BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #220547 przez aska27
aaa Dziewczyny czy wasze maluchy tez mają takie brudne rączki?
Mikołajowi co chwilę czyszczę, myje :) mały brudas :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220551 przez różyczka
Aska no nie załamuj mnie :( i Ty tak ze stoickim spokojem to przyjmujesz?
ja bym walnęła takiego focha, ze juz nigdy wiecej taka wpadka że nie ma prezentu by mu sie nie zdarzyła :angry:
ale widać, ze u Twojego meża to nie sa wpadki wcale tylko ten typ tak ma.
Proponuje swoja metodę przypominania juz 1-2 m-ce wczesniej o tym,ze zbiliża się jakas okazja i infornowania go, ze chciałabyś dostać to czy tamto :)ja tak robie zawsze z humorem i uśmiechem i mąż nie ma szansy zapomnieć heheh :laugh: a i ja zawsze dostane to co chce i nie ma opcji wpadki prezentowej :blink:
niektórzy faceci nic nie wymyślą sami, sa zagubieni i nie ma co liczyc na niespodzianke z ich strony...
ale szokuje mnie to,ze on widzi na pewno, ze jest Ci przykro i nic mu to nie przeszkadza :S

no mnie byłoby bardzo przykro :(
niestety mam dwie bliskie kobietki w swoim otoczeniu, których faceci tez tak robią i nie moge na to patrzec dosłownie :( one tez sie zawsze staraja, kupuja im, robią niepsodxianki a Ci...ech szkoda gadac :dry:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #220553 przez aska27
Aniu Dominiś to już duży chłopiec :) no i suoer,że tak ładnie się zachował.... mimo sytuacji ;) Kochaniutki :kiss: :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220555 przez różyczka
Aśka a od czego Mikołaj ma brudne rączki?

Ania a gdzie ten wykład o anastezjologi?

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #220562 przez aska27
różyczka napisał:

Aska no nie załamuj mnie :( i Ty tak ze stoickim spokojem to przyjmujesz?
ja bym walnęła takiego focha, ze juz nigdy wiecej taka wpadka że nie ma prezentu by mu sie nie zdarzyła :angry:
ale widać, ze u Twojego meża to nie sa wpadki wcale tylko ten typ tak ma.
Proponuje swoja metodę przypominania juz 1-2 m-ce wczesniej o tym,ze zbiliża się jakas okazja i infornowania go, ze chciałabyś dostać to czy tamto :)ja tak robie zawsze z humorem i uśmiechem i mąż nie ma szansy zapomnieć heheh :laugh: a i ja zawsze dostane to co chce i nie ma opcji wpadki prezentowej :blink:
niektórzy faceci nic nie wymyślą sami, sa zagubieni i nie ma co liczyc na niespodzianke z ich strony...
ale szokuje mnie to,ze on widzi na pewno, ze jest Ci przykro i nic mu to nie przeszkadza :S

no mnie byłoby bardzo przykro :(
niestety mam dwie bliskie kobietki w swoim otoczeniu, których faceci tez tak robią i nie moge na to patrzec dosłownie :( one tez sie zawsze staraja, kupuja im, robią niepsodxianki a Ci...ech szkoda gadac :dry:

Różyczko Twoja metoda jest chyba.. tzn na pewno najlepsza :) aaa...niedawno powiedzałam mu o zegarku :) :) poprzypominam troszeczkę :blink: a miałam wyrzuty sumienia, bo chciałam czekać na cud ,ze sam pomyśli, ale bym się niedoczekała :blink: Spróbujemy "po Twojemu" :)

13 lata 2 miesiąc temu #220567 przez aska27
No nie mam pojęcia od czego takie brudaśne ma łapki.. :unsure: ale czuwam i pilnuję ,zeby miał je czyste,bo non stop wkłąda je do buzi :)

13 lata 2 miesiąc temu #220588 przez masuska
Mój Małż to często gęsto chce żebym sama sobie coś kupiła, a ja tak tego nie cierpię i tłumacze mu że milo jest jak ktoś chce komuś niespodziankę zrobić, że się stara i wymyśla tak żeby komuś się przyjemnie zrobiło. On mówi że nie ma pomysłu, a ja mu na to że cudowną biżuterię mi kupował, a ja kocham błyskotki, więc zawsze może mnie tym uszczęśliwić. Za miesiąc moje urodziny, nic się nie odzywam na ten temat. Zobaczę czy pamięta. Jak zapomni to maślane oczy i "Jak mogłeś..." Podziała:)

Aśka
Piterek zawsze ma między paluchami jakieś paproszki, jakby materiał się jakiś pylił. Szczególnie jak jest w welurowych dresach.

13 lata 2 miesiąc temu #220591 przez Rika
Różyczko pisz pisz ja wszystko czytam tylko nie zawsze mam czas odpisać ale chyba mnie rozumiesz prawda? :)

Teraz na chwilkę weszłam ale zaraz muszę pojeździć po urzędach :angry: więc nie bardzo mam czas :(

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220599 przez aniaw
No właśnie Aska od czego ma brudne łapeczki?

Różyczko często urządzane są konferencje dla lekarzy weterynarii i dziś jest taki wykład właśnie tylko nie wiem czy na niego zdążę bo to na drugim końcu stolicy ;)

Mój M nigdy nie zapomina o różnych uroczystościach, okazjach, prezentach, niespodziankach :)

Ale wiecie ja zawsze zapominam ;) Głupio mi czasem tak, że nie wiem, ale staram sobie już wpisywać wszystko w komórkę i przypomnienia i staram się słuchać wcześniej mojego M jak mówi co chciałby itd ale nie zawsze mi to wychodzi ;)

Wiecie właśnie przegladam książeczki zdrowia moich chłopaków i Dominiś waży 6,600kg w 4mcu a wiecie w jakim wieku tyle ważył Szymon? Jak miał 7tyg :ohmy: matko nie do uwierzenia jaki z niego pulpet był :lol: Gdy miał 4 mce ważył 8200 :ohmy: :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220629 przez aska27
Aniu tak jak Masuska pisała ... między paluszkami jakiśma zawsze jakiś pyłek, paproszki.. chyba od ciuszków, kocyka.

Szymek o wiele więcej ważył.. no ,ale skoro już większy od Dominika się urodził :blink:

Rika też jestem ciekawa..dlaczego na placku napisałaś "ogórek" ?

Masuska też próbowałam ruzyszć mojego męża sumienie..ale nic to nie dało..jak nie zrozumiał, tak nie rozumie :dry: Będę Mikołaja uczyć ..tego czego mojemu mężowi za młodu nie wpojono... :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #220632 przez aniaw
Aska ale oni włąśnie przy urodzeniu ważyli tyle samo 3,600kg :) Mój ma czyste łapki, ale za to masakrycznie szybko rosną mu paznokietki :P

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #220642 przez aska27
aniaw napisał:

Aska ale oni włąśnie przy urodzeniu ważyli tyle samo 3,600kg :) Mój ma czyste łapki, ale za to masakrycznie szybko rosną mu paznokietki :P

Czyżby więc Szymek był większą Głodomorrą? :) A moze to geny...
Oj, paznokietki obcinam bardzo często..staram się pilnować,Mikoąj szybko się po buzi podrapie :) szkoda,ze mi tak szybko nie rosną :silly:

Wczoraj Mikołajkowi kupiłam fajne spodnie, ocieplane, w sam raz na chłodne dni pod kurtkę :

w komplecie była bluzka i czapka..co widać :) ale ja i tak jeszcze zawsze zkładam body ..a cena hmm..30zł a dokładnie 29,99 ;) i do tego sweterek za 19,90:
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #220666 przez hoborr
A Adzie to paznokcie rosną tak szybko że codziennie obcinam . Tylko raz u jednej raz u drugiej rączki! To wychodzi co 2 dni:) I między paluszkami tez często jej jakieś kołtunki się zbierają... A kiedyś miała pod paznokciem brudek. Nie wiem od czego. Przeciez się w piachu ni e bawiła:) :woohoo:

Asia ale fajne ciuszki:) A co do faceta to ja bym najnormalniej w świecie powiedziała że bardzo bym chciała dostać jakiś prezent. I że zrobiłby mi wielką przyjemność taką niespodzianką. A najlepiej to powiedz co chcesz dostać np. pod choinkę:) My z mężem zawsze umawialiśmy się za jaką mniej więcej kasę żeby było sprawiedliwie. Bo bo głupio by było jak bym dostałą piękną biżuterię a on skarpety:)

13 lata 2 miesiąc temu #220668 przez aska27
Różyczko pytałaś kiedyś o rajstopki .. ja kupuję z fitmy "YO BABY" nie wiem czy te akurat miałaś,ale Mikołajowi służą i nie odciskuje się zadna guma. Jeśli takich nie kupowałaś dla Bianki spróbuj, może akurat będzie ok.

www.superdzidzius.pl/?p=4122&kat=246

a tutaj masz ze spódniczką :laugh:

www.superdzidzius.pl/?p=4307&kat=246
www.superdzidzius.pl/?p=4304&kat=246

13 lata 2 miesiąc temu #220671 przez paulinka
Hej Gwiazdeczki ,nasze mamusie dzielne:))))) Ale ja mila hihihi

Dziewczynki plizzzzzzzzz napiszcie o jakim blogu mowicie? Wyczytalam tylko o blogu Rity? Ja uwielbiam czytac blogi ludzi,chcialam nawet sama takiego zrobic ale nie mam pomyslu, uwielbiam blogi dziewczyn z you tuba np nissiax83 super mowi o kosmetykach itp,chcalam znalezc cos o dzieciaczkach ale moze ze dwa znalazlam,

U nas pogoda sie poprawila,mam wolne ,ale cytrynuje sie i mioduje bo umieram:(((((((

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka