BezpiecznaCiaza112023

Lipiec 2011 nalezy do Nas

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #289302 przez iwanek1
Chciałam zauważyc,że jak ja tu dzisiaj się produkuje to nikogo nie ma akurat :( :angry: :ohmy: oprócz Oposka i Takajedna :)
Ale wybaczam Wam :kiss:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #289314 przez Rika
Byłam w carrefourze i kupilam Zuzi pampki :)

I zaraz jadę do szpitala bo chyba palca sobie złamałam :(

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #289372 przez aska27
iwanek1 napisał:

Chciałam zauważyc,że jak ja tu dzisiaj się produkuje to nikogo nie ma akurat :( :angry: :ohmy: oprócz Oposka i Takajedna :)
Ale wybaczam Wam :kiss:

och,a ja się dzisiaj tez natworzylam tutaj i nikt mnie nie zauważył :dry: Hoborr,Masuska, Rika..... no cóż,nie to nie :blink: ale dziwnie jakos.

Mikołajek dzisiaj bardzo był marudny, sił mi już brak, myślę,ze to przez szczepienie.. rączka nadal zaczewieniona niestety.

Oposku CUDOWNE zdjęcie!!!!

Dla twojej żabulki kochanej kocyk:
www.valdoro.pl/koc-piel-110x140-cm-zabka...cat-254-id-3577.aspx

i jeszcze troszkę:
www.2o2.pl/produkt,2249,akrylowy-kocyk-d...odel-116-belpla.html
allegro.pl/spiworek-kocyk-do-fotelika-sa...nio-i2061391681.html
allegro.pl/koc-bobas-nowa-kolekcja-ciepl...row-i2061234713.html
allegro.pl/kocyk-gruby-puszysty-bobas-80...owy-i2076735265.html
wełniany:
allegro.pl/koc-dla-dzieci-welniany-kocyk...dny-i2066582194.html

12 lata 10 miesiąc temu #289429 przez aniaw
Ale moje biedne dzieci dziś się spłakały u okulisty :( Niby zwykłe zaglądanie do oczek a krzyk na całą poczekalnię :ohmy:
U okulisty badanie dna oka jednego i drugiego ok.
Z Szymonem musimy skonsultować się u neurologa, że niby to przechylanie główki przy patrzeniu na tv to sprawa neurologiczna ;) Ale może się okazać, że po prostu tak ma lub dopiero za pół roku pełne badanie okulistyczne, bo teraz ciężko stwierdzić, czy jedno oczko słabsze jak nie powie co widzi ;)

Oposku
jeszcze we wtorek ostatnie ćwiczenia mam z Dominiczkiem na stare skierowanie a na nowe już nie dostaliśmy, ale z Tobą spotkam się chętnie nawet bez takiej rehabilitacyjnej okazji :laugh: Trzeba się po prostu umówić i tyle :)
Mój bawi się na macie ale woli wypełzać poza i bawić się samochodzikami Szymonka a Szymon wówczas wchodzi pod matę i udaje Dominika :) Dom wariatów :P
Oposku to niedługo też już będą Twoje ksiązki na miejscu super :)
Ja właśnie podczytuje Was a mój M znosi ksiązki, więc na bieżąco je układam :laugh:

Asiu moja koleżanka to też lekarz weterynarii, ale poniekąd też okulista tyle że zwierzaków :laugh:

Różyczko ja też kocham ksiązki aloe teraz większośc mam moich naukowych i nie wyobrażam sobie nie mieć szafki na ksiązki ;) Poprzedni właściciele ani jednej ksiązki w domu nie mieli, więc i odpowiedniego mebla nie było stąd po przeprowadzce ksiązki tymczasowo w kartonach w garażu leżały a ja tęskniłam bardzo ;)

Ufolko Kniga jakoś fanką nie jestem ale innych knig a i owszem :laugh:
A okulista dla Szymona bo przy patrzeniu na tv przekręca główkę i wysila tylko jedno oczko a dla Dominiczka kontrolnie po naświetlaniach żółtaczkowych i jako wskaźnik ewnetualnej cytomegalii.

Lucy fajny avatarek :)

Też słyszałam o tym porwaniu, boszsz :ohmy:

Dobra zostały mi Wasze 4 strony, ale przerwa bo kolejna partia książek przyszła :P

12 lata 10 miesiąc temu #289435 przez dorotas29
Hej!!!
Dzięki za podzielenie się linkami do fotelikow- wybrała,ufff

Prawie nic nie mówię, gardło strasznie boli,dzięki za troskę

Aska- raczej ciężko będzie się wybrać,zwłaszcza,że planujecie sierpień,a wtedy mój synuś kończy roczek...
Rika- co Ty zrobiłas z tym palcem ;)

Lucy- napiszę później co u mnie ;)

A tę historię z tym porwaniem czytałam- straszne...

12 lata 10 miesiąc temu #289443 przez różyczka
Iwanku no ja przeciez pisałam, ze tez tylko raz byliśmy u ortopedy i sie wiecej nie wybieramy wcale, bo nikt nic nam nie mówił, ze jakies kolejne wizyty sa konieczne :dry:

Oposku my w ogóle maty nie uzywaliśmy, za to dzis doszły te puzzle piankowe i jak połozyłam mojego leniuszka to od razu było kilka obrotów :) jestem szcześliwa
może pokaze zaraz jak moja gwiazdeczka wyglada na swoim nowym terytorium :laugh:

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...

12 lata 10 miesiąc temu #289456 przez kaska191919
Witajcie:0
my wrócilismy nie dawno z zastrzyku, jeszcze zostały trzy :P ważne że już z górki i już zaraz koniec, n :P ajgorzej było jak było 9, 8 i końca nie widać było, jutro na 8 na zastrzyk, na 13 na kontrol idę z mała, na 20 znowu zastrzyk.
AniaWsuper że już nie musisz na rehabilitację chodzić :side:

Wszystkiego najlepszego dla Oli i Dominisia z okazji 7 miesiąca!!

no a z tym porwaniem dziecka to masakra, normalnie jak pomyślę co tym durnym ludziom moze do głowy przyjsc to mam ciary a co dopiero rodzina tej dziewczynki!!!
Maksiajeju biedna mała , nacierpiała się z tym chorym uszkiem i jeszcze szpital był :angry: . Życzę zdrówka dla niej.
Iwanekja chodziłąm na kontrole bioderek w 6 tygodniu i jakoś w listopadzie i lekarz poweidział że jest ok wszystko ale ze jak mała zacznie już chodzić ( nie że jak pierwsze kroki zrobi)to żeby się pokazać jeszcze.
MartuśSuperancki avatarek
Opasek
Filipek to książe przebrany za żabkę:) :)
Takajednajak to było u Was z tymi zastrzykami Bartka, ja mam Zinacef, no i małej zostały trzy jeszcze, ale jeszcze kaszle trochę, nie tak strasznie jak było, i śpi już normalnie w nocy, ale obecność koszlu mnie niepokoi że jeszcze może dopisać zastrzyki :(
AniaWpewnei Szymek się przestraszył zaglądania w oczka, oby następne badanie nie stwierdziło dużej wady oczka.

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #289464 przez różyczka
Moja Misia i jej nowe puzzle oraz najulubieńsza zabawka czyli folia :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurcze pare godz. mnie nie było a tu Rika już zdązyła palec złamac :S

Aniu trudna sprawa z badaniem oczu u takich maluchów :dry:

kurcze w ogóle współczuje Wam dziewczyny....tyle sie nachodzicie po tych lekarzach,ze szok :S

Aska sliczny avatar az musiałm chwile sie zastanowić czyj to :laugh:

No i ksiaze Filip jako żabka wymiata :lol:

Masusko to ja sie baaardzo ciesze :)

wszystkim chorym zdrowia zycze!

ewitkun kurde powaznie to brzmi...

Oposku a jakie Ty znasz owoce niepestkowe? bo ja tylko banana :)

Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #289490 przez aniaw
Martuś ja też zawsze od poniedziałku planuję dietę :P

Dziewczyny, ale pyszności serwujecie bobasom a mój głównie mleko z butli a inne bleee ;)

Ale za to dziś przytulał się do mojej psiapsióly i ciągle zaglądał jej za bluzkę a mojego cyca już dawno niet ;)

Ale fajnie tak spotkaś się ze znajomą i poplotkować, extra :laugh:

Hoborr gratulacje zakupu :)

Ewa trzymaj się i oby lekarz coś zaradził :kiss: I już górne jedynki wow :ohmy: :)

Oposku fajniuche te zabaweczki, tylko fakt ceny :huh:
Ja dostałam ciepluchy kocyk od mojej szefowej i kupiła go na zwykłym bazarku taki z kubusiem puchatkiem a jest extra :lol:
Matko ale słodki żabol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Takajedna oj fakt baby piszą i piszą i weź tu człowieku bądź na bieżąco :lol:

Maksia mój Mały miał zapalenie ucha właśnie od kataru, więc wiem o co kaman, współczuję ;) Krzyk w nocy, uspakajał się tylko na rękach w pozycji pionowej, tortury z zapuszczaniem kropelek a był jeszcze maluchy, więc antybiotyk miał dożylny bo miał jeszcze zapalenie płuc :(

Iwanek my mieliśmy kontrolę w 6tyg, później po 2 mcach a później po 6mcu a teraz jak zacznie chodzić :)

Asiu ja zawsze zauważam Twoje linki i zaraz podczytuję tylko nie zawsze komentuje :blush:
A taniec w chuście nawet o tym nie pomyślałam ;) Extra sprawa i to może mnie do ruszania zmobilizuje jak teraz treningi się skończyły :P
Kurcze a kocyków do wyboru do koloru :)
Super avatarek :laugh:

Kasiu oby jak najszybciej udało się wyleczyć choróbsko i żeby nie były konieczne nowe zastrzyki :kiss:

Różyczko ale super ta mata a córcia jakie ma nóżki do wycałowania :)

Rika a co się stało?

12 lata 10 miesiąc temu #289512 przez kaska191919
Rikaco z palcem się stało :unsure:

12 lata 10 miesiąc temu #289514 przez iwanek1
Aska śliczne kocyki wyszukałaś,ten z żabką najfajniejszy.Szkoda Mikołajka,jutro będzie juz lepiej :)
Aniaw miłego układania książek,ja też uwielbiam czytac,przed Hanią do biblioteki ciągle chdziłam bo nie nadążyłam kupowac,a teraz czasu mniej :(
Wy tez nachodzicie się po lekarzach,współczuje maluchom :)
Różyczko pokaż Bianke na puzlach,kupiłaś jeden komplet?Bo to 1m na 1m tylko?
Z Twojego linka był 1 komplet,a na innych aukcjach nie ma od 3m bo małe elementy zawierają :angry:
No ja nie wiem co z biodrami mojej Hanki :angry: Jutro tą maczuge(pediatrę) w przychodni zapytam :angry:
Kaska to już mao Zuzi kłucia zostało,może kaszel po wykorzystaniu wszystkich przejdzie?
No i Wy tez byliście drugi raz z bioderkami :(
Tylko my z Różyczką zostałyśmy,ale monotematyczna jestem z tym :ohmy:

12 lata 10 miesiąc temu #289520 przez aska27
Rozyczkojakie super zdjecie! Bianka widać zadowolona,no i miękko i cieplutko ma na tych piankowych puzzlach, super!

Aniu a ja myślałam,ze Twoja kolezanka jest okulistką :blink:

12 lata 10 miesiąc temu #289524 przez ewitkun
różyczka a wrzucisz linka do puzli?

ale udka ma Twoja Bianka takie kluseczki :P

tak szybko o sobie przepraszam ale ledwo żyję, ekg zrobione i ok, rtg odcinka piersiowego ok poza faktem, że kręgosłup krzywy, że hej jutro będę miała dokładny opis ale lekarz natychmiast powiedział, że ból od kręgosłupa bo po żebrami zakończenie nwerwów i mam odciązyć tą częśc kręgosłupa, małego noszę na prawej więc teraz na lewej będę i unikać noszenia jak można unikać noszenia mając małe dziecko bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale najważniejsze, że to nie serce będę żyła :D mam posiłkować się paracetmaolem i rozkładać ciężar na drugą stronę

a w sobotę jedziemy do mamy mojej i zostaję tam tydzien juhhuhuhuhu

12 lata 10 miesiąc temu #289527 przez iwanek1
O widzę Biankę,ale ma śliczną skórę,mulatka,a po kim ona???A nóżki jakie fajniochy :lol:
Czyli masz dwa komplety?

12 lata 10 miesiąc temu #289529 przez Lucy
Tak sobie czytam,czytam a tu taki żabulec zielony(Filipek) he he ale superancko wygląda łał

No i Biańcia we własnej osobie :) yyy no powiem tylko że kawał baby :laugh: normalnie moja to o połowę chudsza B)

No to tyle ide wrzucać film na youtube...

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=30096

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka