- /
- /
- /
- /
- /
- Lipiec 2011 nalezy do Nas
Lipiec 2011 nalezy do Nas
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I w ogóle uczę Maksiora wyboru, by sam podejmował decyzje , nawet przy wybieraniu ubrań itp zawsze daje mu do podjęcia dezycję, nawet czasem kosztem tego ze robi coś wbrew mnie, ale nie chce by był wpływowy , by skakał na główke do basenu bo koledzy chcieli by coś udawadniał...może przesadzam, ale jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie, ale uważam ze wiara w siebie i umiejętność podejmowania decyzji oraz przeciwstawiania się wbrew sobie to połowa sukcesu w późniejszym życiu.
natimp, alez madra z Ciebie mama. dziekuje ci za te slowa duzo mi uswiadomilas
ja nie pisze, ale mam jakies slabsze dni.. chyba jeszcze ode mnie wszystko odchodzi i jeszcze musze sobie poradzic z wszystkimi wydarzeniami...
ale jestem szczesliwa bo moj synek jest PRZECUDOWNY I ABSOLUTNIE NIEPOWTARZALNY
i wszystkie nasze forumowe dzieciaczki również
caluje i sciskam
To ostatni post jaki napisała Przyszla_mama czemu już się do ans nie odzywa?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mamita swoich córek :)
- Otrzymane podziękowania: 0
fakt faktem po odstawieniu tych kaszek Nestle i Bobovity mleczno-ryzowych i po odstawieniu kupnych niesloiczkowych warzyw te plamy juz nie sa tak zaognione tylko bledną...wiec nie wiem już czy to skaza bialkowa rzeczywiscie czy to moze konserwanty z tych kupnych warzyw co sa teraz w sklepach daje jej narazie znowu same sloiczki i zobacze...
a ktoś mnie pytal o to jakas maścią smaruje Biance te placki, przepraszam nie pamietam czy to Ty Iwanku? w kazdym razie to byla jakas robiona masc, ale bez sterydów, a sklad byl na takiej recepturka doczepionej karteczce ale tak nagryzmolony, że nie do odczytania
Kto nigdy nie był dzieckiem, nie może stać się dorosłym...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko ryby jem ale nie przepadam za nimi
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
przyszla_mama napisał:
I w ogóle uczę Maksiora wyboru, by sam podejmował decyzje , nawet przy wybieraniu ubrań itp zawsze daje mu do podjęcia dezycję, nawet czasem kosztem tego ze robi coś wbrew mnie, ale nie chce by był wpływowy , by skakał na główke do basenu bo koledzy chcieli by coś udawadniał...może przesadzam, ale jestem bardzo przewrażliwiona na tym punkcie, ale uważam ze wiara w siebie i umiejętność podejmowania decyzji oraz przeciwstawiania się wbrew sobie to połowa sukcesu w późniejszym życiu.
natimp, alez madra z Ciebie mama. dziekuje ci za te slowa duzo mi uswiadomilas
ja nie pisze, ale mam jakies slabsze dni.. chyba jeszcze ode mnie wszystko odchodzi i jeszcze musze sobie poradzic z wszystkimi wydarzeniami...
ale jestem szczesliwa bo moj synek jest PRZECUDOWNY I ABSOLUTNIE NIEPOWTARZALNY
i wszystkie nasze forumowe dzieciaczki również
caluje i sciskam
To ostatni post jaki napisała Przyszla_mama czemu już się do ans nie odzywa?
no gadalyśmy o tym ostatnio - nie czytałas?
- ewitkun
- Wylogowany
- rozmowna
wróciliśmy, wreszcie w domku jupppi Antek całą drogę przespał a wczoraj wypił kilka łyżek wody, mąż jemu dał gdy mnie nie było a dziś dał polizać wędzonego łososia i mały był obsikany
czytam co u Was
- hoborr
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Adusia 1 lipca 2011 Robert 22 luty 2013
- Otrzymane podziękowania: 1
Różyczko nie daje glutenu... Pytałam lekarza mojego i mówił że to przereklamowane i przez wiele lat nikt nie stosował takich metod. KOleżanek tez pytałam i w rodzinie nikt nie podawał wcześniej glutenu niż w 10 miesiącu. No i tak to zostawiłam.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam księżycowe halo wyleciałam robić zdjęcia ale nie wyszły tak jakbym chciała ale jeszcze jestem podniecona
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hoborr dziekuje Ci za odpow., ale chyba jednak Twój lekarz jest w błedzie twierdzac, ze to przereklamowane - przez lata prowadzone byly badania na ten temat i stwierdzono, ze własnie taka ekspozycja na gluten ma sens i pomaga minimalizować ryzyko alergii i celiakii, wiadomo,ze kiedyś wszsytko inaczej wyglądało- np. zęby tez bez znieczulenia wyrywali ale teraz każdy juz jednak robi to w znieczuleniu...moze to nieodpowiedni przyklad ale akurat mi sie nasunelo bo mąz w tym tyg. miał usuwana "8"
a prawda tez jest taka, ze kiedys robilo sie tez ekspozycje na gluten tylko nikt tak tego nie nazywał a tą ekspozycja to było dawanie kilkumiesiecznym niemowlakom wlasnie tej skorki od chleba do gryzienia
z pewnoscią nie jest to sprawa życia czy smierci ten gluten
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Różyczko chyba nie czytałam na której stronie?
Wczoraj pierwszy raz w życiu widziałam księżycowe halo wyleciałam robić zdjęcia ale nie wyszły tak jakbym chciała ale jeszcze jestem podniecona
no nr strony to ja nie pamietam wybacz
a co to jest "ksiezycowe halo"?
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Halo (od greckiego hálos – tarcza słoneczna) – zjawisko optyczne zachodzące w atmosferze ziemskiej obserwowane wokół tarczy słonecznej lub księżycowej. Jest to świetlisty, biały lub zawierający kolory tęczy (wewnątrz czerwony, fioletowy na zewnątrz), pierścień widoczny wokół słońca lub księżyca. Część nieba wewnątrz kręgu jest tak samo ciemna jak na zewnątrz. Zjawisko wywołane jest załamaniem na kryształach lodu i odbiciem wewnątrz kryształów lodu znajdujących się w chmurach pierzastych piętra wysokiego (cirrostratus) lub we mgle lodowej.
Z Wikipedii
A to moje wypociny na mrozie... jak skończymy z remontem to kupię sobie lepszy aparat bbo ten na zjawiska się nie nadaje...
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ola próbująca wejść do Zuzi łóżeczka usunięte
- kaska191919
- Wylogowany
- rozmowna
Rikaale Zuzia ma już długie włoski
Hoborrja tez nie podaję glutenu, dałam parę razy tylko ale przestałam bo ja gotowałam te pare łyżek kaszki manny i mi się garnek palil hehe i zwatpiłam.
- Rika
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aska27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika śliczne kiteczki ma Zuzka no i właski jakie długaśne juz!
aaa no i szkoda,ze nie widziałam tego księżycowego zjawiska
Różyczka fajny awatar
- różyczka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rika dzieki za wyjasnienie, nadal nie kumam dokąldnie o co kaman ale to nic
fajna fryzurka i jeszcze fajniejsza uciekinierka
a gdzie reszta dziewczyn sie podziala?/
wymysliłam skąd wziać kompa nowego - moj malz przedłuzal teraz umowe w orange i wział za zeta taka nokie E7 co w sprzedazy kosztuje 2 tysie, wielka taka, z wysuwana klawiaturą, bo niby filmy w hd kręci itd. i mi ja dal w prezencie zebym Bianusie kreciła, zanisoe ją do tych łepków co skupuja tel. nawet jak 1500 dadzą to juz kupie lapka sobie za to, a koleżanka tak ciagle robi i powiedziała mi,ze oni gotowka płaca od reki bo ja mam fajną calkiem nowa nokie dotykową to druga do niczego mi nie potrzebna a lapek baaaaaardzo