- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mikołajowi co chwilę czyszczę, myje mały brudas
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
ja bym walnęła takiego focha, ze juz nigdy wiecej taka wpadka że nie ma prezentu by mu sie nie zdarzyła
ale widać, ze u Twojego meża to nie sa wpadki wcale tylko ten typ tak ma.
Proponuje swoja metodę przypominania juz 1-2 m-ce wczesniej o tym,ze zbiliża się jakas okazja i infornowania go, ze chciałabyś dostać to czy tamto :)ja tak robie zawsze z humorem i uśmiechem i mąż nie ma szansy zapomnieć heheh a i ja zawsze dostane to co chce i nie ma opcji wpadki prezentowej
niektórzy faceci nic nie wymyślą sami, sa zagubieni i nie ma co liczyc na niespodzianke z ich strony...
ale szokuje mnie to,ze on widzi na pewno, ze jest Ci przykro i nic mu to nie przeszkadza
no mnie byłoby bardzo przykro
niestety mam dwie bliskie kobietki w swoim otoczeniu, których faceci tez tak robią i nie moge na to patrzec dosłownie one tez sie zawsze staraja, kupuja im, robią niepsodxianki a Ci...ech szkoda gadac
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Ania a gdzie ten wykład o anastezjologi?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska no nie załamuj mnie i Ty tak ze stoickim spokojem to przyjmujesz?
ja bym walnęła takiego focha, ze juz nigdy wiecej taka wpadka że nie ma prezentu by mu sie nie zdarzyła
ale widać, ze u Twojego meża to nie sa wpadki wcale tylko ten typ tak ma.
Proponuje swoja metodę przypominania juz 1-2 m-ce wczesniej o tym,ze zbiliża się jakas okazja i infornowania go, ze chciałabyś dostać to czy tamto :)ja tak robie zawsze z humorem i uśmiechem i mąż nie ma szansy zapomnieć heheh a i ja zawsze dostane to co chce i nie ma opcji wpadki prezentowej
niektórzy faceci nic nie wymyślą sami, sa zagubieni i nie ma co liczyc na niespodzianke z ich strony...
ale szokuje mnie to,ze on widzi na pewno, ze jest Ci przykro i nic mu to nie przeszkadza
no mnie byłoby bardzo przykro
niestety mam dwie bliskie kobietki w swoim otoczeniu, których faceci tez tak robią i nie moge na to patrzec dosłownie one tez sie zawsze staraja, kupuja im, robią niepsodxianki a Ci...ech szkoda gadac
Różyczko Twoja metoda jest chyba.. tzn na pewno najlepsza aaa...niedawno powiedzałam mu o zegarku poprzypominam troszeczkę a miałam wyrzuty sumienia, bo chciałam czekać na cud ,ze sam pomyśli, ale bym się niedoczekała Spróbujemy "po Twojemu"
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
Aśka Piterek zawsze ma między paluchami jakieś paproszki, jakby materiał się jakiś pylił. Szczególnie jak jest w welurowych dresach.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Teraz na chwilkę weszłam ale zaraz muszę pojeździć po urzędach więc nie bardzo mam czas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Różyczko często urządzane są konferencje dla lekarzy weterynarii i dziś jest taki wykład właśnie tylko nie wiem czy na niego zdążę bo to na drugim końcu stolicy
Mój M nigdy nie zapomina o różnych uroczystościach, okazjach, prezentach, niespodziankach
Ale wiecie ja zawsze zapominam Głupio mi czasem tak, że nie wiem, ale staram sobie już wpisywać wszystko w komórkę i przypomnienia i staram się słuchać wcześniej mojego M jak mówi co chciałby itd ale nie zawsze mi to wychodzi
Wiecie właśnie przegladam książeczki zdrowia moich chłopaków i Dominiś waży 6,600kg w 4mcu a wiecie w jakim wieku tyle ważył Szymon? Jak miał 7tyg matko nie do uwierzenia jaki z niego pulpet był Gdy miał 4 mce ważył 8200
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Szymek o wiele więcej ważył.. no ,ale skoro już większy od Dominika się urodził
Rika też jestem ciekawa..dlaczego na placku napisałaś "ogórek" ?
Masuska też próbowałam ruzyszć mojego męża sumienie..ale nic to nie dało..jak nie zrozumiał, tak nie rozumie Będę Mikołaja uczyć ..tego czego mojemu mężowi za młodu nie wpojono...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aska ale oni włąśnie przy urodzeniu ważyli tyle samo 3,600kg Mój ma czyste łapki, ale za to masakrycznie szybko rosną mu paznokietki
Czyżby więc Szymek był większą Głodomorrą? A moze to geny...
Oj, paznokietki obcinam bardzo często..staram się pilnować,Mikoąj szybko się po buzi podrapie szkoda,ze mi tak szybko nie rosną
Wczoraj Mikołajkowi kupiłam fajne spodnie, ocieplane, w sam raz na chłodne dni pod kurtkę :
w komplecie była bluzka i czapka..co widać ale ja i tak jeszcze zawsze zkładam body ..a cena hmm..30zł a dokładnie 29,99 i do tego sweterek za 19,90:
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Asia ale fajne ciuszki:) A co do faceta to ja bym najnormalniej w świecie powiedziała że bardzo bym chciała dostać jakiś prezent. I że zrobiłby mi wielką przyjemność taką niespodzianką. A najlepiej to powiedz co chcesz dostać np. pod choinkę My z mężem zawsze umawialiśmy się za jaką mniej więcej kasę żeby było sprawiedliwie. Bo bo głupio by było jak bym dostałą piękną biżuterię a on skarpety:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.superdzidzius.pl/?p=4122&kat=246
a tutaj masz ze spódniczką
www.superdzidzius.pl/?p=4307&kat=246
www.superdzidzius.pl/?p=4304&kat=246
- paulinka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- :D
Dziewczynki plizzzzzzzzz napiszcie o jakim blogu mowicie? Wyczytalam tylko o blogu Rity? Ja uwielbiam czytac blogi ludzi,chcialam nawet sama takiego zrobic ale nie mam pomyslu, uwielbiam blogi dziewczyn z you tuba np nissiax83 super mowi o kosmetykach itp,chcalam znalezc cos o dzieciaczkach ale moze ze dwa znalazlam,
U nas pogoda sie poprawila,mam wolne ,ale cytrynuje sie i mioduje bo umieram:(((((((