BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #271874 przez aska27
ufolka napisał:

moje odchudzanie poszło w diabły, właśnie wrąbałam całą tabliczkę czekolady :angry: omg ja jakaś pokopana jestem z tym jedzeniem :ohmy:
różyczko u mnie też wieje że hej, nawet na spacer nie wyszłam z małą, wczoraj 1,5 godz łaziłyśmy po podwórku a dzisiaj nie, ale może zaraz się obudzi to jeszcze wyjdę na troszkę w sumie

dlaczego pokazuje 116 stronę a jak wchodzę na nią to nic nie ma??

bo tutaj jest pokręcone teraz wszystko!

a dietą się nie martw..mam dokładnie tak jak Ty ;) niby chcę a nie wychodzi,dopiero jak dostanę kopa..to coś się ruszy hehe jakiegoś motwyatora potrzebuje :laugh:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #271887 przez dorotas29
Ufolka- tę w sloiczku to dawalam tylko z hippa-akurat mialam zapas,ale z tym problemu nie bedzie, jesienia sie w tej sprawie"zabezpieczylam i wypelniłam lodowke dynia, cukinia,wczesniej malinami,jagodami,poziomkami i truskawkami :-)

12 lata 11 miesiąc temu #271901 przez Kamilka24
Coś tu nie gra z tym forum! 116 strona to strona widmo :ohmy:

Nikt nie zauważył, że się pojawiłam, ale to niccc nie szkodzi :silly:

Za 8 dni do POLSKI- do mamusi i do tatusia :kiss: :lol: NARESZCIE :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 11 miesiąc temu #271912 przez różyczka
Ja zauwazyłam hehe :laugh: cześć Kamilko :) pozdrówka dla Amelki :)

Oposku no nie to u nas sie nie sprawdza bo nadmiar bodźców zawsze źle wpłaywał na Bianke a przeciąganie spania daje odwrotny efekt - z przemęczenia nie moze potem zasnać :dry:
ale widzisz - na Filipka działa, wiec trzeba próbowac :) trzymam kcuki żeby Cie syn zaskoczył i pewnego razu obudzisz sie - bedzie juz nastepny dzien a Ty nie bedziesz mogla wyjsć z podziwu, ze to już rano :)

Ufolka co dzis piekłas??

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271916 przez masuska
różyczka napisał:

Oposku no nie to u nas sie nie sprawdza bo nadmiar bodźców zawsze źle wpłaywał na Bianke a przeciąganie spania daje odwrotny efekt - z przemęczenia nie moze potem zasnać :dry:
ale widzisz - na Filipka działa, wiec trzeba próbowac :) trzymam kcuki żeby Cie syn zaskoczył i pewnego razu obudzisz sie - bedzie juz nastepny dzien a Ty nie bedziesz mogla wyjsć z podziwu, ze to już rano :)

Hehehe znam to:) Cudowne uczucie:)

Kamilko ja też zauważyłam, sama się czuję ostatnio pomijana, np. piszę imiennie do Ewitkun a ta nic :P i to nie raz już.

Dobrze że Różyczka, Asia, Oposek, AniaW mnie widzą:) Normalnie jak duch się czasami czuję:P

Kamilko a ta strona widmo jest jak ktoś napiszę ostatni post na stronie, to wtedy wyskakuje następna pusta, zauważyłam to przy poprzedniej. Mam nadzieję że szybko to naprawią.

12 lata 11 miesiąc temu #271937 przez różyczka
Masuska no własnie miałam napisac,ze to bedzei tak jak u Ciebie z tą pobudką pewnego pieknego dnia :)

Polecam schab ze śliwką z "pomysł na..." w sosie winnym, nabija sie śliwkami, smaruje dołączonym zestweem przypraw z olejem i do rękawa (dołączony) na 50 min. P y c h o t a!

12 lata 11 miesiąc temu #271938 przez Rika
Chciałam wrzucić zdjęcia ale nie będę użerać się z forum... wpadłam na genialny pomysł :)

Kto ma skype'a i kamerę? Może jest chętna na wieczorną wideo rozmowę z moją Zuzią? :D

12 lata 11 miesiąc temu #271943 przez różyczka
A ona tak lubi gadac przez skypa?? :laugh: heheh

ja nie używam i nie lubie :dry:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271988 przez ufolka
różyczko piekłam pierś z kurczaka w warzywach i ziemniaki opiekane :) mi bardzo smakuje pomysł na karkówkę :)
masuska ja też Cię widzę :)
rika ja nie mam, jakoś skype nie przypadł mi do gustu :dry: za to gg tak, kiedyś to obowiązkowo hehe pozatym mam wrażenie że te kamerki zniekształcają (czyt. pogrubiają) :lol:
kamilko a gdzie mieszkasz?? rodzice pierwszy raz wnuczkę zobaczą?

a my byłyśmy na spacerku, niedawno wróciłyśmy, zaraz będę jadła obiadek mniaam :silly: bo Amelka już zjadła :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272033 przez ufolka
LOL tylko nasz wątek został??

a gdzie nasze 1000 stron ?? :cheer:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272054 przez aska27
Kamilko no ja Cie kochana widziałam! :blink:

Wszystkie Was kocham i zauważam :kiss: :silly: a tutaj się coś pier... psuje :dry: szkoda słów!

Rika nie mam skypa... :dry: hehe ciekawe jak Zuza opowida :laugh:

walczylysmy jak lwice o tego 1000 hehe a tutaj ktoś nas okradł.. ~czuję sie jak na tonącym okręcie!

Na FB napisali godzinkę temu,ze nie wiedza co tutaj się dzieje i cały czas sprawdzają. Mamy październikowe też straciły posty.

12 lata 11 miesiąc temu #272071 przez hoborr
Kurcze co z naszą 1000 stroną??????

No i tak:
Ze skierowaniem od pediatry koleżanka poszła do przychodni alergologicznej po zaświadczenie potrzebne do wypisania mleka dla alergika! Ale niestety zaświadczenia nie otrzymała bo wydają tylko po zrobieniu testów! A testów nie robią dzieciom poniżej 3 toku życia!!!!!!!

Kurcze co za świat!!!!!

Wkurza mni eto forum i szkoda mi tych postów które zostały usunięte. Zawsze możńa było powspominać a teraz co????? KURDE ZARAZ MNIE TRAFI!!!!

Kamila helo!! :laugh:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272110 przez aniaw
Cześć kochane :kiss:

Bardzo bardzo dziękuję za wszystkie życzenia :kiss: :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Później odpisze imiennie :kiss:

Na prawdę sie wzruszyłam i ciesze się, że jesteście :kiss: :kiss: :kiss:
Musimy koniecznie zorganizować to spotkanie :silly:

Ja jestem w pracy, wiec nie miałam jak podczytać wzystkiego dokładnie, sorki, zrobię to później lub jak wrócę do domku, dziś strasznie zabiegany mam dzień.

A co się stało z naszym forum i kto zjadł tyle stron????? :ohmy:

Ps Oposku bardzo miło było Cię poznać osobiście, dzięki za smska i mam nadzieje do zobaczenia kolejnego :lol:

12 lata 11 miesiąc temu #272111 przez kaska191919
ja wróciłam ze spaceru, oglądam pierwszą miłośc. No to już wogle pada forum tyle postów wykasowanych i nasze też :ohmy: :( B) :angry:
aż się smutno robi, tyle wspomnień naszych :(

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #272113 przez różyczka
To jest jakiś bezsens Hoborr to co piszesz :S przecież objawy skazy białkowej najczęsciej sa tak łatwe do rozpoznania, ze nie potrzeba żadnych testów bo ustepuja w momencie jak sie przestaje dawać alergen i sprawa jest jasna, ja nie rozumiem po co oni to tak skomplikowali teraz??
my dostaliśmy termin na 1 lutego do poradni, mam przyniesc podstawowe badania ze soba (krew, mocz)i licze,z e dostane zaswiadczenie od reki bo inhalator mojej córki kosztuje 2 stówy :ohmy: a na recepte refundowaną 4,80 zł wiec nie ma porównania w ogóle :dry:

Czy mozemy sie umówić,ze Masuska załozy nowy watek Lipcowe mamusie 2011 gdyby ten wystrzeliło w kosmos??

tak sierpniówki już zrobiły...
uważam, ze Masuska jest dobrą gospodynią i ślicznie prowadzi naszą tabelkę i fotogalerię i stad ten pomysł :)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka