- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aska Twoja chusta śliczna, chciałabym taka turkusowa ale dla mnie za droga niestety
no własnie ja tez naciagam 74, a co najgorsze i kombinezon i czapka za mała no wszystko bodziaki,półspiochy, pidżamki...
Masusko ja uzywam DADA bo sa najbardziej wilgotne ze wszystkich, choc niektórzy tego nie lubia, a dla mnie to zaleta...no i cena
choc ostatnio mało zuzywamy bardzo bo Młoda raz na kilka dni kuoopy strzela a wczoraj to przeszla samą siebie bo zrobiła niespodziewnie...węża do wanienki aq potem zaczeła na nas pokrzykiwac zeby ja czym prędzej wyciągnać heheh
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
Różyczko piżamki? Chodzi o śpioszki?
Też muszę kupić "coś" do spania dla młodej i czapkę i szalik i krzesełko do karmienia,zdecydowałam się na to z ikea powód-CENA... poduszkę do krzesełka+tacka
jeszcze chcę poduszkę do spania przy okazji z ikea będzie na zaś
Dorotas Kubuś jaki sweet smile
Jak tam sprawy?
Aśka ja nie szalałam na zakupach tylko byłam oko nacieszyć
Ale się wpieniłam
Poszłam do pralni,wrzucam monetę i mi ją zeżarło
Normalnie taki wnerw
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Słuchajcie spędziłam 2 godziny w biedronie Otwierali kolejną koło nas było mnóswtwo promocji i system im padł
Nabrałam rzeczy w promocji a przy kasie babka mi liczy podwójnie
Zrobiliśmy aferę z kilkoma ludkami, zablokowaliśmy 4 kasy, kłoóciliśmy się z kierowniczką regionalną biedrony, wezwaliśmy policję za próbę oszustwa
Boże ale się tam nakręciłam aż mój M mnie nie poznawał
Kierowniczka nawet włączyła alarm antynapadowy i przyleciał mizerny ochroniarz który bał się odezwać
No ale przecież to nie zgodne z prawem konsumenckim, że na pólce cena promocyjna, na czytniku cena promocyjna a przy kasie cena bez promocji
Kierowniczka nie chciała zwrócić różnicy kasy, ale stwierdziłąm, że nie dam za wygraną.
Zablokowaliśmy 4 kasy na 5 i w końcu 30min przed przyjazdem policji kierowniczka skapitulowała i zapłaciła z własnej kieszeni za nasze zakupy
Chyba już nas nie wpuszczą do tej nowej biedrony
Przez to wszystko nie poszliśmy do kiędza
Ufolka super chusta
Asiu ciekawe jak ta Twoja się sprawdzi Wygląda extra
Masuska byłam dziś w Pepco i kupiłam sobie czapkę, Szymonkowi czapkę, Dominisiowi rękawiczki a T kapcie bo ma dziś urodziny
Urodziny mojego obchodziliśmy dziś w biedronie
A wczoraj na wieczór piliśmy drinki z martini, bo on ma dziś a ja w środę urodzinki
Dwa z nas koziorożce
A tylko 2 dni w roku mamy tyle samo latek (bo tak zazwyczaj to on jest ode mnie rok młodszy
Różyczko nie strasz tymi dzieciami
Dorotko Kubuś słodziak
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
U nas Sylwester bardzo udany, spędzaliśmy u znajomych i wróciliśmy do domu przed 5. Filipka nie obudziły nawet petardy.
Nowością jest u nas to, że Młody zasypia w nocy sam. Tak się martwiłam, że przyzwyczai się do zasypiania z cycem w buzi i nie będzie Go można oduczać, a On nauczył się sam, bez żadnego płaczu... Jeszcze nie mogę w to uwierzyć
Ufolka pięknie Amelce w tej chuście:)
Dorotas współczuję sytuacji z mężem A Kubuś cudowny:)
Ania W to nieźle z tą Biedronką Jutro aktualne? podaj mi numer na pw albo wyślij smsem, jeśli możesz;)
Różyczko Filipek też ze wszystkiego powyrastał Myślałam, że kupimy większość ubranek na promocjach poświątecznych, ale niewiele było ciekawego...Najgorsze jest to, że jak w listopadzie kupowaliśmy kombinezon to był sporo za duży. Teraz jest za mały i trzeba było nowy kupić, bo do wiosny przecież daleko... W każdym razie od Świąt nosi już ubranka na 74 cm. A i dziękuję za cynk na sos z IKEA, kupiłam 4;)
Lucy krzesełko z IKEA bardzo przyzwoite, na pewno Oli będzie w nim dobrze:) Też bym się wkurzyła na tą pralnię A tam nie ma pralek w mieszkaniach? Normalnie jak w amerykańskich filmach;)
Aśka ja bym chciała zacząć się starać o dzidzię, jak Filip będzie miał 2,5 roku. Z drugiej strony zamierzam wrócić do pracy, jak skończy dwa lata, więc sama nie wiem... Głupio tak wracać na pół roku... Jeszcze pytanie, ile takie starania potrwają :/
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu nie znałam Cie z tej strony! jakas Ty bojowa i slusznie, trzeba walczyc o swoje! ale urodziny ten Twój to miał obfitujace w atrakcje trzeba przyznac
A moja dzidzia jest jak królik z reklamy baterii energizer po kapili slicznie zasypia.....na pół godz. a potem wstaje jak nowonarodzona i teraz jest prawie 00.30 a ja z nia siedze przed kompem bo juz nie wiem co robic
starsza spi, stary spi, a ja jak zombi siedze i czekam az nadejdzie rano albo az Młodej sie bateryjki w koncu skoncza
chyba w ogóle przestane sie kłasc bo po co kazda noc to porazka
ide czytac "Bog, kasa i rockandroll"
- Oposek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://litki.blogspot.com/
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oposku no to super, ze Filipek sam tak ładnie sie nauczył zasypiac bravo!
Aniu nie znałam Cie z tej strony! jakas Ty bojowa i slusznie, trzeba walczyc o swoje! ale urodziny ten Twój to miał obfitujace w atrakcje trzeba przyznac
A moja dzidzia jest jak królik z reklamy baterii energizer po kapili slicznie zasypia.....na pół godz. a potem wstaje jak nowonarodzona i teraz jest prawie 00.30 a ja z nia siedze przed kompem bo juz nie wiem co robic
starsza spi, stary spi, a ja jak zombi siedze i czekam az nadejdzie rano albo az Młodej sie bateryjki w koncu skoncza
chyba w ogóle przestane sie kłasc bo po co kazda noc to porazka
ide czytac "Bog, kasa i rockandroll"
witaj w klubie ja też z młodą na rękach, zmówiły się czy co
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
olka1730 napisał:
Witam,Aska chusta b.fajna.........a ten pan na drugim zdjeciu jak gratis do chusty to tez kupuje
Olka dziękuje, też mi się podoba chusta, mam nadziję,ze będę umiała w niej nosić Mikusia echh.. no facet fajny hehe mój mąż o to samo zapytal cze dostanę go gratis
Ufolka Amelce widać,ze dobrze w chuście, blisko mamy... super! Na wiązaną juz się spóźniłam,ale... jak juz pisałam zamówiłam kółkową, mam nadizję,że będziemy zadowoleni
Aniu lol co za akcja biedronkowa! No ,ale nie dziwie Ci się,ze nwery Ci puściły
no i urodziny wyjątkowo oryginalne heheh
Oposku super,że Filipek sam zasypia! Ekstra
Różyczko z Bianki coś się zrobił nocny marek,... echh.. współczuję..choć u mnie nie jest lepiej. Codziennie boli mnie głowa...chyba z tego niewyspania,bo Mikołaj potrafi co godz mamę obudzić niestety nic nie poradzę. Wstając w nocy idę do szafki po tablety na bol głowy.. i rano znowu dwie tabletki i tak juz kilka dni.
A co z Riką ? Któraś wie?
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Ale Amelka fajnie wyglada w tej chuście
Aniu- urodziny w biedronce,o tym nie pomyslalam ,a cóż to byly za promocje?
Lucy- bez zmian
Dziękujemy za miłe słowa odnośnie zdjęcia
Różyczko- Kubus mi się ostatnio "popsul",on to ma chyba podwójne bateryjki,tez się rozbudza okolo 1-szej i nie śpi czasem po dwie godziny. Nad ranem znowu gadal tak glosno,że chyba obudzil sasiadow w bloku , tak wiec współczuję i pocieszam,że nie jestes sama , pocieszam- będzie lepiej
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko nie dziwię Ci się z tym zasypianiem Filip ładnie zasypia, ale budzi się nadal co 1-2 godziny... Nadal próbujemy z kaszką, lekarz powiedział, że może dostać max 180 ml. Od Świąt je zupę lub deserek, a w nocy kaszkę właśnie. Ech... Ciekawe, kiedy to się skończy. A Bianka idzie spać koło 19, budzi się i nie chce spać? czy zasypia i ciągle się budzi na cyca?
od dłuzszego czasu był problem,z e sie ciagle budzi s teraz doszedł jeszcze kolejny - że po kapieli miedzy 19 a 20 idzie normalnie NIBY spać po czym pół godz. pózniej wstaje wypoczeta i nie śpi do około północy
a potem jak zasnie to budzi sie co chwile tak jak zwykle
nie szukam juz zadnej przyczyny nadzwyczajnej....nic jej nie boli, nie płacze, wręcz uśmiecha się, potem kwęka troche bo jest przemęczona, nie chce leżec, nudzi sie, chce gadać, pomimo tego,ze światło jest ściemnione, w domu cisza, tata spi, siostra też, ona jest pobudzona jakby był dzień no szok poprostu....
Ufolko no moja odpadła jak siedziałam z nia przy kompie, nagle baterie sie skończyły i zaniosłam ja do łózeczka...a Amelka?
Dorotas własnie zapomniałam Ci napisac ostatnio, ze sliczny ten Twój Kubuś
No kiedys chyba bedzie lepiej, co?
Choć mój mąz jest dorosły a nadal ma problemy ze snem ale u niego to stres, przepracowanie itd.
ale co u takiego malucha?
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
Macie może Dziewczyny sprawdzony przepis na sałatke gyros???
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
U nas też coraz gorzej ze spaniem,już nawet nie liczę ile razy młoda się budzi
- Lucy
- Wylogowany
- gadatliwa
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko- moja córa lepiej sypia dopiero gdzies od trzech miesięcy np budzi sie w nocy średnio dwa,trzy razy,a ma 4lata i siedem miesiecy
Macie może Dziewczyny sprawdzony przepis na sałatke gyros???
O Dorotas to widzisz ... Twoja córa zupełnei tak jak moja starsza ona tez długo długo sie budziła w nocy... teraz jak minęło tyle lat to ja juz tego nie pamiętałam...ale widze, ze z tą moze być podobnie
sałatki GYROS jest ileś wersji ale ja zawsze robię ta i wszystkim smakuje:
- piersi z kurczaka pokroic i podsmazyć obficie podsypujac przyprawą gyros
- ugotowany woreczek ryzu
- pokorojona w kosteczke czerwona papryka
- słoik selera (taki pociety w cienkie paseczki w zalewie, ja w Biedronie kupuje i jest pyszny)
- puszka kukurydzy
wszystko mieszamy i dodajemy majonez według upodobania, nie trzeba juz doprawiac bo przyprawa z kurczaka przemiesza sie i nadaje smaku całej potrawie
Smacznego!
A Aniaw nie ma jutro tych urodzin? Który dziś jest dzień? Ona miała miec w środe...
jezuu juz mi na mózg pada
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dawaj fote Oli z powrotem....liczna mata tak apropo