BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223686 przez różyczka
masuska napisał:

Jak ktos szuka kurtek to polecam www.yups.pl/ promocja jest i jeszcze fajne są dodatki, rękawiczki i "kominy"
www.e-yups.pl/ - sklep internetowy.

o cos dla mojej córki :blink: :lol:

masauska a skad Twoj suwaczek wie ile schudłas? :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #223698 przez masuska
bo tam jak się zakłada suwaczek to się podaje "Pin" i później podając pin można aktualizować:)

Bardzo lubię upsa, fajne torebki tam sa np.:
www.e-yups.pl/node/705
i parassol
www.e-yups.pl/node/878

13 lata 2 miesiąc temu #223705 przez różyczka
masuska napisał:

bo tam jak się zakłada suwaczek to się podaje "Pin" i później podając pin można aktualizować:)

Bardzo lubię upsa, fajne torebki tam sa np.:
www.e-yups.pl/node/705
i parassol
www.e-yups.pl/node/878

a ile sie płaci za przesyłke?

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223714 przez masuska
A nie wiem, ja idę dziś do sklepu:) I do dentysty:( brrrrr.

Koszty wysyłki www.e-yups.pl/koszt-i-czas-wysylki

13 lata 2 miesiąc temu #223721 przez różyczka
A dziękuje Ci bardzo, torba śliczna i wiem,ze Oliwii bardzo by sie spodobała, pokaze jej też kurtki, dobrze, ze wypłata już w poniedziałek :)

no a dentysty sadysty współczuje, potrzymam kciuki zeby nie bolało i krótko trwało :blink:
ja tez sie znowu musze umówić :(

znowu szukam inspiracji na ciasto....no to już sie nazywa nałóg :cheer:

a gdzie sie wszystkie mamusie podziały?

13 lata 2 miesiąc temu #223792 przez basba
Cześć Dziewczynki :) Witam z rana :) Heh ja po rejsie po klientach własnie "klapłam" z kawką heh... Dobrze że po południu ktoś mnie zastąpi :lol:

Dzisiaj Antek mnie mega pozytywnie zaskoczył jak odwoziłam go do przedszkola! Nie wiem czy ktoś mu ten pomysł podsunął czy sam to sobie wymyślił(muszę męża spytać)... przed drzwiami do przedszkola się zatrzymał machnął ręką na zawnątrz z tekstem "wyrzucam smutasa" i wszedł uśmiechnięty do przedszkola :laugh: Myślę że rozmowa z panią B.coś dała bo kobieta się uspokoiła... A Antek do niej ostatnio z tekstem podjechał: "wiesz,(oczywiście znowu na "TY") nie lubiłem cie ale juz cie lubie... No i poznaje swojego syna - już nie jest wystraszony i nie boi się wszystkiego jak to było na początku września!

Dziewczyny dobre jesteście z tymi ciastami! Podziwiam normalnie... ale lepiej dajcie jakieś propozycje na obiad :blink:

Różyczko śliczny avatarek :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223804 przez różyczka
Basba dziekuje :)

Masuska a w formie na muffiny mozesz upiec tez np. takie malutkie serniczki:

Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #223811 przez basba
Różyczko... no pieknie te serniczki wyglądają!!!!!! :P Bym sie skusiła na jedne ciacho... ;) Daj przepis... moze kiedyś je upichce :)

13 lata 2 miesiąc temu #223827 przez różyczka
Basba super, ze poukładało się jakoś póki co z tą babką w przedszkolu. A tego 'wyrzucam smutasa" to nie nauczył sie przypadkiem w przedszkolu?

a oto przepis: frittieforno.blogspot.com/2011/10/serniczki-z-zurawina.html

a na obiad ja tez nie wiem co dzisiaj zrobic :dry: pogoda jest do kitu, szaro, buro i nic mi sie nie chce :(

13 lata 2 miesiąc temu #223839 przez hoborr
Dzień dobry!

Was nadrobic - to nielada wyczyn... :kiss:

U nas pogoda piękna. JAk tylko Ada się obudzi idziemy na spacerek. Wy tak z tymi zakupami - ja juz doczekac sie soboty nie mogę. Adę odstawiam do mamy i wyruszam z siostra na zakupy. Nie mam nic na zimę, Adzie tez by sie przydało pare rzeczy. Tak mnie na ciucholandie ciągnie - pogrzebać trochę:)
W centrum handlowym do którego się wybieram mają jakies być wyprzedaże - mam nadzieję że sie obłowie!

Babsa co do obiadku to nie pomogę - bo u nas dziś gołąbki odmrażane z chrzcin - została cała brytfanka :) A ja mam chudą zupę ziemniaczankę z wczoraj:) I wystarczy. Zaczełam jeść banany i nic się nie dzieje. A może Adusia już wyrosła z tych alergii?? :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #223855 przez aniaw
Cześć dziewczynki :)
My wczoraj mieliśmy mega zabiegany dzień bo i rehabilitacja, potem umówiłam się z dwiema babeczkami na wymianę rzeczy i udało mi się też sprzedać kilka swoich a potem do pracy :)
Jak wróciłam to zasnęłam prawie od razu i w nocy 3 pobudki i dziś do 10.30 wylegiwałam się w wyrku :blush:

A Wy jak zwykle o ciastach i takie smakowite zdjęcia, że aż śliniak chyba pożyczę od chłopaków, żeby bluzki nie mieć mokrej :lol:

13 lata 2 miesiąc temu #223857 przez ewitkun
różyczka te serniczki to normalnie jutro zrobię :)
a obiadu nie gotuję mąż wróci gdy Antka już położę :(

a wiecie co mnie spotkało kobiety to są jednak szalone :) ubrałam buty miałam pakować Antola do wózka i na spacer, słyszę pukanie do drzwi a tam.... dwie matrony z dwoma bobasami w wózkach :) wpadły po mnie na spacer hihihhih to się nazywa wyczucie czasu :) fajnie wyglądają trzy mamuśki z wózkami :) budziłyśmy uśmiechy na twarzach przechodniów, trzy rozgadane ze śpiącymi maluchami hihihihi

13 lata 2 miesiąc temu #223858 przez basba
Różyczko a całkiem mozliwe że z samego przedszkola ten pomysł :)
Dzięki za przepis... zaraz zapiszę :)

Ja tak siedzę i myślę i chyba jakąś kieszeń z warzywami w filecie z kurczaka zrobie + ziemniaczki i surówkę. Mam jeszcze żurek z wczoraj więc obiadek jak talala :lol:
Hoborr a na gołąbki to mi smaka zrbiłaś... podzielisz się??? ;)

13 lata 2 miesiąc temu #223864 przez aniaw
Basba niezły madralinek z synka i oby już mu zostało, że chętnie do przedszkola będzie chodził :)
Kurcze schody takie to maaaarzenia :) A kurteczka fajniutka, tylko trochę droga ;)

Hoborr może uda się już Tobie pomału wcaimywac inne rzeczy, bo może Adusia będzie juz je tolerować :) Kurcze niezłą masz siłe woli, że tyle smakołyków dookoła a ty bidulko... ;)

Ewuś fajnie, że masz z kim na spacerki wychodzić, musi to fajniutko wyglądać taki poczet wózkowy :lol: I oby wózek już się dobrze z tymi kółkami sprawował :)

13 lata 2 miesiąc temu #223865 przez takajedna
Ewa to fajnie masz, ja nie mam tutaj żadnej znajomej, a z dzieckiem to juz w ogóle ... A samotne spacery juz nie sa tak fajne

Różyczko ja nie widze nowego zdjecia :( no i nie bylo Cie rano, a ja czekalam i czekalam, ale to pewnie dlatego, ze nie dogadalysmy sie do konca, wiec wybaczam :lol: :lol:

Basba super że synek "wyrzucil smutasa", fajny tekst, zapamietam :silly:
Od razu czlowiekowi lepiej jak wie, że dziecko jest zadowolone w przedszkolu czy gdziekolwiek zreszta

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka