- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Masuska wszystko na spokojnie, najpierw musimy dopytać się o formalności u księży i o ile nas tam nie zniechęcą to dalej będziemy załatwiać
Same wiecie jak teraz jest z księżmi
Zobaczymy jakie sa terminy (papierek z nauk przedeślubnych mamy i poradnie rodzinną też zaliczoną ze 2 lata temu i zobaczymy czy to nam uznają).
Poza tym mój M jest ewangelikiem i ustaliliśmy, że chcemy to u mnie w kościele zrobić ale on chciałby jeszcze od siebie pastora zaprosić, żeby było tak ekumenicznie, ciekawe czy tak się uda
Paza tym mój zawładnął kompem i szuka różnych działek i mieszkań i projektów domów i sam nie wie czego jeszcze ale mamy dość mieszkania u kogoś i spałacania czyichś kredytów
Chcemy mieć choć ciasny ale kącik własny
Oj marzenia są cudowne i niech na razie nikt nie sprowadza mnie na ziemię
Dorotko ja myślę, żeby kupić w sklepie.
Hoborrku i gratulacje Ja też pomalutku z autkiem i niby miałam wczoraj z sylwestra wracać i ustaliliśmy, że nie bedę piła ale jak zobaczyłam te drinki to wymiękłam
Umówiliśmy sie z kumpelą że u niej nocujemy bo ja też chcem świętować i tyle
I wyobraźcie sobie, że pod koniec imprezy dopiero zorientowałam się, że mój M nie pił nic a w szampanie tylko utsa umoczył
Czaicie?? On co tak się martwiłam, że się upije i w ogóle
On zobaczył, że się dobrze bawię i zajmował się cały czas dziećmi a ja plotkowałam ze wszystkimi Jest kochany
Nie chciał nocować u koleżanki bo to męczarnia byłaby dla dzieciaków wolał przemęczyć się i zawiózł bezpiecznie nas do domku
A w domku mieliśmy całą butlę szampana i po powrocie ją jeszcze wypiliśmy
A dziś butelka wina, bo mój ma jutro urodziny a ja w środę
Ale jakby co żadni z nas alkoholicy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jej ale ten Twoja druga połówka taka kochana jest ... super,ze tak dba o Ciebie i chłopców, pozazdroscić! No i fajnie,ze impreza się udała
Hoborr gratuluję jezdy aurkiem ,tak trzymaj
- natimp1
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeśli prawdą jest ze taki rok jak Nowy Rok, to kiepsko to widze, Maksi chory pojechał do teściowej co by Jaska nie zarazić bo mnie już i tak dopadło, zdycham mam węzły wielkości piłki do tenisa, a Jasko od rana świraczył jak za dawnych złych czasów.
ale za to w noc sylwestrową dzieciaki się spisały Jasko pobudka o 1 i 5, a Maksi szalał do 23 i padł jak kawka ..
No nic Kochane podczytam co u Was jutro , teraz uciekam spać
Pa.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Słyszałam od mojej kuzynki że jest taki kredyt - rodzina na swoim - i część odstetk spłaca państwo...ale nie wiem czy przypadkiem można go było wziąć w zeszłym roku
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Hoborrwszystkiego naj dla Adusi!! hehe fajna niespodzianke maja kuzyni:) w Nowy rok punktualnie no a dzieciaczek spory i wagą i długością no i naturalnie tak???ostro, a mąż przedłużył sobie imprezy
AniaWwidzę że tryskasz pozytywną energią super że mąż się poświęcił i mogłaś Ty się pobawić
ja o 11 zasnęłam i mała i mój i spaliśmy do 15 później mała od 17 do 19 spała, też padnięta jest i jej się poprzestawiało .
Ja ten Sylwesteter spokojnie przezyłam, mój się napiła ale nie rozrabiał za bardzo.
Ja tylko siedze i jem dziś, jakaś masakra, mieszam wszystko aż mnei późneij gania do wc.
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniu trzymam kciuki za przystępnych księży - na pewno na takich traficie:) I budowa domku - wydaje sie trudnym orzechem do zgryzienia - ale na prawdę nie jest tak źle - dacie rade!
Słyszałam od mojej kuzynki że jest taki kredyt - rodzina na swoim - i część odstetk spłaca państwo...ale nie wiem czy przypadkiem można go było wziąć w zeszłym roku
Hoborr tego kredytu juz nie ma.
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My byliśmy na białej sali i nic nie piliśmy! No bo niby jak bym mogła pić? a później Adusię karmić? Choć ja to praktycznie nigdy nie piję. Nawet nie pamiętam w którym roku piłam ostatnio...
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oooooo ach.....hoborr napisał:
Aniu trzymam kciuki za przystępnych księży - na pewno na takich traficie:) I budowa domku - wydaje sie trudnym orzechem do zgryzienia - ale na prawdę nie jest tak źle - dacie rade!
Hoborr tego kredytu juz nie ma.
Kasia ja tez właśnie zajadam tzry kawałki ryby marynowanej - bo od jutra się odchudzam .
A i jutro mam księdza pokolędzie! Mojego kumpla z pielgrzymek:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr po cesarce podobno juz po roku mozna rodzic następną dzidzię...ale ja jakos raczej nie chciałabym tak szybko... co się odwlecze to nie...
Ech.. a mi cały czas chodzi po głowie..jak wychowują się bliźniaki, bo na pewno razem się bawią takie niemowlaki... robota podwójna,ale i radość podwójna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dorotas29
- Wylogowany
- gadatliwa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asia z tymi cesarkami to zależy od lekarza. Mój mówi że jesłi w ciągu trzech lat zajde w ciąże to mi zrobi bez dwóch zdań... CHciałabym urodzić tak za rok... w 2013 - na początku oczywiście:)
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kubuś !!! Jaki radosny uśmiech! pi pi pi
Asia z tymi cesarkami to zależy od lekarza. Mój mówi że jesłi w ciągu trzech lat zajde w ciąże to mi zrobi bez dwóch zdań... CHciałabym urodzić tak za rok... w 2013 - na początku oczywiście:)
a nie dasz się namówić na wiosnę 2014?