- Zuzanna)no i karmila piersią, nie zakładała, ze może zajść w ciąże niedługo po porodzie ale "los" chcial inaczej :) Rika wielokrotnie pisala, ze karmienie piersią nie jest gwarancją, że owulacja jest wstrzymana. Choc czasami przy karmieniu piersią rzeczywiscie przez wiele m-cy moze jej nie być.
No wiec byla juz w drugiej ciązy nie wiedząc, ze jest. Dopiero jak Ola w brzuszku zaczęła fikać koziołki to Rika sie skapnęła, ze to chyba nie burczenie żołądka :blink: Poszła do gina a tam 20 tydzień drugiej ciązy :lol: ot! i cala historia :lol:

aaaaa... takie buty! :) a to nie wiedziałam ...

Różyczko nasz aparat to:
www.optyczne.pl/714-Kodak_EasyShare_Z101...fikacja_aparatu.html

taki sobie!

idę na film :)

13 lata 2 miesiąc temu #221472 przez Rika
ja tylko na chwilę bo film oglądam i mama przyjechała :)

Aska ja o ciąży dowiedziałam się bo mnie Ola kopnęła a wcześniej jakieś ruchy czułam ale myślałam że to GAZY czy co :D :D i jak dostałam kopa to poszłam po test i od razu do lekarza a jak test pokazał dwie krechy to wiedziałam że nie będzie to ok 5 tydzień :)

Aniaw no nie wiem jak to ze spotkaniem wyjdzie bo mąż pracuje a ja z dwiema dziewczynami raczej nie dam rady sama jechać gdzieś samochodem dalej niż 50 km.

A buty z tamtego roku są zniszczone i przemakają więc nie ma sensu... a zresztą mąż chyba je nawet spalił :dry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka