- Otrzymane podziękowania: 11
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A płaszczyk kupiłam, bo tak sobie pomyślałam że będę żałować a jak nie kupię to też. No i zadzwoniłam do siostry i podjęłyśmy decyzję.
Rika no fajne ciuchy, ale to trzeba zamówić paczkę np tych samych rzeczy?
Właśnie mnie ten nivea odrzuca, sam zapach... i właśnie zmieniłam na johnsona, ale może coś jest lepszego, ciekawszego:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
A miałam Ci podziękować Różyczko za przepis:) chętnie wykorzystam, ale jeszcze nie wiem kiedy:P
A płaszczyk kupiłam, bo tak sobie pomyślałam że będę żałować a jak nie kupię to też. No i zadzwoniłam do siostry i podjęłyśmy decyzję.
Rika no fajne ciuchy, ale to trzeba zamówić paczkę np tych samych rzeczy?
Właśnie mnie ten nivea odrzuca, sam zapach... i właśnie zmieniłam na johnsona, ale może coś jest lepszego, ciekawszego:)
Płaszczyk bardzo ładny, pokazywalam własnie Oliwii no i cena fajna
a na te serniczki to ja bym konfiture z wisni sobie wyłożyła np. albo polała je czekolada mniaaaaam
a johnsona to wzięłas takie jak te próbki były? czy jeszcze jakas inna seria?
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
A ja pierwszy raz kurtkę kupiłam na allegro i jet spox
Różyczko fajniutkie urządzasz sobie spacerki autem No fakt auto też potrzebuje spacerków
Lucy fajnie, że się odezwałaś Od weekendu nad morzem będziesz mieszkać? Zazdroszczę Ale tam warunki lepsze?
A faceta trzeba nauczyć porządku, więc wszystko przed Tobą
Ja dziś chciałam wziąć się za sprzątanie generalne a mój mówi zostaw w sobotę wszystko zrobię (a ja w sobotę mam dyżur więc zobaczymy jak będzie)
Rika no patrz nawet teściowa czasem człowiek
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
sama się uśmiałam z tego co napisałam dużo pracuje czasami wraca tak, że tylko Antka kąpie a ja siedząc w domu piorę, prasuję... kura domowa ale nie miałby problemu to zrobić, muszę przyznać kochanego mam męża i pomaga mnie jak tylko może i ma czas.
masuska ja kąpie od samego początku w oilatum i oilatum soft bezzapachowy do nakremowania, ale sama emulsja ładnie nawilża
a bluza z króliczkiem fajna, chyba sobie taką kupie
a moja koleżanka miała dziś fajną kurtkę z tchibo tylko w sklepie internetowym nie można jej już kupić, ta brązowa za 239 www.tchibo.pl/Kobieca-moda-i-ekskluzywna...eria-t400003792.html
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Asiu a Ty jak zwykle tylko o swoich facetach myślisz... sweet
Masuska my to smarujemy małego emolientami i maściami aptecznymi, więc na razie nie eksperymentuje z innymi środkami
Hoborr śmiesznie z tymi sąsiadami W ogóle ludzie uwielbiają zaglądać do wózka i komentować
Ewa u mnie niby na osiedlu mnóstwo babeczek z wózkami ale jakieś takie lalusiowate, że nie moja bajka
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Masuska ja nie wiem jak to jest ale np w sierpniu była "promocja" że można było zamówić już od 300 zł.
To hurtownia i nie trzeba brać kilku takich samych rzeczy np stadionowo 1 sztuka 35 zł do hurtu ponad 3 sztuki za sztukę 10 rozumiesz?
Tam kupuje się hurtowo tzn od np tych 300 zł a jak mniej kupisz to sa normalne ceny. Jak Wam się podoba coś to możemy zamówić ja napisze maila do nich od ilu zł robią wysyłki itd...
- masuska
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
AniuW jestem zła bo zaryzykowałam, licze tylko że będę miała szczęście jak Ty i kupię coś dobrego.
Różyczko a Oliff się podobał płaszczyk?
AniuW szkoda że moje/nasze autko ni spaceruje ze mną, tylko Mąż je ciągle męczy do pracy i z pracy, a ja buty dodzieram, to nie fer.
Rózyczko kupiłam ten co próbki, on tak ładnie pachnie... Intensywna pielęgnacja. Teraz będzie w promocji w Rossmanie, za 11 zl bodajże. A ja dałam dziś 14:(
Ewi też nosze sie z myślą kupienia tej bluzy, ale poczekam jeszcze:) Też używałam Oliatum i Emolium, ale teraz już przeszłam na te takie normalne.
Rika no ciekawa opcja z tymi ciuchami. Majtki mi się b. spodobały:P Różowe z Daisy:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mój Mikołaj już śpi, miał dzisiaj tak ciężki, płaczliwy dzień, głównie spał i marudził.. strasznie mi go było żal..ale dzisiaj będzie spał przy mamsui...bo tacie nocki się zaczęły aaa no i wstaliśmy o 8.30!! Szok,bo normalnie wstajemy o 6 rano :)i powiem Wam,ze takie "długie" spanie nie jest dla mnie.. tyle dnia stracownego
Aniu cieszę się,ze zdjęcia podobają Ci się
Rika ale ten tekst teściowej do Ciebie to taki bardzo ironiczny,co?!
www.bodziakowo.pl/index.php?sid=55
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
czyżby wszystkie mamusie już poszły spać?
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Antoś już śpi??
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
a Antoś od godzinki już śpi, cudowne dziecko jeśli chodzi o zasypianie, wieczory, sam w łóżeczku sobie gada i zasypia
a właśnie w niedzielę zmiana czasu myślicie aby przeciągać dzieci ze snem ze względu na zmianę czasu?
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
hmmmm wiec chyba cos bede musiała wykombinować żeby ja przemęczyć
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No własnie ja sie tez zastanawoałam bo moja Bianka chce isć spac juz o 19, ja ja troche przeciagam i pare minut po 19 zaczynam kąpiel, potem masaz, jedzonko i przed 20 kłade do łózeczka, polezy, pogada i o 20 juz spi. No ale teraz to już o 18 bedzie chciała spać
hmmmm wiec chyba cos bede musiała wykombinować żeby ja przemęczyć
mam tak samo!! Mikołaj dzisiaj zasnął o 18!! juz od 17 marudził.
Dziewczyny.. od dawna szukam takiej ocielanej bluzy..no i znalazłam na allegor..ale cena? Hmm?? Zobaczcie same...
allegro.pl/2-bluza-damska-mis-z-kapturem...-xl-i1898946809.html
Mozę to pomysłka,a jeśli nie to za takie gorsze moze być coś porządnego?
Strasznie mi się podoba,mam dylemat,ale z drugiej strony,nawet gdyby coś z tym się stało to majątek przecież nie kosztuje