BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #224615 przez olka1730
różyczkaslicznie dziekuje instrukcje zapisałam na pulpicie hehe :silly:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu #224621 przez olka1730
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #224680 przez różyczka
olka1730 napisał:

różyczkaslicznie dziekuje instrukcje zapisałam na pulpicie hehe :silly:

a ja ja skasowałam bo zobaczyłam, ze Ty juz sobie poradział :)
w kazdym razie zapomniałam chyba dopisac, ze najpierw najedZ prawym klawiszem myszy i kliknij : otwórz za pomoca PAINT :) a reszta tak jak pisałam :)

przystojniaczek :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 miesiąc temu #224695 przez aniaw
Cześć dziołchy :)

Różyczko nie ma co zazdrościć mi pracy bo spać się mi chce i w ogóle rano gorszy jest ruch, więc trochę nudnawo ;)
A i kasy teraz nie możemy odbierać przez jakis czas bo wszystko idzie na spłacanie długu w hurtowniach, więc pracuje za friko i to jeszcze kosztem dzieciaków :(
Jakoś mi się to ostatnio nie uśmiecha i nie wiem czy nie bedzie trzeba poszukac czegoś nowego :huh:

A wczoraj zupełnie "spontanicznie" zadzwoniłam do jednej z lecznic niedaleko nas bo 2 tyg temu mój M znalzał ogłoszenie, że szukaja kogoś do konsultacji zwierzat egzotycznych. A takie stwory to mój żywioł, więc po 2 tyg zastanawiania przekręciłam do nich i byłam pewna że juz w sumie nieaktualne.
A tam gość się bardzo ucieszył i będe miała dodatkowe zajęcie jak będa tacy pacjenci (będa indywidualnie sie ze mną umawiać) :)
Okazała sie że ich lekarka wyjeżdża i szukaja kogoś w zastępstwo.
A najlepsze, że po tym tel nie minęło 5 min a zadzwoniła moja kumpela ze studiów i okazało sie, że ona tam pracuje a jedzie teraz z mężusiem na miesiąc do Meksyku :lol:
(Swoją drogą zazdroszczę im strasznie :laugh: )
Widuje się z nia bardzo rzadko, raczej tylko tel, maile lub dzwoni jak ma pacjenta egzotycznego :lol:
Ale się ucieszyła że to ja bo wreszcie się zajmę tymi stworkami, które wciąż jej odsyłaja a ona średnio się na nich zna i ze mna się konsultuje :lol:
No i może wreszcie po jej powrocie częściej będziemy sie spotykać :laugh:

Różyczko a co do auta chodzi o mój stres za kółkiem :blush:
Nigdy jeszcze sama nie jechałam, tylko zawsze mój M obok był i tak trudno mi jakoś się przełamać :blush:

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224697 przez aska27
Aniu przekonałaś mnie co do tej bluzy..odpuszczę sobie ;)

Różyczko ja też w marcu wracam do pracy ... 2-3h dziennie to nie tak źle.. ale 8h w pracy bez mojego bobasa raczej nie dałabym rady!

Olka a co to za mały przystojniak?! :laugh: ały słodziak! a minki cudne :silly: widzę,że nasi synkowie mają podobne leżaczki :)

Nareszcie doczekałam się zdjeć maluszka..bo ja tutaj proszę i proszę... i cisza.. :blink:

Śliczny maluszek, uwielbiam zdjęcia dzieci ,są takie słodkie no i te ich cudaczne minki :laugh:

13 lata 2 miesiąc temu #224701 przez aniaw
Ola ale cudny łysolek :laugh: Moje Maluchy tez jakoś daleko maja to porośniętej głowiny :)

Ewa to jak mieszkasz na bemowie i masz piesiaka to zapraszam do mnie do lecznicy :lol: Jam lekarz weterynari więc chętnie poznam Ciebie, Twojego synka i Twojego czworonoga :lol:

A mój Dominiś od wczoraj zaczarowany :laugh:
Wyspał się wieczorem i obudził ok 23 i myślałam, że będzie mega marudny a tu dziwna sprawa.
Położyliśmy go do siebie do wyrka bo chcieliśmy wczesniej położyc sie spać bo o świcie pobudka i ona tak leżał miedzy nami spokojniutki, uśmiechnięty i w końcu chyba zasnął :)
Budził sie 2 razy w nocy i rano jak musielismy wychodzić tez leżał na wyrku i gugał :lol:
Chyba ktoś mi bobasa podmienił :lol:
Ciekawe ile to potrwa i juz się zastanawiam czy on chory nie jest :blush:

Zawsze rano krzyczał jak wychodziłam, budził płaczem Szymona i moja siostra miała od rana sajgon :ohmy:

Oj oby juz sie mały nie zmienił :silly:

13 lata 2 miesiąc temu #224708 przez aniaw
Asiu możesz chwilke poczekać czy bedzie miał jakieś komentarze bo widziałam, że wszyscy wczoraj zaczęli zamawiać od niego a bluz jest dużo :)
Ja teraz jestem strasznie ostrożna co do allegro i jestem ciekawa czy uda mi sie wywalczyc zwrot kasy od tego naciągacza :angry:

13 lata 2 miesiąc temu #224710 przez aska27
Aniu super,ze będziez robić to co lubisz..bo to juz połaowa sukcesu :) a zwierzątke egzotyczne tez lubię..kurcze,ale jeszcze bardziej boję się :cheer: podziwiam :blink:

a tak pozwolę się wtrącić.. wiesz,ze strach ma wielkie oczy.. skoro potrafisz prowadzić autko,to moze warto sprówować samej gdzies się wybrac?! Moze na początek wtedy gdy jest mniejszy ruch..chociaz mając dwoje małych dzieci cieżko jest sobie jechać kiedy się chce..no ale spróbuj,ja Ci mocno kibicuje. Pierwszy krok najgorszy...aaa no i ja mam taką metodę: wiesz jak się przeprowadziliśmy do Poznania..którego w ogóle nie znałam to tez troszkę się bałam,ale powiedziałam sobie: znaki znam, przepisy znam..a co sobie nie poradzę?! ..no i śmigłam po mieście..dzięki temu szybciutko je poznałam :)

13 lata 2 miesiąc temu #224723 przez aniaw
Wiem Asiu wiem ten pierwszy krok najtrudniejszy :huh:
Mój M się śmieje, że dwa porody przeżyłam, skakałam na bungee, na spadochronie, latałam paralotnia, robiłam piruety samolotem akrobacyjnym, operuje zwierzaki, szyłam koleżance palec na dyżurze a boje sie auta :laugh:

Z nim juz czuje się pewniej bo kiedyś to masakra było jak musiałam prowadzic, więc wiem, że musze, ale wciąż ten moment odkładam :huh:

Od listopada chciałam jeździć autkiem na treningi, bo kiepski będziemy mieć teraz tam dojazd autobusem, więc może sie przełamię :laugh:

Trzymajcie za mnie kciuki :silly:

Jakbym kiedyś długo sie nie odzywała to znaczy, że jednak kierowca ze mnie kiepski :S

13 lata 2 miesiąc temu #224727 przez aska27
echh... no nawet tak nie żartuj!!!

Już śiciskam kciuki :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224743 przez różyczka
aska27 napisał:

a tak pozwolę się wtrącić.. wiesz,ze strach ma wielkie oczy.. skoro potrafisz prowadzić autko,to moze warto sprówować samej gdzies się wybrac?! Moze na początek wtedy gdy jest mniejszy ruch..chociaz mając dwoje małych dzieci cieżko jest sobie jechać kiedy się chce..no ale spróbuj,ja Ci mocno kibicuje. Pierwszy krok najgorszy...aaa no i ja mam taką metodę: wiesz jak się przeprowadziliśmy do Poznania..którego w ogóle nie znałam to tez troszkę się bałam,ale powiedziałam sobie: znaki znam, przepisy znam..a co sobie nie poradzę?! ..no i śmigłam po mieście..dzięki temu szybciutko je poznałam :)

Aska ma racje to najlepsza metoda, najlepiej spróbowac poprostu raz bez M, a moze i bez chłopaków nawet. jestem pewna, ze jak złapiesz bakcyla to bedziesz to lubić tak jak Masuska :)
ja robiłam prawko jak miałam 19 lat, zdałam egzamin dopiero majac 20 bo po I niezdanym sie obraziłam hehe :laugh: ale za to jak już zdałam to od tamtej pory cały czas jeżdże ale tez zawsze miałam auto, różne to były auta :) długo jeździłam cienkasami, ale był czas,ze ponad 20-letnim fordem orionem, którego kupiłam za....400 zł :lol: ubóstwiałam go a uczniowie nazywali go "czerwoną strzałą" :) zderzak mi wisiał podwizany na druciku, kontrolka poziomu paliwa nie dzialała, ale palił tak mało,ze jak sie zatankowało olej to jeździł i jeździł az stawał gdzies w końcu bo nigdy nie wiedziałam kiedy skończy sie paliwo heheh :laugh:
no w każdym razie ja bez auta to sobie nie wyobrazam życia i to duzego, bo nie rouzmiem zupełnie tego pogladu,ze jak sa dwa auta w rodzinie to facet jeździ zazwyczaj duzym a kobieta jakims małym a przeciez to babki woża dzieci, zakupy, wózki itd. a małe autka sa mniej bezpieczne gdy ktoś w nas walnie np. a poza tym nieźle trzeba sie nagłowić zeby w nich upchnac wózek :S

jezu ale sie rozpisałam z rana :)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224747 przez różyczka
Asia czyli razem bedziemy przezywały powrót do pracy w tym samym czasie :)
no fajnie na 2-3 godz.,ja na 8 tez bym chyba nie dała rady :dry:
a wracasz do pracy w zawodzie? i jeszcze mam pytanko - z kim planujesz zostawic Mikołaja?

13 lata 2 miesiąc temu #224749 przez różyczka
Kurde Ania ale za free to ja bym chyba nie chodziła do roboty :dry: a to jest dług właścicielki?

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #224752 przez masuska
aska27 napisał:

różyczka napisał:

No własnie ja sie tez zastanawoałam bo moja Bianka chce isć spac juz o 19, ja ja troche przeciagam i pare minut po 19 zaczynam kąpiel, potem masaz, jedzonko i przed 20 kłade do łózeczka, polezy, pogada i o 20 juz spi. No ale teraz to już o 18 bedzie chciała spać :dry:
hmmmm wiec chyba cos bede musiała wykombinować żeby ja przemęczyć :dry:

mam tak samo!! Mikołaj dzisiaj zasnął o 18!! juz od 17 marudził.

Dziewczyny.. od dawna szukam takiej ocielanej bluzy..no i znalazłam na allegor..ale cena? Hmm?? Zobaczcie same...

allegro.pl/2-bluza-damska-mis-z-kapturem...-xl-i1898946809.html

Mozę to pomysłka,a jeśli nie to za takie gorsze moze być coś porządnego?

Strasznie mi się podoba,mam dylemat,ale z drugiej strony,nawet gdyby coś z tym się stało to majątek przecież nie kosztuje ;)

Aśka nie kupuj tej bluzy, ja się przejechałam i dziękuję bardzo, jeden wielki shit!!! Bluza jest całkiem inna od tej na zdjęciu, ściągacze krótkie, cała jest krótka. Suwaki gówniane plastikowe. A ten miś to jest wyliniały!!! PORAŻKA Nic więcej nie kupię japanStyle

Taki komentarz wystawiłam po:
JapanStyle-Sklep (12958) (Sprzedający) Negatywny pon 28 mar 2011 11:23:07 CEST 1497711736 pokaż
Bluza przyszła po około 2 tygodniach. Jest tak fatalna i całkowicie nie zgodna z opisem,długość miała wynosić 78cm,rzeczywiście jest 10cm krótsza, ściągacze mają tylko po 9cm. Najgorszy jest suwak, nigdy takiego tandetnego nie widziałam. ODRADZAM!!!

13 lata 2 miesiąc temu #224766 przez różyczka
Masuska a wiesz, ze te zegarki żelowe jeszcze nie doszły?? 28 wrzesnia je kupiłam i od razu zapłaciłam :angry:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka