BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu #291356 przez ewitkun
Rika współczuję gipsu przy dwójce dzieci :(
Lucy ale Ola ślicznie siedzi bomba
Oposku nosidło fajniutkie pasuje do Was :)
Aśka biedny Mikołajek nacierpiał się po tym szczepieniu :(
ania ale romantycznego męża masz hihihihi
Rika u nas nie ma mowy o siedzeniu tylko leżenie plecy albo brzuch mój leń śmierdzący słodkopierdzący :D
masuska z nieszczelnościami, sadzami w kominie to nieciekawa sprawa zawsze mogą się zajarać więc super, że już problem rozwiązany
dla mnie sprawa z małą Madzią jakaś dziwna jest.... ale cokolwiek ktoś zaplanował biedna dziewczynka i matka... jak widzę w tv informacje o niej to ryczę :(
Masuska ja myslę o spacerówce ale jakaś prosta tylko na wyjazd na zakupy żeby mało miejsca w aucie zajmowała bo nie mam zamiaru kupować jakiegoś Mclarena za 1200pln max 300 wydać i jeździć jeździć :D
kaska super, że mała już lepiej się czuje
taka jedna mąka ziemniaczana podobno cuda działa, nam pomógł kiedyś zwykły puder dla dzieci
spóźnione życzenia dla jubilatów :*
rżyczko ja kupowałam rajtki z gatty chcesz link?
hoborrku my też mamy trochę podniesioną temperaturę ale to zęby ewidentnie góra chce wyjśc i nie może :(

nadrobiłam zaległości, wczoraj robiłam z teściową faworki, potem pakowałam nas na wyjazd, dziś kończę pakowanie i wieczorem mam kolędę ale ciesze się na wyjazd do mamy juhuhuhuhuhuhu u nas marudny zębowy dzień bleeeeeeeeeeee

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #291376 przez różyczka
kaska191919 napisał:

Asiumoje zdanie z 45
,,w rzeczywistości spośród około 420 rzekomoych,,trafień" zaledwie piędziesiąt nie wzbudz żadnych wątpliwości komentatorów" hehe

heheheh :laugh:

niezła zabawa - mówili dziś o tym w ddtvn :)
ja chwyciłam leżąca obok ksiazke "Europa na zime" i tam pierwsze zdanie z 45 to "szkółki narciarskie" :huh:

chyba ide po inną...

Ale Hoborr jakie ma zdanie :lol: no nie moge sie pozbyć skojarzeń :silly: :lol:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #291380 przez Rika
hmm "każdy sposób był dobry aby tylko coś dla mnie wywalczyć" nie wiem o co kaman :dry: :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #291387 przez różyczka
Aniu ja widze z Ciebie to niegrzeczna dziewczynka :silly: :lol:

Ewi z gatty to pewnie drogie tak jak te z woli, co?

Lucy no tak mi sie ten Twój avatar podoba, ze az nie wiem jak to opisac :) z a r ą b i s t e zdjecie :) takie nózie w zielonej wodzie...

Masuska to nasza parka idzie łep w łep z waga :)
tort znam, jest sliczny, podobno duzym ułatwieniem jest jak sie dzieli na tych ileś porcji to ciasto - wlac każda cześc do aluminiowej okragłej tacki i w tych tackach wymieszac z barwnikiem i w tych tackach tez od razu piec...
no i ja bym tą smietanke z mascarpone oczywiscie zmiksowała zamiast te smietanfixy walić :)

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #291396 przez różyczka
Hoborr co do puzzli to trudno mówić o jakosci jesli chodzi o chińszczyzne :) no zwykłe puzzle, zezwykłej kolorowej pianki, śmierdzące na pocżatku okrutnie, a teraz juz wywietrzały chyba. Grunt,z e sie bawi na nich, nie zleci a nawet jesli to taka wyskosc jakby spadła z dywanu na podłoge :laugh:, mozna je umyś, wytrzeć a dla mnie to ma znaczenie bo Bianka położona na vbrzuszku ulewa cały czas jeszcze i kapa na łóżku i nasz dywan to... :S
a tu to sobie może wszsytko. A jak jest koniec zabawy składam na kupke i pod lózko wsuwam. No ja przy Oliwii bardzo długo uzywałam i zawsze w jej pokoju leżały jako taki dywanik, na którym sie bawiła bo ona normalnego ze wzgl. na alergi miec nie mogła..

W ogóle Bianek jest chyba uczulony na chrupki kukurydziane :dry:
wczesniej myslałam,ze na banana ale odstawiłam jedno i drugie, troche zeszlo jej to uczulenie i na próbe wczoraj dałam chrupki znowu i dziś ma czerwone placki w różnych miejscach :dry:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

No ja do pracy od poniedz. do piatku od 11-15 i co druga sobota od 9-13 bede łazić :dry:
a Ty Hoborr bedziesz teraz miała 18 godz.? a jak u Was w szkole organizują sobie n-le te cholerne karciane godz.?

Aska to Cie Twoje nowe szefostwo niezle w napieciu trzyma kurde :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #291412 przez ewitkun
różyczko 11,99 allegro.pl/gatta-rajstopy-100-wzorow-raj...-74-i1995769243.html a wola ma porównywalne ceny jak nie droższe

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #291417 przez masuska
aska27 napisał:

Coś dla naszych foruowych moli kasiążkowych :laugh: :blink:

Inspiracje kulinarne: "Produkty na 4 porcje" - 4 razy po 2 razy:P - uwaga Masuski
Baśnie i legendy Dalekiego wschodu: "Krewni zbudowali świątynię dla uczczenia pamięci Wytrwałej Złotej Panny i nadali jej tytuł Śliwkowej Dziewicy" - WTF Dziewica? uwaga Masuski
My dzieci z dworca Zoo: "Poszliśmy do "Soundu" - Sądu? - uwaga Masuski!

Aśka będę lać i ciacha nie zrobię:P Planuję takowe na 1 roczek mojego synka, niespodzianka dla wszystkich, bo teraz to by mama wiedziała, a tak to zrobię sobie w swojej kuchni sama, po kryjomu!

Zaraz podczytam bo byłam na mieście:P

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #291448 przez masuska
Oooo no to Różyczko ładne klocuszki mamy:)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Wiedziałam że będziesz miała ekstra pomysł:) Super z tym ciachem, chętnie je kiedyś zrobię.

Ewitkun
no właśnie tak sobie myślałam też o tym wózku parasolce, ale to może za rok. Zobacze jak ten nasz X-Lander będzie śmigał. A i na razie mam taką drogę na miasto że taka spacerówka po kilku spacerach się rozleci. Muszę poczekać aż się wyprowadzimy do swojego domku. Udanego wypoczynku.

Asia postaram się wygrzebać jakąś fotkę. A Piotra pokazywałam jak chustę kupiłam:)

Aaaaa mam kolejne pytanie:)

Ile razy i o jakiej porze dajecie szkrabom kaszkę?

Kupiłam dziś Piotrowi kaszkę www.bobovita.pl/nasze_produkty/nowosci/KASZKA/482

Bardziej mi wygląda to na kaszkę na dzień, a nie na noc, ale czekam na opinię.

a jak o rajstopach to kiedyś za czasów studenckich pracowałam w sklepie odzieżowym, ale takim misz masz, jak u chinola, podchodzi do mnie babka i pyta: "czy dostanę rajstopki dla chłopca tak na 12-13 lat?" - jakoś sobie nie wyobrażam chłopaka w 5-6 klasie w rajstopkach...

12 lata 10 miesiąc temu #291485 przez ewitkun
a co do moli książkowych i 45 strony zrobiłam to mężowi i wyszło coś o stracie jej dziecka więc się załamałam :(

12 lata 10 miesiąc temu #291492 przez takajedna

Hania, Kubuś, Arek i Mati- 100 lat!!!!

Asiu ja mam "Siedzenia wyściełane." :lol:

No i tyle zdążyłam nadrobić :dry:

12 lata 10 miesiąc temu #291495 przez różyczka
ojezu Ewa :( nie interpretuj tego tak dosłownie :dry:
dziekuje Ci za link, a słuchaj naprawde warto? czy one BEZ KITU :laugh: nie cisną??

Masusko rajty dla takiego chłopaka?? :S szok :lol:
ja kaszke daje na II śniadanko - porcja 3 łyżki stołowe + wody na oko :) około pół szkl. + np.jedno upieczone albo ugotowane na parze jabłko lub pół słoika jakiś owoców, to wychodiz taka konkretna porcja (cała miseczka)

:laugh:

te parasolki sa dobre do auta, na szybko, bo lekkie i łatwo sie składa ale do doopy sie jeździ nimi, serio :dry: dziecko trzęsie tak,ze Bianka jak ją znam to by na bank obiad zwróciła...

a z cytatów z 45 stron to sie naprawde uśmiałam :lol: a z uwag jezcze bardziej :laugh:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #291504 przez masuska
Oooo Różyczko, no wreszcie jesteś:) Mijamy się ostatni:)

Te zdania z 45 strony, też mnie powaliły, co brałam książke to lepszy cytat.
Pożywne śniadanko ma Bianka:)

Dziś Piotrek dostanie na obiadek:

A tak mu wymyśliłam:)

Teraz stoję przed ciężkim wyborem... Kupujemy fotelik:( Nie wiem na co się zdecydowac, ale chyba jednak to będzie Nania.

testy-fotelikow.pl/foteliki-samochodowe-...-adac-2007-2011.html

12 lata 10 miesiąc temu #291505 przez basba
masuska napisał:

różyczka napisał:

Masuska ja też chce na zakupy!!!

Byłam, nic ciekawego nie znalazłam, oprócz w pepco:P nawet dobra jakościowo:) bluzeczka z napisem "Syneczek Tatusia. Bardzo kocham mojego tatusia" Wzięłam rozmiar od 80 co by założyć ją 24.06:P Więcej się wygłupiać nie będę:P

Różyczko przesyłka doszła. Kochana jesteś:) :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Zaraz podczytam co u Was jeszcze.

Super awatarek Lucy

masuska... a czemu 24??????? 23 czerwca jest dzień ojca przeciez :lol:

12 lata 10 miesiąc temu #291507 przez różyczka
Oj a o której Wy obiadek jecie? bo u nas obiadek około 14, a ta kasza około 11....

a pokażesz fotelik?

12 lata 10 miesiąc temu #291514 przez ewitkun
różyczko rajty są super jakościowo nic nie uciska, nie mechlą się wiadomo przy ciągłym bieganiu dziecka stopale są trochę zmechlone ale w ruchu to nieuniknione więc ja gatte bardzo sobie chwalę i jakośc lepsza niż dużo droższe z 5 10 15

a my o 10 zupka z manna o 14 obiad i o 19.30 znów obiad bo moje dziecko antymleczno kaszkowe poza mamusi mlecznym cycolem

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka