- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczyny,ale ostatnio fo paux strzeliłam!
Kupiłam sobie nową firnakę.. do pokoju, białą! Teściowa mówi do mnie,ze ładnie wygląda z zewnątrz..a ja do niej,ze nie pasuje jednak ,bo wszędzie są ecru,a ta jest biała niestety /my mamy jedno okno sprzodu domu ona ma 5 okien/! Teściówka popatrzyła na mnie i mówi,ze to nie są ecru tylko białe!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Biały kolor to pojęcie względne
Kurcze ale nie chce mi się pracować
A jutro też mam dyzur a w niedzielę maja wpaśc moje dwie ciocie których nie widziałam sto lat
Ufolka może twoje dziecię jest zmienne wagowo i tyle
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
Aska usmiałam sie jak nie wiem co
Hoborrku superr, ze masa Ci smakowała a robiłas z mascarpone tylko ta białą czy ciemna też?
Rika Ty masz naprawde gips
a Ola super sie podnosi do siadania bokiem, no a Zuzia to szalona całkowicie
Ola przy niej wydaje sie byc oaza spokoju czy to tylko takie moje wrażenie? czy widzisz różnicę w temperamentach dziewczyn?
A Ty Aniu? jak u Twoich chlopaków jest?
Kaska ciesze sie razem z Tobą,ze juz koniec z zastrzykami a na kulig to i ja bym sobie pojechała u nas dziś snieg i -11 stopni to idealnie by było
ale bryczki nie mamy a za ciągniecie autem tetraz jest 5 stów
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W sumie jak przychodzi do Ciebie ktoś z jakimś "tygrysem",albo nieufnym psem to trzeba miec zimną krew i podejscie do zwierzaków..no,no...
aa no i dobrze,ze na forum masz czas
Różyczko widze,że zważyłaś Biankę..no i waga ok przecież a jaka ona wysoka jest!
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Ewitkuncieszę się że to nie serducho szwankuje i odpoczywaj u mamy!!!!nie am to jak w domu:)
Ufolkadobrze ze katar przechodzi bo potrafi on uprzykrzyć życie
Rikato żeś się wpakowala z tą ręką!!! dobrze ze możesz liczyć na teściową póki co i na mamkę i że przyjedzie bo tak przy dwóch maluchach z ręką w gipsie to chyba się nei da jeju mam nadzieję ze wsyztko będzie dobrze z palcem i ze gips na 3 miesiące nie będzie potzrebny
Różyczkano po prostu taką cerę mam Bianka ciemniejszą, mój ojciec też nei jest cyganem żadnym a jest ciemny jak cygan albo nawet murzyn przy mamie. I to na serio, Asiuja tez jem wszystko już , po porodzie przez dwa tygodnei to byłam na dziecie, później zaczęłam jeść wszystko nie obyło się bez alergi u małej chyba na banany lub pomidory i dalej jem wszystko i jest w porządku.
A ten filmik jak ojeciec śpi w łóżeczku z dzieckiem oglądałam już w ciaŻy HARDKOROWO
jeju ja tak sie cieszę że mała śpi w łóżeczku u siebie już od dwóch meisięcy sama się przestawiła - jak spaąłm z nią to sobie nie wyobrażałam ją odkładać a teraz nie wyobrażam sobie z nią spać- za ciasno i nie muszę spać czujnie czy jej przypadkiem nei przygniotę.
Dobrze że ten etap mam za sobą
AniaWromantycznei heheh, widzisz jakie oznaki miłości od męża dostajesz!!no a Szymek też chcę kawałek Waszej miłości dla siebie i temu lizak na spółkę
Masuskalipa z tym smrodem z komina w domku, dodatkowa robota. Dobzre ze Piotrus ma się już lepiej.
Lucyno to fakt dla rodziców tej Madzi to horror a co to dziecko czuje???? na prawdę aż chce się płakać. Zeby tylko dorwali tych bydlaków i posadzili ich na wieki, ale w dzisiejszych czasch to cieżko łatwo za granicę wywieźć dziecko i wogle, życzę z całego serca tej rodzinie żeby Madzia się odnalzął caął i zdrowa. Ale dla takich ludiz to normalnie powinni jaja obiąć albo wyrwac na żywca i torturować, bo to że idą oni sobie do kicia spac w ciepły obiady kolacke tv to sie w pale nie mieści.
Opasekhehe Filipek ma niezły kojec:)
Rikaale słodka bya niunia z Ciebie!wesoło macie w domku, Olunia taka grzeczna i ta twoja ręka
Asiamatko co za historia, straszne co niektórzy ludzie muszą przeżyważ piekło po prostu horror.
AniaWostro, same widzicie ile takich przypadków jest, a myśli tych ludzi się nie zna co oni chą z tym dzieckiem zrobić, strach myśleć.
ja to miałam tylko taką historię że byłma z koleżanką w zologicznym jak 7 lat miałyśmy i patrzyłyśmy na chomiki i taki stary pryk do nas gada ze on ma w domu chomiki i zeby z nim isc to nam pokarze no nie poszlyśmy na szczęście , a do tesciwoej przyjechali kiedys ruscy bo to koło granicy i mowili żeby oddała im jedno dziecko bo on 7 ma i ze ono bedzie miało dobrze bo oni bogaci i ze bedzie mogła odwiedzać.
Hoborrto sie napracowałaś , mąż będzie zadowolony:)
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale Ty masz taka alabastrowa, jasna raczej, nie?
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieję,ze Przyszła mama kiedyś do nas się odezwie jeszcze
Kasiu ładne te rysunki jest już prawie jak w Stumilowym Lesie
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja robie nalesniki tak: 2 jajka, odrobina oleju, szcz. soli, 2 szkl. mąki i gdzies tak 2 szkl. mleka + wody tyle żeby była idealna konsystencja, ja czesto daje gazowana
wychodzi hmmm...gdzies z 20 szt. z tego
wyprobowałam przed chwilą taki nowy słoik z Łowicza - na zapiekanke ziemniaczana z czosnkiem i jest obrzydliwa w smaku fuuj, juz ten sos podczas pieczenia tak coś dziwnie pachnial ale jak spróbowałam to masakra
kupiłam jeszcze drugi słoik-karkówa w sosie mysliwskim z jałowcem - ciekawe jak to bedzie smakowało...
- aniaw
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mam cudownych trzech facetów:)
Ale Różyczka miała kiedyś teorię na ten temat i chyba ma rację...
Olka ucałuj ode mnie swojego Kluska
Kaśka fajniucho wyglada ta ściana
A różnica w Waszych karnacjach wow
Różyczko moje bobasy to jak ogień i woda
Faktycznie różnią się temperamentem niesamowicie
Zobaczymy jak będzie to wyglądało jak jeden i drugi będzie brykał
- olka1730
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 1
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co z Mateuszkiem?
Aniu koniecznie daj znać jesli Przyszła Mama odpowie.
Mam nadzieję,ze u nich wszystko dobrze.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Olka jejkuuu no lekko nie bedzie na poczatku ale damy rade!
a kto zostanie Ci z małym? w jakich godz. bedziesz pracowac?
po Tobie kolejna z nas, która wraca do pracy to Hoborr a potem ja
i jest tak u mnie teraz-mam totalnie mieszane uczucia, bo wczesniej to sie tylko stresowałam a teraz to sie stresuje ale i...ciesze troche
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas noc byłaby super żeby nie R. którego wpuściłam do sypialni wczoraj a on wczoraj i dziś kaszlem mi małą wypudzał !! już dziś chyba znów salon i kanapa go czeka
Moje dziecię uwielbia twarożek z jabłuszkiem i wonogronami nie lubi za to odgrzewanego jedzenia, jak mamusia ;p morał? gotuję dla niej tylko na raz
Asiu Ty też zakładasz śpiochy na 80?? mimo że mierzy 68? bo ja tak robię właśnie, i myślałam przez to i to że dzieciaczki dziewczyn dużo dłuższe są że jakoś źle zmierzyłam ;p
różyczko no ja tak mierzyłam jak napisałaś, ona się bawiła na macie a ja zaznaczyłam kiedy prostowała nogi gdzie pięta a gdzie głowa no i zmierzyłam o 5 pobudka? wow
takajedna przypomniało mi się że jak Amka dostała uczulenia na coś, do tej pory nie wiem na co, bo miała na ciele to mi położna mówiła żeby pokąpać ją w mące ziemniaczanej, tzn taki kisielek zrobić i dolać do wody
Ania co za historia z tym porwaniem... ejj co to za teoria odn przyszłą_mama ??
kasiu super że już lepiej :)a na co chcesz przepis?? a efekt weny super !! masz talent
ola a na pełny etat wracasz? i co robisz? :)i reszta pytań takich jak różyczki ;p
Gratki dla solenizantów: Hani, Mateuszka i Arka