BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 11 miesiąc temu #271300 przez ufolka
a ja Małżona wysłałam i kąpie małą ;)
rika z tym forum to już tak jest 3 dzień chyba, najpierw prawie przez cały dzień w ogóle nie szło wejść, biała strona była, teraz chociaż na około się da jakoś :dry:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 11 miesiąc temu #271358 przez Lucy
Hoborr jakie Adusia ma wielkie piękne oczy! WOW!

Ps.Fajne macie te krzesełka :)

My jutro do Ambasady jedziemy,chyba muszę paszport wyrobić,a mogą być zdjęcia do paszportu takie jak do dowodu czy inne???

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

12 lata 11 miesiąc temu #271371 przez dorotas29
Forum siada na maxa, założyłam gg,bo mam pewne obawy,że juz sie nie spotkamy na tej stronie 40238801,papa!!!!

12 lata 11 miesiąc temu #271378 przez olka1730
Dobry wieczor:)u Mnie pada,pada i pada cały dzien....jutro ma byc to samo...ach jesienna pogoda tej zimy ;)

Pozdrawiam słonecznie

12 lata 11 miesiąc temu #271392 przez Rika
Masuska dawaj swój sen :)

To już nie będzie forum??? No ciężko się tu dostać w ogóle :(

Żartowałam z tym piciem :D oczywiście... :blink:
Już chciałam pisać ze jak mnie nie ma to aż 1000 stronę naskrobałyście a jak wracam to wszystkie uciekają...

No nic, idę spać :)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271393 przez Oposek
Ja też od jakiegoś czasu myślę o skasowaniu zdjęć Filipa z forum... Też mnie zniechęca przeglądanie wszystkich tych stron, choć pierwsze zdjęcie dzieciaczka- Dominisia Ani W jest na 382 stronie, zawsze to prawie 400 stron mniej :blink: Jejku jakie te nasze noworodki śliczne były:) I jakie cudne 5-6 miesięczniaki z nich wyrosły:)
A my dziś testujemy nowy sposób na dłuższe spanie, na razie Filip śpi 3h, 4 min. Zobaczymy, co będzie dalej;)

Różyczko jeśli chcesz kupić taki gryzak, to się pospiesz, bo ja się nieźle naszukałam, nigdzie go nie było :dry: Zamówiłam przez dadum, a oni odpisali, że jednak nie mają i czekają na dostawę. Ale w końcu się doczekałam i potwierdzam, że warto:)

Lucy wydaje mi się, że zdjęcie do dowodu musi być z boku z widocznym uchem, a zdjęcie do paszportu na wprost. Tu masz, jak powinno wygladać paszportowe:
wymiar 3,5cmx4,5 cm
kolorowe, ostre, czyste i kontrastowe,
wydrukowane na papierze wysokiej jakości i na jasnym tle,
nie starsze niż 6 miesięcy i umożliwiające identyfikację osoby aplikującej,
zrobione na wprost, pokazujące wyraźnie oczy i twarz z obu stron, od wierzchołka głowy do górnej części barków,
przedstawiające osobę bez nakrycia głowy, patrzącą na wprost, z zamkniętymi ustami,
twarz nie może być przesłonięta włosami

Myślę, że spokojnie możesz sadzeć Olę w takim krzesełku na czas posiłku, na dłużej bym poczekała;) Gratulacje z powodu drugiego zęba, idziecie jak burza;)

Olka jakoś zima się nie rozkręca;) u nas dziś nawet ładnie było:)

Ufolka to jest pomysł, może i ja jutro wrobię męża w kąpanie;) Filip też ulewa i to tak jak Bianka Różyczki nawet godzinę po jedzeniu. A teraz jeszcze ślini się niemiłosiernie, więc przebieranie na okrągło... Najgorsze jest to, że jak ulewał mlekiem to prałam i już, a jak ulewa obiadkami to nie zawsze chce schodzić :angry: Cudne to zjęcie Amelki w krzesełku:) Mój już je mięso tzn na razie jadł trzy razy i wszystko było ok.

Aśka Mikołajek zacnie się prezentuje w krzesełku:) Mi wygodniej karmić Filipa bez tej tacki, więc ją zdjęłam. A jak synkowi smakował obiadek?

Hoborr cudna ta Twoja córeczka:) Jaką śliczną fryzurę ma! to i ja się muszę dowiedzieć o co chodzi z tym ubezpieczeniem...

Rika dobrze, że już jesteś!:)

Ewitkun zdrówka dla Was! Mam nadzieję, że Antosiowi szybko kaszel przejdzie i w niedzielę spotkamy się na basenie:) Zapisujecie się na kolejny cykl zajęć?

Masuska mnie kiedyś interesowało to bobomiganie. Ale teraz jak mam swoje dziecko to zastanawiam się, czy mi to do szczęścia potrzebne. Przecież nasze maluchy i tak się z nami porozumiewają za pomocą gestów i ich znaczenie jest dla as czytelne... A już niedługo zaczną mówić pierwsze słowa:)

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271394 przez Oposek
A ponieważ jest już po 24:00 i mamy 4 stycznia 2012 roku to....

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Kochana Aniu!!!Rychłego ślubu, pociechy z Synków, realizacji w pracy zawodowej i spełnienia choć jednego prawdziwego marzenia! No i jeszcze życzę Ci (i nam), żeby wszyscy na około tak bardzo Ci pomagali, żebyś miała jak najwięcej czasu na błogie lenistwo oraz pisanie na forum, a co!;)

I jeszcze coś słodkiego. Nie są to może małe zwierzątka egzotyczne, jakimi się zajmujesz, ale też Ci życzą wszystkiego najlepszego:)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #271403 przez dorotas29
Masuska- proszę usuń na razie zdjęcie Kubusia z tabelki Lipcówek, dobrze???

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271409 przez różyczka
ANIU KOCHANA! :kiss: :kiss: :kiss: :lol:
[/color]
cała no piekłam :silly:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu #271410 przez aska27
lucy jekie cudne zębole Olki :cheer: :kiss:

Ufolka ta podstawka pod nóżki też moze być opuszczona..moze i Ty mozesz podnieść w Waszym kezesełku?

Masuska włąsnie szukałam takiego musu...ciekawa jestem czy Mikołajowi smakowałoby,ale u nas niestety nie ma.

hehe Rika się znalazła .. nareszcie :blink: :blink:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271412 przez aska27
Wszystkiego NAJLEPSZEGO ANIU :)
Załączniki:

12 lata 11 miesiąc temu - 12 lata 11 miesiąc temu #271413 przez różyczka
dorotas29 napisał:

Masuska- proszę usuń na razie zdjęcie Kubusia z tabelki Lipcówek, dobrze???

co sie stało???? :cheer:

Rika
koope lat :lol: no ja tak własnie byłam ciekawa co Ty nawiwijałas, ze Cie nie ma tak długo :lol:

Oposku
oczywiscie nie moge nie zapytac co to za nowy sposób przedłuzania spania???? :) plissss podziel sie z kolezanka :side:
a na plamy obiadkowe ja stosuje vanish, leje bezposrednio na plame i wrzucam do pralki, piore w loveli, wyjmuje bez plam, robie tak juz długo i Młodej nic nie jest, moze tez spróbuj? bo szkoda ubran...

a moja córcia mowi MAMAMAMAMA :lol:

a ja własnie naozyłam na włosy ciepły olej z miazszu kokosa i ciekawa jestem co z tego wyjdzie :unsure: :side:

Aska jakie fajne foto :lol:

a Adusia to ma cos z królewny chyba :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 11 miesiąc temu #271431 przez ufolka
Dzień Dobry Wszystkim Mamusiom ;)

Przyłączam się do życzeń dla Ani ;))Aniu życzę Ci żeby wszystko to co sobie zaplanowałaś w tym roku spełniło się ;)I żeby były same pozytywy ;)

Różyczko no i jak włosy?? :lol:
oposku no i u mnie ulewa raz mlekiem a raz tymi słoiczkami, też mam problem z plamami niestety, a ma też taką manierę że jak mąż karmi to albo gada z nim tak ustami 'pierdzi' albo kicha :cheer: i cała zapaćkana wychodzi, zresztą on też :laugh: czasami ręce opadają, chyba jakiejś folii ochronnej muszę poszukać do jedzenia dla niej płaszczyk przeciwdeszczowy kupię taki z folii ;d
A tak na poważnie wypróbuję sposób różyczki, może też będzie okej.
aska ta podstawa u mnie chyba nie bardzo jest mobilna niestety ale zobaczę przy karmieniu ;) na razie to nawet jej nie zakładam ;)

U nas nocka znów zarwana, wczoraj nie spała do 00.35 a dziś do 1.15 :cheer: ale to moja wina b o pospałam z nią od 18 do 19 no i mi zasnęła po kąpieli ale potem niechcący mąż obudził ją, a potem ja no i już nie chciała spać ;/
Jak już zarywam drugą nockę z rzędu to ja nie wiem różyczko jak Ty tak możesz codziennie :ohmy:

12 lata 11 miesiąc temu #271440 przez dorotas29
Rika-witaj,

Aniu- 100 lat,100 lat!!!!

Różyczko- usunąć tymczasowo....a jak usunąć pozostale zdjecia z forum??? wchodzic po prostu po kolei na kazdą stronę i usuwać ,nie wiecie???

12 lata 11 miesiąc temu #271465 przez basba
Aniu ja również zyczę Ci wszytskiego NAJ!!!! Oby twoje wszystkie marzenia się spełniły jak najszybciej!

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka