- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A filmik tez juz dawno widziałam,ale jest świetny

no i pokazuje dzisiejszego tatusia hehe

ale mamy zimnie w mieskzaniu brryyyy... dłonie mam lodowate!
Bylismy na spacerku, słoneczko świeciło,a teraz zanosi się na śnieg...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)

jak Oliwia była mala to nikt nie słyszał o pneumokokach np., glównym kosmetykiem byla oliwka bambino - nie znosze tego zapachu do dziś, a na ubraniach były zółte plamy od niej..
Dla Bianki od razu kupiłam balsam do ciała i używamy od pierwszego dnia, ale wtedy nie miałąm gdzie przeczytać, ze oliwka zatyka pory, w zwiazku z tym borykałam sie z okropnymi problemmai skórnymi u mojej starszaczki i robiłam przerózne eksperymenty hehe

Ale paradoksalnie przy Biance uzywam mniej przeróznych rzeczy - nie kupuje praktycznie w ogóle zabawek (Olif miala full), uzywam z kosmetyków tylko 2 - żel do mycia ciał i włosów i balsma do ciała, nie smaruje niczym innym pupy czy buzi, a kiedys nawet włoski tą cholerną oliwką po kapieli sie robiło

no i dlugo by tak wymieniac

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Asiu u nas też coś się chmurzy... ja nie wychodzę bo ten katar, boję się, za zimno

różyczko 1m proszę o linka to czapeczek śmiesznych takich które ma Filipek Oposkowy

- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- różyczka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mamita swoich córek :)
Ja używam tylko żelu do mycia i oilatum do kąpieli, sporadycznie balsamem sparuję, no i bepanten i sudocrem
a te 2 ostatnie to proflilaktycznie smarujesz czy dlatgeo,ze coś jest Amelce?
przepraszam Cie najmocniej, widziałam, ze prosiłas o linka ale zapomniałam odpisac, ja tą rózową czape (jesli o nia Ci chodzi)kupiłam w takim stoisku w carfurze co sie likwidowało i wszystko było -50% ceny
a takie szydełkowane co Oposkowy Filipek ma żabke widziąłm na allegro i tam były biedronki, pszczołki itd., zaraz spróbuje posuzkać, chyba, ze Oposek da wczesniej linka, bo nie wiem czy stamtad ma czy moze jeszcze gdzie indziej kupiła...
dobra pózniej poszukam bo musze spadac teraz na miacho, ale co do fotek sprzed ciązy sa na NK a po urodzeniu Bianulki to tu zamieszczam co jakiś czas przeciez

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- http://litki.blogspot.com/
Aśka ja z nosidła jestem bardzo zadowolona, ono ma jeszcze drugą stronę i każdą można zaprojektować samemu. Super! Filip też zadowolony, troszkę marudzi przy wiązaniu, bo to trwa dłużej jednak niż ergonomiczne, ale to kwestia wprawy;)
Natimp fajnie, że nocki ok, Tobie też miłego dnia:)
Różyczka nie no Filip zdecydowanie kruszynką nie jest. Choć pediatra twierdzi, że uważać na kalorie absolutnie nie musi, bo nie jest pulchny tylko bardzo długi i że mi odbiło

Tak, czapeczka z allegro, znalazłam tańszy odpowiednik tej, o której pewnie Ty myślisz. Mamy czapeczkę, golfik i rękawiczki, trochę inne niż na aukcji, żeby nam do tego konkretnego kombinezonu pasowały. Czapka niczym nie podszyta, pewnie można tą Panią poprosić, żeby podszyła, ale dla nas jest idealna- jak ciepło to wystarcza, jak chłodniej to pod spód zakładam zieloną bawełnianą. Mogę Ci dać linka, tylko musisz uważać na rozmiar. Co do owoców to ja się bardzo cieszę, że nie tylko ja pytam:P Bo mnie zawsze denerwuje, jak wszyscy coś radzą (np żeby dawać wodę w nocy), ale nikt nie umie powiedzieć po co. To tak jak z serami pleśniowymi w ciąży- wszędzie napisane, że nie wolno, a właśnie, że w Polsce wolno, o!

Iwanek Hania na agu dodana:) trzymam kciuki za szczepienie!
Aśka ja jestem żywym przykładem tego, co pisała Różyczka Przez pierwszy miesiąc po porodzie nie jadłam tego, co najbardziej uczula- miodu, czekolady, orzechów, cytrusów oraz warzyw wzdymających, czosnku i cebuli. Potem hulaj dusza, piekła nie ma. Jedyne wyrzeczenie to alkohol w każdej postaci i w każdej ilości.
Ania W słodki ten Twój T z tym lizakiem:) ja też kiedyś takiego dostałam, pamiętam, jeszcze przed ślubem, to były czasy;)
Masuska git, że Piterek lepiej. A z tym kominem to nie żartów na serio...
Ufolka Marnie, że nie dostaniecie dodatku

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

ooo ja juz widziałam Różyczkę sprzed ciązy z..malutkim psiakiem... chudzina z niej,ze szok! / i nie piszę teraz o piesku

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

allegro.pl/czapka-szydelkowa-kumak-kum-1...art-i2067120106.html
Są jeszcze takie i te są wykonane lepiej i staranniej, też mamy dwie:
allegro.pl/czapka-pilotka-tygrysek-gotow...-38-i2061390389.html
- ufolka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a link jak nie masz to nie szukaj, myślałam że może w ulubionych masz, ja sama poszukam nie zawracaj sobie głowy

oposku humor mi się popsuł przez ten cały dodatek i tyle ;/ trzeba zarabiać max 504 na osobę żeby dostać jakąś pomoc od państwa ;/ to wychodzi że tak jak u nas na 3 osoby to jak ja siedzę w domu i nie mam pensji to R. nie może zarobić więcej niż ok 1800, paranoja, oni nie wiedzą że teraz większość na kredytach? bez sensu ;/
idę Amkę karmić..
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dziewczyny, my mamy czapeczkę podobą do tej, tylko robioną na zamówienie, ale tak jak pisałam, nie bardzo polecam
allegro.pl/czapka-szydelkowa-kumak-kum-1...art-i2067120106.html
Są jeszcze takie i te są wykonane lepiej i staranniej, też mamy dwie:
allegro.pl/czapka-pilotka-tygrysek-gotow...-38-i2061390389.html
Oposku widziałaś starego lawa?

ale ESktra te czapki!!!!
allegro.pl/listing/user.php/run?us_id=17862082&p=3
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

O co chodzi z tym "starym lawem"? bo nie kapuję

Ufolko linki do czapeczek masz wyżej:)
- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Asia do mnie trzeba prosto i powoli
O co chodzi z tym "starym lawem"? bo nie kapuję
Ufolko linki do czapeczek masz wyżej:)
tam jest taka czapak "stary lew" ..z pierwszego linku

Lucy ta małą bejbisia podobna jest do Twojej Oleńki

allegro.pl/czapka-myszka-pilotka-szydelk...7cm-i2075560660.html
Czy moze Olę juz do reklamy wkręciłaś?

- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- aska27
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do Madzi... Kurcze, ja ciągle mam poczucie, że wersja mamy tej dziewczynki nie jest prawdziwa... I z jednej strony tak bardzo bym chciała, żeby lada chwila ktoś napisał, że złapali tego porywacza Madzia się odnalazła cała i zdrowa... A z drugiej strony, jeśli naprawdę Ją ktoś porwał to w jakich czasach my żyjemy, że zabierają matce coś najcenniejszego na świecie, niemalże w biały dzień, pośród ludzi. Straszne, chore i przerażające. Ja wczoraj koło 17 musiałam wyjść do sklepu, bo mi się mąka skończyła, wzięłam Filipa, bo męża jeszcze nie było i wracając prawie biegłam rozglądając się na wszystkie strony, czy nikt mi aby w łeb nie da i niemowlęcia nie zabierze
Bałam się jak cholera.
Oposku juz o tym pisałam,ze też się boję,ze mama i tata mogli mieć z tym coś wspólnego... ale tak czy siak, czy to porywacz czy też nie to chciałąbym z całego serca,zeby malutka Madzia już się znalazła! Cały czas myslę co się znią dzije. Strasznie smutne.
- Oposek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-