BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

13 lata 2 miesiąc temu #289650 przez Lucy
Oposek napisał:

Ewitkun współczuję:( Ale cieszę się, że wszystko się wyjaśniło. Mam nadzieję, że kręgosłup szybko przestanie boleć. Tylko nie wiem, czy w tym układzie powinnaś nosić w chuście/nosidełku. Co prawda lepiej to niż na rękach, ale dłuższe spacery bez wózka chyba odpadają...

TakaJedna obyś miała rację z tym zaskoczeniem:)

Iwanek to jak po Dadzie Hania miała krostki to kup najpierw najmniejszą paczkę i zobacz, czy Wam się sprawdzą. A nuż się okaże, że fajne i będzie można zaoszczędzić (ok 20 zł w stosunku do Pampersów)
Co do tych bioderek to chyba każdy lekarz robi jak uważa, na szczęście jest forum :lol:
Rzeczy dla dzieci w ogóle są drogie, kurcze 4 jogurty dla niemowląt ponad 10 zł? Przesada!

Rika coś z tym palcem zrobiła? mam nadzieję, że nie złamany i że nie boli :kiss:

Aśka ja tam zawsze wszystko czytam, co wklejasz:) Dzięki wielkie za linki do kocyków, coś muszę wybrać:) Mój dziś też marudny, nawet bez szczepienia... Mikołajek cudo! Kurcze, muszę szybko jakaś córkę skombinować :lol:

Dorotas urodzinki Twojego synka na początku miesiąca, to może jakoś później?
Pochwal się krzesełkiem:)

Różyczka wielkie gratulacje dla Bianeczki z powodu obrotów:) Ona pewnie umie od dawna, ale nie po to przecież, żeby jakiś forumowy plebs podziwiał :lol: dla nas to szkoda wysiłku :silly: Puzzle super, spojrzałam na zdjęcie i już myślałam, że Jej galaretkę dałaś, a to folia;)

Lucy filmik? jaki filmik? ja chcę filmik! :)

Ania W, Aśka ja też kocham książki i mam ich masę. Tylko mąż marudzi, szczególnie podczas przeprowadzki, jak je dźwigać musiał, bo ja w ciąży przecież byłam;)

Hoborr, Lucy zdjęcie z prosiakiem będzie wieczorem, bo nie mam na komputerze.

Ania W dobrze, że ten okulista już za Wami, wiem co to znaczy :/ No ale najważniesze, że dno oka w porządku:)

Dla Ciebie wieczór dla mnie środek nocy!

Asiu przyznam bez bicia że rzadko otwieram linki wrzucane na forum ale już tłumaczę,to dla tego że mi zamula straszecznie :angry:
Nie mam pojęcia jak to przyśpieszyć cholerstwo...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #289654 przez iwanek1
Lucy,Aska wysłałam hasło,mało wstawiłam,reszta póżniej :)
Oposek spróbuje te pampersy na pewno,dzięki,a zupki i deserki w słoiczkach,a moja czasem nie zjada to aż mi szkoda,a kasy mało :(
To mam takie samo zrobic?
Zrobiłam takie samo.
Dobranoc :)

13 lata 2 miesiąc temu #289673 przez Oposek
Dziewczyny, jak już założyłam to konto na agu to jak Was teraz znaleźć? / zaprosić do znajomości?

Iwanek to może opłaca Ci się po prostu gotować dla Hani. Duuuużo taniej wychodzi, można część pasteryzować albo mrozić, a jaka satysfakcja, jak maluchowi smakuje:)

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #289676 przez ufolka
Lucy napisał:

Ufolka nie dam bo będziecie mi się tu dołować!!!

Zakładajcie te agu,ale super :)

Iwanek ja mam takie samo hasło jak Asia :blink:

A moja w ogóle nie gada ani be ani me B)

nie będę się dołować, dawaj film nie gadaj B)

oposku miało być zdjęcie w nosidle :ohmy: :lol:

ej wiecie czemu filmy na TVN-ie są bez tłumacza??

dobra, idę agugu zakładać ..

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #289683 przez Lucy
mojapysia.aguagu.pl/

to jest moje konto proszę się rozgościć,jak dodacie koment to będziecie namierzone a tak to my nie wiemy jak się dodaje znajomych ani nawet do ulubionych

13 lata 2 miesiąc temu #289690 przez Lucy
ufolka napisał:

Lucy napisał:

Ufolka nie dam bo będziecie mi się tu dołować!!!

Zakładajcie te agu,ale super :)

Iwanek ja mam takie samo hasło jak Asia :blink:

A moja w ogóle nie gada ani be ani me B)

nie będę się dołować, dawaj film nie gadaj B)

oposku miało być zdjęcie w nosidle :ohmy: :lol:

ej wiecie czemu filmy na TVN-ie są bez tłumacza??

dobra, idę agugu zakładać ..

żeby się języków uczyć :lol:
a tak serio to nie wiem

wygońcie mnie spać

13 lata 2 miesiąc temu #289696 przez Rika
no kurde! dopiero co mama z siostrą pojechały a ja już się zdążyłam połamać :(

Mam gips na ręce!!! aż po łokieć!!! moja mama może w piątek wróci do mnie bo sama nie dam sobie rady! :ohmy: :huh: :angry: :(

Różyczka i Asia superowe zdjęcia :)

Boże jak to cuchnie!!!

13 lata 2 miesiąc temu #289700 przez Oposek
Zdjęcie w nosidle. Kolejny mamut w stadzie:P Tak na szybko, proszę się nie śmiać z mojej radosnej miny;)
Załączniki:

13 lata 2 miesiąc temu #289703 przez Oposek
Lucy super:) świetna ta Twoja córeczka:) A jak ładnie siedzi! Nie dość, że utrzymuje równowagę to jeszcze piątkę przybija, mistrz :laugh:

Rika jejku, współczuję:( Jak Ty to zrobiłaś i co masz złamane? na ile ten gips? Spowiadaj się tu zaraz;)

13 lata 2 miesiąc temu #289706 przez ufolka
Lucy no superaśnie :D super siedzi i super piona, a jak pewnie siedzi :)też ma świetna cerę taką oliwkową :)
oposkuale świetne nosidło :laugh: a Filip lubi w nim siedzieć?? wygodne ono la Ciebie??
rika ale czemu aż po łokieć?? i który palec, i jak??

13 lata 2 miesiąc temu - 13 lata 2 miesiąc temu #289709 przez ufolka
już wiem jak się o ulubionych albumów dodaje :P
trza wejść w album, potem w nazwę albumu np u mnie Amelka no i tam przy imieniu jest gwiazdka i kliknąć w tę gwiazdkę

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

13 lata 2 miesiąc temu #289715 przez Rika
Oposek nie będę się śmiała z Twojej miny jak obiecasz że nie będziesz się śmiała z tego jak złamałam palca :D

13 lata 2 miesiąc temu #289720 przez Oposek
Rika obiecuję. Na pocieszenie mogę dodać, że ja złamałam nogę skacząc ze schodów. Miałam założony gips na sześć tygodni, ale po 2 zmienili na inny, bo pierwszy rozwaliłam wywalając się na rowerze :lol: (jeździłam z nogą w gipsie);)

Asia, Lucy, Ufolka dodałam Was do znajomych:) Ufolka bystra jesteś, że rozpracowałaś to sama, ja znalazłam filmik instruktażowy na youtubie;)

13 lata 2 miesiąc temu #289725 przez Rika
Ha ha ha Opoesek dobra jesteś :D

Pojechałam dzisiaj do Carrefoura bo promocja na pampki jest. Później do stokrotki bo proszek na promocji i przy okazji kupiła 2l płynu do płukania bo się skończył. Jak niosłam proszek i płyn do pralni to nie zapaliłaś światła... a miałam jeszcze torbę na ramieniu. I niestety nie zmieściłam się w drzwiach (po ciemku)... Grzmotnęłam lewą ręką w futrynę (pod pachą miałam płyn do płukania) i on mi wyleciał więc ja chciałam go złapać a przy tym nie wypuścić torby z ramienia z zakupami i proszku do prania, a obok była futryna o którą walnęłam i źle "obliczyłam" odległość. Płyn nie wypadł ale za to jego zakrętka walnęła mi w rękę. A dokładnie w nadgarstek no tam gdzie kciuk... i po palcu :( Normalnie pewnie byłoby wszystko OK gdybym już wcześniej nie miała go złamanego i zbitego i pękniętego... ale nigdy nie miałam nic w gipsie :(

13 lata 2 miesiąc temu #289726 przez ufolka
rika o żesz :ohmy: współczuję, na ile dostałaś gips?

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka