BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270261 przez aniaw
Różyczko no wzięło nas wzięło :)

Masuska wszystko na spokojnie, najpierw musimy dopytać się o formalności u księży i o ile nas tam nie zniechęcą to dalej będziemy załatwiać :)
Same wiecie jak teraz jest z księżmi :P
Zobaczymy jakie sa terminy (papierek z nauk przedeślubnych mamy i poradnie rodzinną też zaliczoną ze 2 lata temu i zobaczymy czy to nam uznają).
Poza tym mój M jest ewangelikiem i ustaliliśmy, że chcemy to u mnie w kościele zrobić ale on chciałby jeszcze od siebie pastora zaprosić, żeby było tak ekumenicznie, ciekawe czy tak się uda ;)

Paza tym mój zawładnął kompem i szuka różnych działek i mieszkań i projektów domów i sam nie wie czego jeszcze ale mamy dość mieszkania u kogoś i spałacania czyichś kredytów :angry:
Chcemy mieć choć ciasny ale kącik własny :)

Oj marzenia są cudowne i niech na razie nikt nie sprowadza mnie na ziemię :lol:

Dorotko ja myślę, żeby kupić w sklepie.

Hoborrku i gratulacje :) Ja też pomalutku z autkiem i niby miałam wczoraj z sylwestra wracać i ustaliliśmy, że nie bedę piła ale jak zobaczyłam te drinki to wymiękłam :blush:
Umówiliśmy sie z kumpelą że u niej nocujemy bo ja też chcem świętować i tyle :)
I wyobraźcie sobie, że pod koniec imprezy dopiero zorientowałam się, że mój M nie pił nic a w szampanie tylko utsa umoczył :ohmy:
Czaicie?? On co tak się martwiłam, że się upije i w ogóle :ohmy:
On zobaczył, że się dobrze bawię i zajmował się cały czas dziećmi a ja plotkowałam ze wszystkimi :lol: Jest kochany :kiss:
Nie chciał nocować u koleżanki bo to męczarnia byłaby dla dzieciaków wolał przemęczyć się i zawiózł bezpiecznie nas do domku :)
A w domku mieliśmy całą butlę szampana i po powrocie ją jeszcze wypiliśmy :)
A dziś butelka wina, bo mój ma jutro urodziny a ja w środę :laugh:
Ale jakby co żadni z nas alkoholicy :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270272 przez aska27
Aniu co chciałabyś wiedzieć o kredycie??
Jej ale ten Twoja druga połówka taka kochana jest ... super,ze tak dba o Ciebie i chłopców, pozazdroscić! No i fajnie,ze impreza się udała :)

Hoborr gratuluję jezdy aurkiem ,tak trzymaj :blink:

13 lata 2 dni temu #270279 przez natimp1
Dziewczeta jeszcze raz Wszystkiego Naj na Nowy Rok.
Jeśli prawdą jest ze taki rok jak Nowy Rok, to kiepsko to widze, Maksi chory pojechał do teściowej co by Jaska nie zarazić bo mnie już i tak dopadło, zdycham mam węzły wielkości piłki do tenisa, a Jasko od rana świraczył jak za dawnych złych czasów.
ale za to w noc sylwestrową dzieciaki się spisały Jasko pobudka o 1 i 5, a Maksi szalał do 23 i padł jak kawka ..
No nic Kochane podczytam co u Was jutro , teraz uciekam spać
Pa.

13 lata 2 dni temu #270281 przez hoborr
Aniu trzymam kciuki za przystępnych księży - na pewno na takich traficie:) I budowa domku - wydaje sie trudnym orzechem do zgryzienia - ale na prawdę nie jest tak źle - dacie rade!
Słyszałam od mojej kuzynki że jest taki kredyt - rodzina na swoim - i część odstetk spłaca państwo...ale nie wiem czy przypadkiem można go było wziąć w zeszłym roku :S

13 lata 2 dni temu #270283 przez hoborr
A ja przespałam godzinę zero! Mój mąż szalał z petardami koło domu i kury sąsiadom straszył.... A potem mnie denerwował zimnymi nogami :woohoo:

13 lata 2 dni temu #270284 przez kaska191919
Dorotau mnie brat kupił w sklepie świecę na chrzest.
Hoborrwszystkiego naj dla Adusi!! hehe fajna niespodzianke maja kuzyni:) w Nowy rok punktualnie :) no a dzieciaczek spory i wagą i długością no i naturalnie tak???ostro, a mąż przedłużył sobie imprezy :)
AniaWwidzę że tryskasz pozytywną energią :P super że mąż się poświęcił i mogłaś Ty się pobawić :)

ja o 11 zasnęłam i mała i mój i spaliśmy do 15 później mała od 17 do 19 spała, też padnięta jest i jej się poprzestawiało .
Ja ten Sylwesteter spokojnie przezyłam, mój się napiła ale nie rozrabiał za bardzo.
Ja tylko siedze i jem dziś, jakaś masakra, mieszam wszystko aż mnei późneij gania do wc.

13 lata 2 dni temu #270305 przez aska27
hoborr napisał:

Aniu trzymam kciuki za przystępnych księży - na pewno na takich traficie:) I budowa domku - wydaje sie trudnym orzechem do zgryzienia - ale na prawdę nie jest tak źle - dacie rade!
Słyszałam od mojej kuzynki że jest taki kredyt - rodzina na swoim - i część odstetk spłaca państwo...ale nie wiem czy przypadkiem można go było wziąć w zeszłym roku :S

Hoborr tego kredytu juz nie ma.

13 lata 2 dni temu #270313 przez hoborr
Kasia - kuzynka miała cesarkę. Drugą w ciągu półtora roku.
My byliśmy na białej sali i nic nie piliśmy! No bo niby jak bym mogła pić? a później Adusię karmić?:) Choć ja to praktycznie nigdy nie piję. Nawet nie pamiętam w którym roku piłam ostatnio...

13 lata 2 dni temu #270316 przez hoborr
aska27 napisał:

hoborr napisał:

Hoborr tego kredytu juz nie ma.

oooooo ach.....

Kasia ja tez właśnie zajadam tzry kawałki ryby marynowanej - bo od jutra się odchudzam .
A i jutro mam księdza pokolędzie! Mojego kumpla z pielgrzymek:)

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270337 przez aska27
i ja się dchudzam od ..... jutra.. a najlepiej zacząć od dziś, teraz :laugh: no ,nic..zaczynam od pon.

Hoborr po cesarce podobno juz po roku mozna rodzic następną dzidzię...ale ja jakos raczej nie chciałabym tak szybko... co się odwlecze to nie... :silly:
Ech.. a mi cały czas chodzi po głowie..jak wychowują się bliźniaki, bo na pewno razem się bawią takie niemowlaki... robota podwójna,ale i radość podwójna :laugh:

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270348 przez aska27
Rozyczko jutro zamawiam te dwie chusty... moze masz juz jakąś na oku.. sma nie wiem czy kupić tańszą na allegro są po 99zł, 63zł czy lepiej kupić droższą. Na co zwrócić uwagę..piss... pomóż!

13 lata 2 dni temu #270359 przez dorotas29
Kubuś
Załączniki:

13 lata 2 dni temu #270374 przez aska27
ooo jaki radosny Kubuś! :laugh: SUPER! :blink:

13 lata 2 dni temu #270377 przez hoborr
Kubuś !!! Jaki radosny uśmiech! pi pi pi

Asia z tymi cesarkami to zależy od lekarza. Mój mówi że jesłi w ciągu trzech lat zajde w ciąże to mi zrobi bez dwóch zdań... CHciałabym urodzić tak za rok... w 2013 - na początku oczywiście:)

13 lata 2 dni temu #270384 przez aska27
hoborr napisał:

Kubuś !!! Jaki radosny uśmiech! pi pi pi

Asia z tymi cesarkami to zależy od lekarza. Mój mówi że jesłi w ciągu trzech lat zajde w ciąże to mi zrobi bez dwóch zdań... CHciałabym urodzić tak za rok... w 2013 - na początku oczywiście:)

a nie dasz się namówić na wiosnę 2014? :silly:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka