BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 dni temu #270055 przez ewitkun
dzień dobry w nowym roku :)
nakarmiłam na śpiochu po 24.00 i do 4.00 spaliśmy potem cyc i spanko a o 6.30 active :D i do 10.00 szalał :) teraz śpi

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 dni temu #270056 przez aska27
Ewka śliczny awatarek :kiss: :)

13 lata 2 dni temu #270059 przez różyczka
Witajcie w Nowym Roku!!! :lol: :lol: :lol:

Aniu GRATUALCJE! :)

ide sie kąpac :side:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270093 przez Lucy
I ja się witam w tym Nowym Roku!

U Nas pobudka po północy i usypianie do 2,później oczywiście co chwila pobudka jestem wypluta :P

Aniu gratulacje postanowienia noworocznego,ja jeszcze nie mam :P

Dorotas
tak bardzo mi Cię szkoda,co zrobić.

Różyczko piękna Bianeczka :kiss:

Ale żeby Rika,Takajednanie wpadły :dry:

Nie wspomnę o Przyszłejmamie-ktoś ma z nią kontakt?

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 dni temu #270102 przez masuska
I ja witam w Nowym Roku - EURO 2012:)
[/b]

Padłam jak kawka po fajerwerkach i spałam do 8mej jak Piotrek:)

No Aniu fajnie z tą imprezką miałaś:) Za rok postanowione że też gdzieś idziemy:)

13 lata 2 dni temu #270108 przez ufolka
Witam wszystkie mamusie w Nowym Roku !! :)
Gratuluję pierwszemu półroczniakowi Adusi !!
Przeczytałam was i w skrócie Dorotko współczuję bardzo, nie znam szczegółów ale musiało być ostro że aż tak się skończyło, nie ma nic gorszego niż teściowa, która nie zna swojego miejsca. Ja bym jej ograniczyła spotkania z dziećmi.
Jak weszłam na forum po 24 to zobaczyłam te 1000 stron to w szoku byłam :D super wam wyszło :) My siedzieliśmy ze znajomymi do 3, a młoda z nami do 24.30. Pobudka o 9.30 ale tak spać się chce że hej. Mąż odsypia chyba i ja się kimnę ;) oo młoda wstała :dry:

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270170 przez różyczka
ufolka napisał:

Witam wszystkie mamusie w Nowym Roku !! :)
Gratuluję pierwszemu półroczniakowi Adusi !!
Przeczytałam was i w skrócie Dorotko współczuję bardzo, nie znam szczegółów ale musiało być ostro że aż tak się skończyło, nie ma nic gorszego niż teściowa, która nie zna swojego miejsca. Ja bym jej ograniczyła spotkania z dziećmi.
Jak weszłam na forum po 24 to zobaczyłam te 1000 stron to w szoku byłam :D super wam wyszło :) My siedzieliśmy ze znajomymi do 3, a młoda z nami do 24.30. Pobudka o 9.30 ale tak spać się chce że hej. Mąż odsypia chyba i ja się kimnę ;) oo młoda wstała :dry:

co do teściowej racja całkowita :)

ale chciałam zauwazyć,ze my mamy juz 3 półroczniaki :side: Ole - Riki, Dominika - Aniw i Hanie - od Iwanka :side:
Ale oczywiscie GRATKI ADUSIU :kiss: zreszta juz wczoraj zamieszczałam życzenia :blink:

Lucy ja też jestem bardzo zdziwiona,ze Przyszłamama tak zupełnie o nas zapomniała,z e nawet teraz przy okazji Świat sie nie pojawila choc na momencik :(

Masusko co do Twojego pytania - Oliff nie ma chłopaka i miec nie chce bo ona chce.....miec KONIA :lol: nawet wczoraj przed samą imprezką jechalismy ja zawieźć do stajni bo musiała sobie skoczyć w teren na koniu :S a potem prosto z konia zapakowała torbe i poleciała na noc do kumpeli :)
a ciekawa jestem co bedzie jak Pit bedzie miał juz jakas lasencje skoro Adaśko tak Cie wzrusza :laugh: heheh

13 lata 2 dni temu #270173 przez dorotas29
Hej Hej!!!

Oczywiście jeszcze raz gratulacje dla Adusi!!!!

Dziewczyny, szykuję sie powoli do chrzcin- 29 stycznia :) , czy moze któraś z Was zamawiala szatkę i świecę na allegro????Bo szukam i szukam ,niewiele mi sie tak naprawdę podoba,są zbyt przesadzone,a jak znowu wizualnie ok to cena kosmos...możecie coś polecić????

13 lata 2 dni temu #270179 przez Lucy
Dorotas ja kupowałam w sklepie,więc nic nie doradzę.Nie szalałam w każdym bądź razie...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270193 przez aniaw
Witam jeszcze raz babeczki w Nowym Roku :kiss:

Oj trzymajcie za nas kciuki, żeby spełniły się nasze postanowienia.
Jutro idziemy do kancelarii w naszej nowej parafii dowiedzieć się jak wygląda sprawa chrztu i czy da radę od razu załatwić ślub :)
Bez jakiś tam szaleństw bo finanse nie pozwalają, może później jakiś obiadek dla rodzinki i tyle :)

A później chcemy składać wnioski o kredyt na mieszkanko i będziemy kombinować, żeby wreszcie mieć coś swojego :) Marzymy o domku swoim, ale mieszkanko też dałoby nam szczęście :)

Jesteśmy pełni optymizmu i zobaczymy jak wygląda to w praktyce :)

A czy któraś z was zna się na kredytach hipotecznych????

Adusiu przyjmij buziaczki ode mnie i moich chłopaczków :kiss: :kiss: :kiss:

Wiecie mój Dominiś kończył 6mcy w wigilię i była to dla nas taka magiczna data :)

A dziś spaliśmy do 11.30 :) Na szczęście zero kaca a wypiłam troszkę tych kolorowych pychotkowych drinków :)

Bylismy już na spacerku noworocznym we czwórkę :) I nie wiem czy jest jakiś przesąd dotyczący wdepnięcia w psią kupę w Nowy Rok??? :unsure:
Ale jak nie ma to pragnę oficjalnie ustanowić taki przesąd, że to przynosi szczęśćie :lol:
Najpierw Szymcio wlazł, później Tomcio a ja się z nich śmiałam a wracając okazało się, że ja też na bucie mam niespodziankę :P
No więc czeka nas potrójne szczęście :)
Czyszczenia butów w domu miałam na pól godziny :P Dobrze, zem weterynarz to takie aromaty dla mnie nie straszne, bo zwykły śmiertelnik to chyba by zwątpił :huh:

A tak na poważnie to tak mnie wpienia jak ktoś nie sprząta po swoim psie, że szok :ohmy: :ohmy: :ohmy: :angry: :angry: :angry:

Później może powklejam zdjątka z sylwka i dzisiejszego spacerku i pochwalę się jak na impezie miałam idealnych facetów :)

W ogóle to spotkanie ze znajomymi naładowało mnie taką pozytywną energią, że pragnę się z Wami nią podzielić :laugh:

Ps1 Przyszła_mama nie odpisała nawet na mojego maila, więc oby nic tam się u nic niepokojącego nie działo :dry:
Wyślę może jej jeszcze sms.

Ps2 Masusko i te tablety suczce coś pomogły?

Ps3 Rika co tam u Ciebie?

13 lata 2 dni temu #270240 przez różyczka
Aniuw no to widze, ze Was wzieło na maksa z tym slubem :laugh: no i superrr :) i tak trzymac!

13 lata 2 dni temu #270249 przez masuska
No właśnie Różyczko ciekawe co to będzie, bo Piotrek to ewidentnie synek mamusi imamusia go nie odda żadnej babie:P Chyba że Bianka by chciała:)

Dorotko ja kupowałam świecę w sklepie w imieniu chrzestnego, a szatkę przywiozła chrzestną:) A właśnie wiecie nasza chrzestna ma przyjechać teraz do Pioterka:) Jak mi miło się zrobiło:)
A i ładniejsze były w sklepie niż na Allegro. W necie takie upstrzone są a'la wieś tańczy wieś śpiewa.

AniaW miałam Ci pogratulować:) Cieszę się bardzo:) Kiedy panieński?

A suczka na uspokojenie spała z moją mamą, nie pozwolili mi jej dać leków... :(

13 lata 2 dni temu - 13 lata 2 dni temu #270254 przez hoborr
Dorotko ja kupiłam u tego sprzedsawcy. Szukałam ponad tydzień i ta opcja była najlepsza - oczywiście dla mnie - cenowo ok i pięknie. Szybka wysyłka i gratis - naklejka na ścianę:) Polecam:
allegro.pl/chrzest-szatka-do-chrztu-swie...tis-i2023422849.html
MiałaM TEN NAJSKROMNIEJSZY ZESTAW CHYBA NR 5:) łADNIE WYSZYTE IMIE I DATA. a KOLOR RÓŻOWY.... NO bo dal dziewczynki:)

Dziękuję za życzenia dla mojego słodkiego półroczniaczka!

Żona mojego kuzyna miała zaplanowaną cesarkę na wtorek ale nie wytrzymała i dzis urodziła:) Mąż pojechał na popijawę! Chłopczyk miał 4600 i mierzył 62cm! KOLOS!!!!!!

No i musze sie pochwalić że urzeczywistniłam swoje postanowienie noworoczne o jeżdzie samochodem i dzis byłam w Tarnobrzegu:) (28km w jedną stronę), na działce, u mamy i pod szkołą :) - uczyłam sie parkować! hihi i super mi szło:) Ale były pustki na drogach....
No ale i tak jestem dumna i szczęśliwa:)

13 lata 2 dni temu #270257 przez hoborr
Dzięki Aniu za energię - czuję się wspaniale:)!!!!!!!

13 lata 2 dni temu #270259 przez dorotas29
Hoborr- fajnie,że się odważyłaś i wsiadlas za kolko, moj M sie śmieje,żebym mu oddala prawko,skoro i tak z niego nie korzystam :blink: ,ale w sumie ma rację, jeżdżę raz na pół roku,a chwalac się :silly: egz zdalam za pierwszym razem....teraz niestety mam duuuuże opory ;)

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka